Herison
Herison

Partizan dovodi novog plejmejkera?

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.20. | 17:13

Italijanski novinar Luka D´Alesandro piše da je u pitanju Endrju Herison

Iako je zvanična priča bila da je Partizan zatvorio roster sa dovođenjem Erika Mike, evo sada novih spekulacija kada su transferi i crno-beli u pitanju. Naime, kako javlja italijanski novinar Luka D´Alesandro, koji je mogao da se pohvali i tačnim i onim manje tačnim informacijama, Partizan je dostigao dogovor sa Endrjuom Herisonom.

Ovaj 25-godišnji košarkaš nastupa na poziciji plejmejkera, biran je pre pet godina kao 44. pik na draftu od strane Finiksa, igrao je u NBA za Memfis, Klivlend i kratko za Nju Orleans Pelikanse, a okušao se i u Evropi u dresu Himkija.

Izabrane vesti

Radi se o igraču koji je nastupao za Santa Kruz Voriorse u Razvojnoj ligi. U proseku je u Dži ligi beležio 15,5 poena i 5,1 asistencija po nastupu. Iza sebe ima 139 nastupa u NBA ligi, beležio je u proseku 7,2 poena i 2,8 asistencija po meču.

Amerikanac ima 25 godina, visok je 198 centimetara, a u Evropi je nastupaio za Himki prošle godine.

Partizanove pripreme je ranije napustio Kodi Miler Mekintajer zbog manjih zdravstvenih problema, ali generalno je važilo da su crno-beli dobro popunjeni na plejmejkerskim pozicijama sa Mekintajerom, Gordićem, Pejdžom i Jaramazom. Pitanje je koliko tu ima mesta za Herisona.

Da li će Partizan stvarno dovesti Herisona, te kakve bi to dalje konsekvence imalo, ostaje da se vidi narednih dana...



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara