PAO sprema paklen tandem: Panter – Bobua

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.23. | 20:38

Grčki velikan spreman da kapitenu Partizana ponudi više od dva miliona evra po sezoni

Pominjali su se Luka Vildoza i Fakundo Kampaco, pričalo se o povratku u Atinu Joanisa Papapetrua, ali je Panatinaikos najodlučniji u nameri da dovede kapitena Partizana i jednog od najboljih šutera Evrolige Kevina Pantera. Čeka se samo kraj finalne serije grčkog prvenstva protiv Olimpijakosa, kako bi novi trere Ataman i sportski sektor Zelenih krenuli u akciju.

Prema sazanjima grčkih medija Panatinaikos je spreman da pomeri finansijske granice i kapitenu Partizana ponudi ugovor iz snova – preko dva miliona evra po sezoni. Pokušaće Zeleni sa Atamanom kao trenerom da ponovo postanu konkurentni u Evroligi i bore se za vrh Starog kontinenta. I izgleda da im Panter nije jedina opcija u jačanju spoljne linije.

Izabrane vesti

Naime, Ataman želi da Pantera upari sa još jednim elitnim šuterom Rodrigom Bobuom. Turski stručnjak je već u redovima Anadolu Efesa sarađivao sa iskusnim bekom, imali su plodonosnu saradnju koja je rezultirala osvajanjem Evrolige.

Kevin Panter dobro poznaje grčku košarku, jer je igrao za AEK i za Olimpijakos. Odlaskom u PAO bi zaokružio „atinsku trilogiju“. On je uspešan projekat Dragana Šakote, koji ga je po dolasku u redove Crvene zvezde povukao sa sobom. Imao je odlična izdanja u Evroligi, dovoljno da dobije poziv Armanija...

Već dve sezone je u Partizanu. Ove sezone je bio jedan od najboljih bekova u Evroligi i vrlo zaslužan što su crno-beli došli nadomak plasmana na fajnal-fora.


tagovi

Kevin Panter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara