Kevin Panter (Foto: Starsport)
Kevin Panter (Foto: Starsport)

Panter: Važna pobeda, presudila odbrana u finišu, zbog navijača sam se osećao kao kod kuće

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.12.21. | 16:59

Junak Partizanove pobede u Parizu izneo utiske po povratku u Beograd

Košarkaši Partizana su u šestoj rundi Evrokupa upisali peti trijumf. Slavili su na gostovanju u glavnom gradu Francuske protiv Metropolitana (89:82). Naneli su prvi poraz četi Vensana Kolea kod kuće ove sezone i prekinuli niz lidera francuskog šampionata od sedam vezanih pobeda. Najveće zasluge za sjajan rezultat u Parizu idu na račun Kevina Pantera, koji je odigrao najbolji meč u crno-belom dresu i susret okončao sa 28 poena. Po povratku u Beogradu govorio je za klupsku televeziju i izneo utiske.

Istakao je da je iscrpljen posle teške utakmice i veoma važne pobede

Izabrane vesti

"Umoran sam. Bila nam je preko potrebna ova pobeda na strani. Odbrana je u finišu presudila. Oba tima su uporno pogađala, nisu mogla da promaše i uspeli smo da ih zaustavimo", rekao je Panter.

Posle serije nešto slabijih partija eksplodirao je Marsel Serdan dvorani. Šta se krije iza bravuroznog izdanja?

"Bio sam potpuno fokusiran i želeo sam pobedu".

Partizan je imao i fantastičnu podršku u Parizu, veliki broj navijača crno-belih bio je na tribinama i pesmom gurao izabranike Željka Obradovića ka pobedi.

"Bilo je neverovatno, osećao sam se kao kod kuće", istakao je sjajni američki šuter.

Crno-beli se okreću novim obavezama, a već za vikend ih očekuje još jedan važan meč, pošto u okviru 11. kola ABA lige u Štark Areni dočekuju Cedevita Olimpiju (subota, 19.00). Nakon toga 15. decembra na istom mestu dočekuju poljski Šlonsk u sedmoj rundi Evrokupa.

Od strane kluba je obelodanjeno i da će ulaz na Nivo 400 za decu uzrasta do 12 godina biti besplatan na oba pomenuta susreta.

"Roditelji ili pratioci mogu preuzeti posebnu dečiju ulaznicu uz kupljenu kartu za Nivo 400 na prodajnim mestima Ticketline-a. Cena pojedinačne karte za Nivo 400 iznosi 400 dinara", stoji u saopštenju košarkaškog kluba Partizan.



tagovi

KK PartizanKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara