Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet sastavio tim za početak priprema

p

pfc

pre 9 meseci

Vukčeviću treba dati veću šansu i minute isplatiće se.
x

xezlgzwx

pre 9 meseci

Partizanu treba 10 dobrih igraca i 5 korektnih za celu sezonu, na svakoj poziciji po 3. Na pleju su Dozier, Avramovic i Drezgic, na dvojci Punter, Jaramaz i Andjusic, na trojci Nunnally, Ponitka i Trifunovic, na petici Kaminsky, Smailagic i Koprivica, a na cetvorci samo LeDay i Vukcevic, sto znaci da treba jos jedna dobra cetvorka kao rezerva LeDayu da ne mora celu sezonu da igra 30+ minuta. Luka Bozic je bio idealno resenje. Sto se Zvezde tice tu iskreno ne znam ko pije ko placa jer je bas neuravnotezen tim, ako dodje bilo koja dvojka iz NBA znaci da ce Zvezda imati jednu od najboljih i najskupljih bekovskih linija u EL, a bez obzira ko dodje na cetvorku, zbog tankih petica bice medju najlosijima u reketu, kao da nismo mogli neke pare da ulozimo u bar jednog dobrog centra. Ako ovo Dusko sastavlja onda ok ali verovatno su sve to Coviceve nebuloze. Napier, Teodosic, Yago, Nedovic i mozda Wall s jedne strane, pa i Giedraitis, a sa druge Tobey, Mitrovic i Bolomboy. Simonovica i Kuzmica ne racunam u ozbiljne opcije, a nisam siguran ni da li se Tobey seca kako je to igrati kosarku iole kvalitetno.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Upravo ovo ja pisem svo vreme. Drezgic, Jovanovic i Mikic neka budu tek tamo 16, 17. i 18. igrac, opet to ne moze da se poredi sa onima kojima su taj status imali Kuzmic i Raduljica.
x

xezlgzwx

pre 9 meseci

To stoji ali imao bi i Partizan na klupi Mitrovica, Hangu, Teodosica a na tribinama Lazica i Kuzmica, umesto nespasenog Trife ili Vukcevica, da nije dao 6m za plate 3 igraca kako bi zadrzao okosnicu tima. Ne bi Zvezda mogla da dovede ni pola od ovih igraca da je ponudila astronomske cifre Kampacu i Vildozi. Sto u svakom slucaju ne objasnjava zasto smo sve pare ulozili u pozicije 1,2 i opet zanemarili ulogu centara.
O

Odlican sastav br 1

pre 9 meseci

Sasvim je dovoljno 13-14 igrača, čak i previše. Jer igra najviše 9-10. Dolazi još 1 i to je to.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Nije dovoljno.
B

Bree

pre 9 meseci

Koprivica i Vukcevic ove sezone treba da dobiju vise sansi, bukvalno da igraju zajedno. Balsa na pet, a Tristan na cetri pa po ceni da izgubis utakmicu. Ako se ne pokazu, sledece sezone neka idu....
k

kzkp

pre 9 meseci

Tony Bradley je upravo potpisao na godinu dana.
x

xyz

pre 9 meseci

Pred sam početak prodaje sezonskih karata dolazi jedan vrhunski košarkaš....
P

Pfc

pre 9 meseci

Ko brate
p

procv

pre 9 meseci

Dzon Vol
P

Pastuv

pre 9 meseci

Losa su vam saznanja. Novi centar je Tony Bradley, zvanicno ce biti promovisan najkasnije do nedelje. Stize jos jedan spoljni ali kasnije
G

Gost982982

pre 9 meseci

Koprivica je igrač kao da ga nema. Njega računati za ozbiljan roster je šaljivo. Tristan je za njega preozbiljan igrač ali i on je prilično nedefinisan kao igrač u Partizanu. Po meni, Partizanu fale još minimum dva klasna igrača.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Pangos, Dozier, Avramovic Panter, Jaramaz, Andjusic Naneli, Ponitka, Trifunovic Ledej, Kaminski, Vukcevic ?????, Smailagic, Koprivica
i

igor978

pre 9 meseci

Mora još jedan u rotaciji na spoljnim pozicijama, i obavezno četvorka da menja Ledeja, mada može i polivalentni igrač na 4/5 kao Smajli. To bi bila ekipa za F4, pa šta Bog sa, jer na F4 je lutrija

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Pangos i Veseli? :-)

boban milosevic

pre 9 meseci

stizu jos 2 igraca plej i centar..kaminski je 4 vise
x

xcghj

pre 9 meseci

Po dva miliona za Kaminskog i Lideja i traže još jednog NBA igrača za reket. Au državo, što ih progoniš? 🤣
g

gost 2204

pre 9 meseci

A koliko vi dadoste za deset igrača, semenke i kikiriki. Pa mnogo ste smešni sa tom pričom. Gledajte svoje dvorište, trošite a nemate nikakvih rezultata u evropi. Stvarno smešno
@

@ssss

pre 9 meseci

Fale još jedan top plej i centar.Mislim da ćemo na te dve pozicije još dovesti pojačanja.Sa ta dva pojačanja ćemo biti jezivo jaki i konkurentni za najveće domete u Evroligi.
m

mićo belkan

pre 9 meseci

Ako stigne Ros, krpićemo pleja sa ovim što imamo, jer Doužer, Aleksa, Panter, Jare mogu na keca, a Ros je kapitalac.
R

Realno samo

pre 9 meseci

Kako se do sada crta, plan je bio da se odlasci popune pre pocetka priprema i to je uradjeno, a da ce se druga opcija na 4 cekati do NBA cut-a i plej dovesti samo ako iskoci ekstra opcija ( kontam da se ceka raskid ugovora Kalatesa jer osim Partizana on nema gde).
T

Tomy

pre 9 meseci

Ima još vremena do Nove godine da Partizan popuni ceo roster, taman kada se vidi šta škripi i ko je u povredi. Evroliga će biti jača nego ikada i ako se hoće maksimalan rezultat mora se imati dugačak i ujednačen roster. Ne postoji vrhunski plejmeker, Jaramaz je korektan ali ne top, dok Avramoviću to nije prirodna pozicija. Ne postoji ni top centar ako Kaminskog smestimo na krilnog centra. Idealno bi bilo kupiti te dve vrhunske pozicije, ako se ima para, ali možda Žoc odluči da sačeka razvoj situacije na terenu, možda Koprivica pokaže vrhunske perfomanse, možda Jaramaz postane mudriji plej, možda cela ekipa klikne i zaigra vrhunski. Uporedimo li sa Zvezdom, rekao bih da crveno beli imaju bolju bekovsku liniju.
@

@tomy

pre 9 meseci

Ne zavaravaj se, EL je nikad slabija, svi bitni igraci su 30 plus, pre samo 5 6 godina je bila 20 puta jaca
d

de goll

pre 9 meseci

mi smo sa ovakvom postavom tanki....fali dva ,tri igraca sigurno...plej bek i centar...inace bice jurnjave kad pocnu povrede i umor..opet spadamo na rotaciju od 7 igraca
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

O čemu ti pričaš? Otišli Lesor, Madar, Papapetru i Exum došli Jaramaz, Ponitka, Dožer i Kaminski. Još će i četvorka doći (ili petica u zavisnosti šta će Kaminski igrati), imaćemo znači igrača više nego prošle godine. Na kraju krajeva kako bude krenula sezona ako bude negde škripalo možemo dovesti još jednog igrača u doselekciji. Prekinite da mračite. Nijedan tim u evroligi kad dođe kraj sezone i borba za trofeje ne igra sa svih 15 igrača. Svi svedu rotaciju na 8-9 igrača max.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

sto smo tanki ? kostur tima i igraci koji su najvise pravili razliku su ostali ..Jaramaz je odlicno i provereno resenje ,ostale ne poznajem
i

indxi

pre 9 meseci

Dolazi centar Kaminski ce igrati 4. Dolazi jos jedan bek jer ce Jaramaz igrati poziciju pleja.
m

mićo belkan

pre 9 meseci

A šta će Ledej igrati ako će Kaminski na četvorku? Ne lupetaj molim te. I Smajli i Kaminski će samo po potrebi na 4, a izvorno će oba na 5, plus Koprivica ako nauči slobodna bacanja bar na 65%.
f

fakodns

pre 9 meseci

Videces da ce Kaminski igrati vise 4 nego 5 jer se na 5. dovidi atletski igrac vrv crnac
c

chillajz

pre 9 meseci

Pa i Mirotic da je dosao igrao bi 4 mora i Ledej malo da odmori prosle god 35 min prosek
M

Mozda najrealnije

pre 9 meseci

Dobar roster jednak dobra rotacija, tako su prosle godine imali za svakog kljucnog igraca dobru zamenu da uskoci a mi prosle godine sa Kampaca na Markovica Otprilike iz Ferarija u Juga eto Klupa Partizana i bolji prelazni rok je pobedio prosle godine a ne svake sezone novi roster kao mi vec deset godina... Dobila su oba kluba dobru kintu, samo je neko pametno kupovao ;) Pozdrav
L

