Komentari na vest

Papapetru: Ako neki tim zaslužuje Fajnal for - to smo mi

S

SB

pre oko 1 godinu

I ovaj sad , zasluzlil smo. Pazi sinak, vrlo je prosto, treba da dobijes 3 utakmice i onda zasluzis final4. Trecu sam gledao a juce i nisam, ali ono silivanje trojki, da ne poverujes. Cudi me da vas Zeljko nije malo "prevaspitao" posle 3 utakmice
z

zasluge

pre oko 1 godinu

Da,Real koji pola lige bio prvi ne zasluzuje,a Vi sto bili 14ti do one namestene utakmice u Istanbulu protiv Fenera ikad ste terali i Zoca i Pantera,napomena,posle poraza od Zvezde i Olimpije plus,Vi zasluzujete. Nego niste gubili kao Zvezda od najslabijih. Mi smo dobili i Olimpijakos i Makabi,oba puta, sto ce ici verovatno oboje na F4. A vi koga ? Nego ajde. Palite se jos malo,sad cemo Vas mi nastelovati kao uvek.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Nije te sramota da pitas koga smo mi sve pobedili?! Efes smo oba puta, Fenerbahce u gostima (kod kuce su nas pokrali isto kao i protiv barselone), real tri puta zaredom, Olimpijakos (tamo smo igrali bez trecine ionako veoma malog/kratkog rostera), Virtus oba puta, Baskoniju kod kuce (tamo volsebno ispustili pobedu), Zalgiris i bajern dvaa puta, PAO takodje, vas u gostima (kod kuce smo osteceni za onaj cist faul u napadu koji nije bio sviran na plus sest za nas), Monako oba puta, Makabi, Albu i Asvel kod kuce. I mi smo takodje imali kikseve protiv Albe (ako moze da se kaze da je to kiks jer smo ipak igrali kod njih, ali, jeste to bio kiks u smislu ubedljivog poraza) i Asvela.
S

S ljubavlju

pre oko 1 godinu

Teško ćemo sa ovakvom igrom na final four!!!
N

Nema F4

pre oko 1 godinu

Bravo za F6 pehar ! Ništa od f4
R

Reč je reč

pre oko 1 godinu

Pa što niste odložili utakmicu gospodo. Vaš Bodiroga reče da je Partizan bio za to da se utakmica igra.Izgubili ste i to je to .Nemoj nevine žrtve da koristite kao izgovor .
M

Mop

pre oko 1 godinu

Šta pišeš ti. Više ste se i Bogu i ljudima smučili.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Janis, sledeci kapoten partizana. Hvala malaka
S

Suma

pre oko 1 godinu

Respekt za za izjavu za čoveka i igrača Joanisa. Zaista teške i užasne stvari su se desile. Pokoj duši nevinim žrtvama, i saučešće njihovim porodicama.