Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Partizan Mozzart Bet ponovo bez Vukčevića u Evroligi, Obradović očekuje reakciju igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.10.23. | 13:42

Crno-beli se spremaju za put u Francusku gde ih čeka Asvel u drugom kolu Evrolige

Niko u Partizan Mozzart Betu nije mogao da bude zadovoljan izdanjem u prvom kolu Evrolige. Crno-beli su ubedljivo poraženi u Tel Avivu protiv Makabija, a sada u drugom kolu elitnog takmičenja sledi novo putovanje. Ovoga puta u Francusku gde Asvel dočekuje šampiona ABA lige.

Baš kao što je to bio slučaj u Tel Avivu, ekipa putuje bez Tristana Vukčevića, što znači da se u ekipu vraća poljski reprezentativac Mateuš Ponitka koji je propustio meč protiv Krke u ABA ligi.

Izabrane vesti

"Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo agresivnije napadačkih i odbramberno u odnosu na prvo kolo. Bilo je mnogo loših stvari na toj utakmici u Tel Avivu koje moramo da popravimo. Asvel je neuporedivo bolji tim u odnosu na prošlu godinu, pa opčekujemo i njihovu reakciju u odnosu na prvo kolo", rekao je Željko Obradović.

Francuski tim je u prvom kolu doživeo ubedljiv poraz u Beograd na meču protiv Crvene zvezde.

"Verujem da su potpuno drugačiji tim na svom terenu. Značiće nam pobeda za sledeće utakmice, moramo da se dignemo jer nismo najbolje izgledali protiv Makabija. NIsmo igrali kako treba, bez energije, verujem da će sada biti drugačije", kaže Danilo Anđušić.

Slično očekuje i Aleksa Avramović koji je u dosadašnjem delu sezone najbolji igrač ekipe. Jedini je bio na visokom nivou u Izraelu u prvom kolu elitnog takmičenja.

"Imali smo odličnu reakciju protiv Krke koja je nezgodan protivnik, ali to ne može da se poredi sa Evroligom i Asvelom. Oni su konstantan učesnik. Pojačali su se tokom leta, vratio im se Lovernj. Što se nas tiče, pojačali smo intenzitet treninga i to sada izgleda mnogo bolje. Nemaju oni atmosferu na koju nismo navikli u dvorani, tako da mislim da ništa ne sme da nas omete. Zavisimo od nas samih. Verujem da možemo da pobedimo", ističe Avramović.

Crno-beli sutra preko Beča putuju za Lion. Meč drugog kola je zakazan za četvrtak od 20 časova.



tagovi

KK PartizanTristan Vukčević

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara