(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan Mozzart Bet platio 3.735.500 evra poreskog duga

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.09.23. | 16:32

Urađen kompletan saldo navijačke akcije “Samo jedan Partizan imamo”

Pozvao je Partizan Mozzart Bet navijače u pomoć, da učestvuju koliko mogu u izmirenju poreskog duga, koji se kao omča oko vrata skupljao crno-belima.

Grobari su skočili u pomoć i danas je, uveliko nakon što se akcija završila, urađen kompletan saldo i novac uplaćen za izmirenje poreskog duga.

Izabrane vesti

Kako je saopštio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, Partizan Mozzart Bet je danas uplatio 437.600.000 dinara, odnosno oko 3.735.500 evra za regulisanje poreskog duga. I uskoro će izmiriti i ostatak.

U izjavi za klupske kanale Mijailović je rekao:

“Nakon što smo sa Poreskom upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu”, saopštio je predsednik crno-belih.

I zahvalio je navijačima i sponzorima na pomoći.

“Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da zahvalim i Poreskoj upravi na strpljenju. Zasad ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne skupštine KK Partizan“, poručio je Mijailović.


tagovi

Ostoja MijailovićKK PartizanABA ligaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara