(©MN Press)
(©MN Press)

Partizan ide na špansku turneju, ugovorene tri utakmice

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.22. | 15:40

Manresa objavila da će igrati sa crno-belima

Deo septembra ekipa Partizana provešće na pripremama u Španiji. Ono što je u prvi mah bila jedna utakmica, simbolična, protiv Fuenlabrade, pretvorilo se u mini turneju crno-belih.

Partizan će prvo odmeriti snage sa Fuenlabradom 9. septembra, a povod za taj meč je 30 godina od osvajanja Kupa šampiona. Tada je srpski klub, zbog sankcija, bio domaćin u predgrađu Madrida, gde se stvorila do tada neviđena sportska priča, neraskidiva veza između ljubitelja košarke u Fuenlabradi i Partizana.

Izabrane vesti

Međutim, tu neće biti kraj. Igraće se još jedan meč pun simbolike, između Partizana i Huventuda, finalista Kupa šampiona iz 1992. godine. Utakmica je zakazana za 11. septembar u Badaloni od 18.30 časova. Osim tog finala, dva kluba vezuje i Željko Obradović, koji je posle crno-belih bio trener španskog kluba, kojem je takođe doneo trofej Kupa šampiona.

Na kraju, Manresa je takođe objavila da će igrati prijateljski meč sa Partizanom. Dogovoreno je da se odigra 14. septembra u 19.45 časova.

Postoji mogućnost da crno-beli odigraju prijateljski meč, ali zatvorenog tipa, sa Barselonom, mada ekipe neće biti u kompletnom sastavu, pogotovo španska zbog velikog broja igrača koji nastupaju na Evropskom prvenstvu.



tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara