Nebojša Bošković i Marko Čakarević (Foto: Printskrin)
Nebojša Bošković i Marko Čakarević (Foto: Printskrin)

Partizan kompletirao basket ekipu: Čakarević predvodnik

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.05.22. | 23:32

Pored Čakarevića tu su Marko Stevanović, Stefan Torbica i Ivan Popović

Partizan kreće u novi poduhvat. Basket ekipa je kompletirana. Crno-beli u sezonu ulaze sa nekoliko vrlo poznatih imena u svetu 3x3 basketa.

Naime, trener ekipe Nebojša Bošković koji je i sam imao vrlo zapaženu igračku karijeru u 3x3, ali sada će imati ulogu da uklopi momke u crno-belom dresu, a taj dres nose Marko Stevanović, Stefan Torbica, Ivan Popović i dobro poznato ime kod navijača Partizana, Marko Čakarević.

Izabrane vesti

On je već nosio dres Partizana u eri Duška Vujoševića i sa crno-belima je osvajao trofeje, sada će se oprobati u basketu.

"Konačno smo uspeli da jednu lepu ideju sprovedemo u delo. Tačno je da su neke osnove košarke i basketa 3x3 iste. Ali u pitanju su dva različita sporta. Takođe su i različite starosne granice, što otvara veliku mogućnost za međuosbno dopunjavanje dva tima. Da nije tako, ne bi i ostali veliki klubovi u Evropi, recimo poput Valensije razmišlali u istom smeru kao Partizan, odnosno oformili kolektiv 3x3. Igranjem basketaša po čitavoj Evropi ili svetu, jer je sezona organizovana na turnirskom principu, poput one u tenisu, zapravo je promocija i Partizana, ali i košarke.", rekao je bio za Mozzart Sport idejni tvorac Beograd Partizana Vlada Dragutinović.



tagovi

Basket 3x3KK PartizanMarko Čakarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara