(©Reuters)
(©Reuters)

Pablo Laso traži trogodišnji ugovor, PAO kaže – može

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 19:48

Dogovor na pomolu, od leta

Vraća se Pablo Laso u Evroligu. Nekadašnji trener Real Madrid na korak je od preuzimanja još jednog velikana – Panatinaikosa.

Iako su Zeleni posrnuli poslednjih sezona i nisu ni senka kluba koji se peo na tron Evrope, kuje se plan o povratku u vrh kontinentalne košarke. Gazda kluba Dimitris Janakopulos je ocenio da mu je za vrhunski rezultat potreban i vrhunski trener, a najbolji trenutno slobodan na tržištu je Laso.

Izabrane vesti

Bilo je razgovora sa Špancem da preuzme PAO i kada je iz kluba otišao Dejan Radonjić, ali je Laso tražio da se napravi dogovor za narednu sezonu. Nije želeo da usred takmičenja uzme vruć krompir u ruke. I kako tvrde grčki mediji, odnosno grčki sajt Sport Dog, dve strane su suštinski sve dogovorile: trofejni trener je tražio i dobio trogodišnji ugovor, jer želi vreme da realizuje projekat, svestan da ne može sve odmah, da za kratak period preporodi Panatinaikos.

Novac za ugovor nije problem, sve što je Laso tražio, to je i dobio i trebalo bi u aprilu da se zvanično objavi da će biti novi trener Zelenih iz Atine.

Deo dogovora je i da sadašnji vršilac dužnosti prvog trenera grčkog velikana Kristos Serelis ostane u stručnom štabu i kada Laso preuzme dužnost.


tagovi

Pablo LasoKK PanatinaikosEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara