Navijači Partizana (©Starsport)
Navijači Partizana (©Starsport)

Partizan Mozzart Bet “prognao” navijača zbog vređanja igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 11:12

Drugi put, nepopularna, ali i neophodna mera

Prvi put je prognan navijač koji je na evroligaškoj utakmici protiv Baskonije pljunuo sudiju, drugi put navijač koji je na najbrutalniji način vređao igrače. Konkretno, Uroša Trifunovića. Stoga je Partizan Mozzart Bet reagovao i trajno zabranio ulazak na utakmice pomenutom navijaču.

Incident se zbio tokom nedeljne utakmice Partizan Mozzart Beta sa Igokeom. Loša igra i neočekivan poraz u ABA ligi očekivano su izazvali nezadovoljstvo u publici, ali i u takvim trenucima mera mora da postoji.

Izabrane vesti

Nažalost, ne uspevaju svi uvek da se kontrolišu niti je ovo bio uobičajeni “izduvni ventil” kakav se u sportskim dvoranama i može očekivati. Uvrede viđene uz bočnu liniju terena nakon završetka utakmice prešle su svaku granicu. Ili ti kako to kaže Partizan Mzzart Bet u saopštenju.

Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan Mozzart Bet. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan Mozzart Bet, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba. U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin”.

Za kraj...

Ovim činom, klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti”.



tagovi

Partizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara