Komentari na vest

Parker udario po Poceku: Igrači mu više nisu verovali, odustao je!

H

HNi

pre 4 meseca

Da, sta si mislio buljavi parkeru, da ce da te zamoli da ode i da mu nista ne platis? Vrati brata možda napravi novi niz poraza. Zamisli kriv mu Poceko, da nije lova u pitanju taj Asvel ne bi igrao EL odavno.
S

Sad kad

pre 4 meseca

Zveknu fmp
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 meseca

Zveknuo je vas fmp, boli li vas boli…
N

Nemanja02888

pre 4 meseca

Zveknuli smo mi FMP 2 puta u 4 dana, boli boli 😂
M

Mauro

pre 4 meseca

Ni meni Poceko nije simpatičan, jer mislim da je kao dosta Talijana, dobar glumac. Jedino mi nije jasno što bi ostavljao novac i odrekao se ugovora. Shvatite više jednom da je ovo posao i da nema ljubavi bez kapitala.
z

zamisli

pre 4 meseca

nije ti poklonio svoj novac, sram ga bilo..sad dovedite novog dunstera za trenera,recimo Filipovskog pa se opet ceši u martu..
b

babangidaaa123

pre 4 meseca

Možemo mi da ne volimo Poceka do sutra, razlozi su jer nas dere svaki put kad nas vidi, ali da verujemo da je ASVEL-ov problem u njemu, to nema veze sa životom. Parker priča kako se ne može dalje. OK, predsednik je i vlasnik kluba i to je ono što donosi privatno vlasništvo koje mi lažno i neiskreno prizivamo našim velikanima. Takođe nesporno je da je odličan igrač bio i svaka mu čast na svemu, ali mu je izjava u rangu onih od cirkuzanta iz PAO-a. Čovek koji je spavao sa saigračevom suprugom i trpeo onog brata diletanta koji je vezao 30 poraza u nizu, uz sve to odradio najgoru selekciju ekipe na nivou kontinenta u poslednjih 10tak godina ( budžet Asvela ove sezone preko 20 miliona €) pokušava da očajnu sezonu svali na leđa trenera koji je probao da izvuče nešto od ovog tima i jednostavno nije uspeo jer mu je jednostavno data na rad očajna grupa igrača. S R A M O T N O ! ! !
D

Drasko Ct

pre 4 meseca

Da, ova moralna gromada od Parkera je treneru koji im je donio duplu krunu (Mitrović) uručio otkaz meilom??? I njemu je odbijao da isplati novac pa su se dugo sudski gonili. Vjerovatno je on sam za sve loše sezone u San Antoniju upravi vraćao novac od ugovora
k

kln9

pre 4 meseca

ovaj lik je idealan za utakmice sa eliminacijom i nista vise, nema akcije nema nista samo motivise