Košarkaši Partizan Mozzart Beta sa navijačima posle Makabija (©MN Press)
Košarkaši Partizan Mozzart Beta sa navijačima posle Makabija (©MN Press)

Partizan Mozzart Bet novčano kažnjen zbog navijača, pokrenuta istraga protiv vinovnika

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 15:08

"Klub apeluje na navijače da budu koncentrisani na utakmicu i da ne čine ništa što bi klubu načinilo štetu", stoji u saopštenju

Partizan Mozzart Bet se trijumfom nad Makabijem posle istorijskog preokreta i nadoknađenog minusa od 24 poena iz prvog poluvremena vratio na pobedničku stazu, ipak uspeh crno-belih nije ostao samo u okviru sportskog rezultata. Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, Partizan Mozzart Bet kažnjen je od strane Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren.

Upravo zato Partizan Mozzart Bet pokrenuo je istragu.

Izabrane vesti

"Pregledaju se snimci kako bi se identifikovali vinovnici ovih ipak izolovanih incidenata su u toku", stoji u saopštenju u kojem se takođe navodi:

"Istovremeno, klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan Mozzart Bet".

Partizan Mozzart Bet je i protiv Ponosa Izraela pratilo više od 20.000 gledalaca.

"Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podrška na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju. Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan Mozzart Bet se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način", zaključuje se u saopštenju šampiona Jadranske lige.

Sledeći meč Partizan Mozzart Bet igra u petak od 20.15 kao gost Panatinaikosu.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara