Jaramaz (© MN Press)
Jaramaz (© MN Press)

Partizan će trenirati u Čačku: Svaka utakmica odlučujuća

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 15:15

Filipovski i Jaramaz upozoravaju da je Borac nezgodan rival

Potresna sezona stigla je do polovine. U subotu otvaraju košarkaši Partizana drugi krug plovidbe nemirnim jadranskim vodama, oprezni da se opet ne bućnu, ovoga puta u Zapadnu Moravu.

S razlogom strepe od gostovanja u Čačku, ako se ima u vidu da ih je Borac na otvaranju takmičenja savladao (87:78) i najavio probleme koji ni do danas nisu rešeni.

Izabrane vesti

Zato što poštujemo Borac, kao i svakog protivnika, sa visokom koncentracijom i velikim oprezom se spremamo za utakmicu“, podiže obrve Sašo Filipovski pred odlazak na megdan ekipi koja je jedno od tri slavlja u dosadašnjem toku ABA lige ostvarila baš na premijeri u Beogradu.

Trener Parnog valjka hvali narednog protivnika.

Imaju neugodnu ekipu, pokretljive centre koji mogu da pogode za tri poena. Znaju da igraju brzo, preuzimaju, znaju i da stanu u zonu, tako da očekujem razne trikove. Što se nas tiče, važno je da smo u fundamentima napada i odbrane na visokom nivou, da imamo visoku energiju i što je najvažnije da odigramo utakmicu maksimalno sa respektom za sebe i za protivnika“, dodao je Filipovski.

Situacija na tabeli je takva da su ispred Partizana trenutno Mornar, Crvena zvezda, Mega i Igokea, da Budućnost i Cedevita Olimpija imaju po tri utakmice manje, zbog čega plasman u plej-of izgleda teško dostižan. Osim ukoliko ne usledi neka čudesna serija pobeda.

Borac nam je u prvom kolu nanao poraz na našem terenu, što dovoljno govori o kakvom se timu radi i koliko može da bude nezgodan. Nama je svaka utakmica u ABA ligi važna, odlučujuća, tako im moramo pristupati. Pripemali smo se ovih za igru Borca, treniraćemo u njihovoj hali, sigurno nas očekuje težak meč. Ipak, ubeđen sam da ćemo odigrati dobru utakmicu“, poručio je Jaramaz pred duel koji je na programu u subotu od 17 časova.




tagovi

ABA ligaSašo FilipovskiOgnjen JaramazKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara