Screenshot - Youtobe.com/BC Partizan TV
Screenshot - Youtobe.com/BC Partizan TV

Pablo Laso posetio trening Partizana: Biće teško u Evroligi, ali tu je Obradović - Srbija će osvojiti Evrobasket

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.22. | 21:00

Španski stručnjak istakao da se dobro oseća, pošto je krajem prošle sezone doživeo srčani udar

Košarkaši Partizana sa pripremama za nastupajuću sezonu nastavljaju u Španiji. Večeras odmeravaju snage sa Fuenlabradom, a trening pred utakmicu posetio je slavni španski trener Pablo Laso. Bivši trener madridskog Reala je za klupsku televiziju govorio o šansama crno-beli po povratku u Evroligu, ali i o Evrobasketu koji sutra ulazi u završnu fazu.

Istakao je da se dobro oseća, pošto je krajem minule takmičarske godine dožveo srčani udar. Posle svega rastao se i madridskim Realom, pa je višak slobodnog vremena iskoristio da poseti košarkaše Partizana i popriča sa Željkom Obradovićem

Izabrane vesti

"Uvek je teško za novi klub u Evroligi, ali Partizan ima Obradovića. Njegovo iskustvo će biti dragoceno i verujem da će uz njegovu pomoć moći ravnopravno da se takmiče. Čuo sam za novosti o prodaji sezonskih karata i to je veoma važno. Beograd je uvek teško gostovanje. Igrao sam protiv Partizana i Crvene zvezde i uvek je bilo teško pobediti. Znam da će se Partizan boriti. Imaju dobar tim i odličnog trenera", rekao je Laso.

U reprezentaciji Srbije vidi favorita na Evropskom prvenstvu.

"Nedavno sam svom prijatelju rekao da će Srbija osvojiti Evrobasket. Mislim da stvarno ima velike šanse. Pešič radi dobar posao. Na parketu ima dva velika lidera. Micić i Jokić igraju veoma dobro, ali i ostali poput Lučića i Kalinića su konstantni. Svi rade svoj posao i prema mom mišljenju su jedan od favorita. Sve je ipak otvoreno, igra se na jedan meč. Slovenija ima odlične igrače, Luku, tu je i Grčka, Litvanija, Španija. Sve je moguće u jednoj utakmici, ali mislim da Srbija ima najveće šanse", zaključio je trofejni španski trener.




tagovi

Pablo LasoŽeljko ObradovićKK PartizanEvrobasket 2022košarkaška reprezentacija SrbijeSvetislav Pešić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara