Detalj pred početak treće utakmice (©Star Sport)
Detalj pred početak treće utakmice (©Star Sport)

Partizan kažnjen privremenom zabranom prodaje i deljenja karata!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.22. | 16:31

Odluka važi do donošenja konačne presude

Košarkaški klub Partizan kažnjen je privremenom zabranom prodaje i deljenja ulaznica za sledeći meč finala Jadranske lige sa Crvenom zvezdom zbog incidenata viđenih u trećem susretu! Disciplinska komisija ABA lige hitno je reagovala i poslala dopis u koji je Mozzart Sport imao uvid, a privremena mera važiće do donošenja odluke u postupku o prekršajima koji se Partizanu stavljaju na teret posle izveštaja delegata.

Privremena mera zabrane i deljenja karata ne dozvoljava Partizanu da otvori prvih deset redova tribine "A", prvih 13 redova tribine "Bela loža", celu tribinu "Parter 4 Senior", celu tribinu Parter "B", celu tribinu "Plava loža", prvih 12 redova tribine "VIP loža".

Izabrane vesti

Petak, 18.30: (1,70) Partizan (14,5) Crvena zvezda (2,30)

Delegat treće utakmice je podneo izveštaj u kojem su detaljno navedeni svi elementi koji se Partizanu na teret, a u pitanju je ceo niz incidenata, pre svega verbalnih, onda i fizičkih, uz ponovljene prekršaje ubacivanja raznih tvrdih predmeta na teren. Bačeni su i "topovski udari", korišćeni laseri... Po okončanju susreta Crvena zvezda je najavila žalbu.

Podsetimo, utakmica je prekinuta na 57 sekundi do kraja četvrte deonice i isti je trajao oko 40 minuta. Sudijska trojka napustila je parket pošto je više tvrdih predmeta palo na teren, sudija Uroš Nikolić pogođen je u nogu, zbog čega je ubrzo naloženo da se isprazni Parter 4, te prvih pet redova iza klupe Crvene zvezde. Utakmica je nastavljena i završena tek kada su ispunjeni svi uslovi.

Prošlogodišnji šampion vodi sa 2-1 u finalnoj seriji. Četvrti susret igra se u petak od 18.30, a domaćin je Partizan.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara