Komentari na vest

Panteri se spotakli u Morači

P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Panteri su juče demolirali Krku. Ovo je neka druga ekipa.
P

Preža

pre oko 2 meseca

I treba da ispadnu iz lige.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Saranovic daje trojku za jedan razlike i igra mozda najbolje od svih, trener ga izvodi i uvodi novaka?!? Vratio ga je kad je prica zavrsena isto kao sto je kosarkaska prica ove sezone za fmp odavno zavrsena
M

Mune

pre oko 2 meseca

Prica je zavrsena kad je otisao Stefanovic. Moze da prica ko sta hoce,a ti si prvi pljuvao da nema mladih kod njega. Igrao mu je i Pavicevic i Simovic,a ponekada i Matovic,prosle sezone u superligi i Vukovic. Godinu pre toga Manojlovic i Vujcic sa jako dobrim statusima. Tih momaka sada nema ni u 12 ili su na 0 minuta. Petorka cesto prosek 30+ godina. Saranovic je kod njega prve sezone igrao 20 min tako da njega ne racunam sto sada igra.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Pre mislim da sam rekao da nemaju dovoljno talenta i da je najtalentovaniji medju njima pavicevic-cg pa si me ti ispravio. A i dalje mislim isto, na zalost 90% nasih igraca koji su tu gde jesu nemaju ono sto je najvaznije, dovoljno talenta, pa ni saranovic ali voleo bih da me demantuju. Da je sone bolji jeste i pored nekih repova koje je uspeo da pokupi i verujem da i ti znas da ga je covic n smenio a ne filip, mada sam isto tako cuo da je i on sam dosta doprineo tome. Ali ok, u dosta toga se ja sa tobom slazem :-)
M

Mune

pre oko 2 meseca

Shone je otisao sam,nije ga niko smenio to je provereno. Sto se tice drugih stvari,nisam upucen 100%,ali znam da je posten i cestit. Gospoda iz kluba su bila ubedjena da je otisao zbog bolje ponude a koliko znam on jos nema klub,sem ako nije otisao u Kinu :) Nadam se da ostaje sa U18 ili U20 jer je i tu uradio vrhunski postao,a nije bilo mesetarenja sa igracima i menadzerima sto si isto pominjao. Mislim da je prvi selektor mladjih kategorija u Srbiji koji nije nijednog igraca iz repke doveo ili nagovarao da dodje kod njega :) Zaboravili smo Balsu on je Cg,igrao je nesto na pocetku pa ga nema 3 meseca,sad opet mu dadose malo.