Lom

pre 9 meseci

NEK ZAUVEK ŽIVI PARTIZAN!!!!!!! ⚫⚪⚫⚪
N

No.1

pre 9 meseci

Slukas bi se ovde fino uklopio! Još jedan centar i iskorak u odnosu na prošlu sezonu je realan. Da li neko ima 100% tačan odgovor čiji je Madar igrač?? Na sajtu EL je u oba rostera a sajt se ažurira na svakih par sati!!!
M

MilosChiChi

pre 9 meseci

Kakav reket ljudi? Mora se dovesti jos dva igraca, petica koja je fizicki jaka i prvog pleja. Kaminski je odlican igrac ali ko je pratio malo nba zna da covek nije fizicki dovoljno dobar da se porve pod kosem, uostalom pogledajte snimke i bice vam jasnije sve to, za cetvorku je top igrac ima i taj sut spolja, visinu u odnosu na cuvare, solidan sut unutar reketa ali jednostavno ne dovoljno fizicke snage, lesor bi ga recimo uneo u kos lagano, isto to moze i majk tobi uraditi, kao i mnogi drugi u evroligaskim ekipama. Treba nam razbijac, i onda ce imati ekipu za sve noguce opcije, small ball petorka koja moze sa kaminskim igrati na 5, ili normalna gde je on 4 da se dominira u reketu i otvori prostor za sutere spolja itd itd, ima milion opcija.. Plej sa druge strane preko potreban, tu su avramovic i panter, jaramaz, sada i dozier ali niko od njih nije ni blizu pravog pleja. Jaramaz to jeste ali ako gadjaju na visike pozicije ove godine treba im iskustva na toj poziciji. Gorad dragic je idealan recimo ako ne potpise za majami, covek ima godina ali bi za evropu bio bomba samo takva i otvorio bi prostor panteru da igra svoju igru. Ne znam, ako su hteli stvarno da plate Miroticu 3 miliona trebalo bi da imaju jos novca za ta dva pojacanja, iskreno Kaminski ne znam koliko novca je dobio ali ne verujem da je neka ozbiljna cifra u pitanju, dozier je imao prosle godine ugovor na 10 dana, godinu ore toga je imao 800k, ponitka je isto jeftin (sto me iskreno cudi) jaramaz je verovatno skuplji posto su srpski igraci na ceni u svetu, ali kontam da nije orevise novca ispucano. Kvalitetan plej i centar i mislim da je prvih 5 u evroligi veoma lako dostupno, isto tako mislim i da je zvezda dovela ozbiljno dobre igrace i verujem da ce Ivanovic to posloziti kako treba. Ocekujem svakako obr nase ekipe u top 8, i da nam konacno daju dva mesta u evroligi definitivno zasluzuju to i jedni i drugi.
a

asi

pre 9 meseci

Mislim da ce taj centar biti igrac koji ima fizikalije za pozicije 4 i 5. Tih sto ti pominjes koji razgrcu pod kosem da su nama platezno dostupni na trzistu nema. Vidis valjda po ovome sto dovodimo da nemamo milione da lupimo za jednog igraca. Ocenas je bio druga prica,njegov ugovor je trebao sponzor jedan da plati,nece taj sponzor za stranca da lupi te pare.
f

fkjtjkhdg

pre 9 meseci

treba plejmejker koji je prevashodno asistent i razigravac ekipe i treba centar ako ce Kaminski 4 da igra ostalo je ok.Ove sezone Evroliga jaca nego prethodne svi osim Albe,Asvela i Valensije svi idu na top 8 tako da treba siri roster minimum 14,15 dobrih igraca.Ono sto je plus za Partizan osim Alekse niko nema obaveze u reprezentacijama na SP pa mogu da se uigraju
s

spiritus movens

pre 9 meseci

Opet domaci igraci druga ili cak treca opcija na svakoj poziciji.
R

Realno samo

pre 9 meseci

Uz 3 standardna igraca Avramovica, Jaramaza i Smailagica, treba ocekivati vecu minutazu za Andjusica i oporavljenog Koprivicu, barem u ABA ligi. Tristan je lepo igrao letnju ligu ali to je iskreno, kao trening, dok je Trifunovic tu da popuni broj.
Z

Zeko

pre 9 meseci

Domaći igrači ce ove sezone imati značajnu ulogu kada se igra ABA liga jer to je njihov domet,nažalost boljih nemamo.Prica se da ce doći jos jedan centar ali treba timu priključiti Drezgica da ibon u A BA ligi dobije koju minutu,trebamo ga istrpiti da bi postao dobar igrac