Foto: Tviter
Foto: Tviter

Panatinaikos se oprostio od Papapetrua, čeka se potvrda Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.07.22. | 16:33

Doskorašnji kapiten zelenih iz Atine menja klub

Nove informacije se pojavljuju iz minuta u minut. Prvo su mediji iz Grčke istakli da je Janis Papapetru na radaru Partizana i da mu je namerio ozbiljnu ulogu u crno-belom taboru. Manje od dva sata kasnije, zvanično se oglasio Panatinaikos. Objava na društvenim mrežama kaže - Janis više nije deo zelenih iz Atine.

Izabrane vesti

"Hvala ti za sve što smo zajedno postigli tokom prethodnih godina. Vidimo se ponovo", stoji u objavi Panatinaikosa.

Sada ostaje da se vidi da li je Partizan prvi u redu da angažuje reprezentativca Grčke. Danima se već spekuliše o njegovim narednim koracima, a u jednom momentu je Fenerbahče bio najozbiljniji kandidat, ali taj transfer je propao. Sad je klub iz Humske u centru pažnje.

Papapetru je jedan od najbolji tamošnjih igrača na poziciji tri koja je ostala upražnjena u Partizanu odlaskom Rodionska Kuruca, Radeta Zagorca i Nemanje Dangubića. Grk je karijeru počeo u Olimpijakosu, a posle je usledio šokantan potez kada je direktno prešao u Panatinaikos.

Podsetimo da je Partizan do sada bio vrlo aktivan kada je u pitanju pravljenje ekipa za narednu sezonu. Stiglia su značajna pojačanja u vidu Danila AnđušićaDantea Egzuma i Džejmsa Nanulija. Klub iz Humske su do sada napustili Rodions Kuruc sa kojim je sporazumno raskinut ugovor, a Nemanji DangubićuRadetu Zagorcu i Dalasu Muru je istekao ugovor i on neće biti produžen. Ostaje samo da se vidi sudbina Matijasa Lesora.

Ostaje da se vidi kakvi su konkretni potezi crno-belih.


tagovi

KK PanatinaikosJanis PapapetruKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara