Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet se vraća u stroj posle mini-odmora, čeka se i Koprivica

G

Gost43

pre oko 1 godinu

BICE vraski TESKO !
D

Dedadakaze

pre oko 1 godinu

PROFESORE....DOKTORE....HVALA VAM ŠTO STE U PARTIZANU!!!!
D

Dedadakaze

pre oko 1 godinu

Zasto nema mog komentara?????
K

K.Söze

pre oko 1 godinu

Ej alo jel ste zahvalili Putinu pa posle evroligi sto uopste ucestvujete?? Realno pitam,ne bi igrali da nije takva situacija nastala
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Realno da ti kazem...prosle godine bi ste bili top 18 da nisu izbacili Ruse...te ste se malo pomerili unapred na tabeli...o korona sezoni nekom drugom prilikom.
I

IksTb

pre oko 1 godinu

Potpuno zasluzen mini odmor, nakon demontiranja covicevih sledbenika, pa sjajnih partija protiv Virtusa i posebno dvostrukog sampiona Evrope Efesa koji je igrao pred svojom publikom i u kompletnom sastavu. Sad samo hrabro, prvo protiv curica iz atine i njihovih beogradskih drugarica koje ce navijati za njih, ta pobeda bi bila najsladja. A onda korak po korak ;)
E

Embid11

pre oko 1 godinu

Gde je bio brat Lesor? U padinjaku?
V

VALJAK I ISTINA

pre oko 1 godinu

EH DA NISMO IZGUBILI TRI DOBIJENE UTAKMICE !? BILI BI NA F-4 !
I

Istinito

pre oko 1 godinu

Tako je
G

Gost6678

pre oko 1 godinu

Dok penzioneri nemaju sta da jedu....
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Penzioneri nemaju sta da jedu zato sto tebi moraju sendvic da plate...
N

Nemanja1989.

pre oko 1 godinu

A dule ušao na f4 sa djekicom, anonimusima maricem, veselim, mekejlebom, pa strahinjom milošević, rasicom. Sve uvedete bile. Da da
G

Gostjbg

pre oko 1 godinu

Pamtiš dobro sve!!!
m

management

pre oko 1 godinu

Najskuplji tim u istoriji ex yu, uzivajte u trosenju narodnih para....
A

Alkos

pre oko 1 godinu

Pa pare su da se trose
@

@management

pre oko 1 godinu

Greska, najskuplji tim je u zelezniku, Vildoza 7 mil, Nedovic 6 mil, Vildoza 4,4 mil Martin, Bentil, Pewtrusev, Markovic, Dobric svi u rangu milioncceta godisnje, nego ti umes samo coviceve eksel tabele da citas :)
S

Svasta....

pre oko 1 godinu

Hiljadu ponovljena laž postaje istina... Ta provokacija makabija nije upucena direktno zvezdi nego svima, jer su imali I silne rekvizite sa Tom porukom... Dukserice, pa čak I hemijske... O tome je pisano a vi ste od toga napravili spin medijski na koji su se svi upecali
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

E vazi Nebojsa, kako da ne :D

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Ona voli zvezdu, reziseru filma bicemo prvaci sveta, ti li si? Pozdravili te navijaci Makabija sa objasnjenjem kolika ste vi to “velicina” u evropskim okvirima!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Odgovor za ovoga sto je rekao ko je i sta je Partizan bio u kosarci u bivsoj a i sadasnjoj zemlji! Velikan, institucija, samoion evrope, trostruki osvajac evropskog kupa koraca, cetvorostruki ucesnik F4, gigant koji je zbog svoje slave pozvan u SAD na megdan NBA ligasima koji su nas orozvali evropski Boston Seltiksi…sta je sve to u poredjenju sa “velikanom kosarke” ciji su najveci uspesi jedno finale kupa koraca protiv Mesa iz Verone i jedan top 9 EL kao i deset vezanih titula na otvorenom i na sljaci na turnirima sa dve tri ekipe, kada su rezultati bili kao vaterpolu 6-5, 7-6 i sli i kada se na kos pucalo “iz muda”! Ne verujte brojkama i rezultatima vec verujte onome sto vam servira ona voli zvezdu u filmu bicemo prvaci sveta! Ko ne beruje neka pita navijace Makabija, oni ce najbolje objasniti neke stvari!
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Kaži koju i za fudbal ahahahah.
L

Lazes cim zines...

pre oko 1 godinu

Transparent koji su navijači Makabija istakli na utakmici Evrolige sa Crvenom zvezdom sa porukom "Mi smo Makabi, ko ste j....e vi" ne bi trebalo da bude shvaćen lično od strane "delija". Ova poruka je slogan Makabijevih navijača, koji su ponosni na evropsku košarkašku instituciju koju podržavaju. Dakle, ističe se na utakmicama sa mnogim evropskim velikanima, jer najveća navijačka grupa na taj način uveličava svoj klub, rekordera po osvajanju tripl kruna, a umanjuje značaj protvnika.
@

@lazes cim

pre oko 1 godinu

sa svojih 45god gledao sam Partizan protiv Makabija min 25 puta u Izraelu. Dolazili su organizovano i u Bg. Nesto se ne secam tog transparenta. Da su hteli da nas ponize sigurno bi ga okacili kad smo ih u playoff izbacili i otisli na F4. Tako da, lepo su vam rekli.
v

vlade137

pre oko 1 godinu

Partizan sigurno ulazi u top 8 a sa koje pozicije videcemo a mislim da peti tesko mozete biti tako da ocekujte Oly,Real ili Barsa Moje misljenje je da bi jedino sanse imali sa Barsom jer ovi su bas prejaki za sve Mada nikad se ne zna jer isto tako nece nikome biti svejedno igrati protiv Partizana Srecno u nastavku,sportski pozdrav
P

Panter od 6.9 miliona

pre oko 1 godinu

A gde je bio najskuplji igrac Panter?
@

@Panter od 6.9 milion...

pre oko 1 godinu

Sedeo kod kuce i razmisljao o vasem bolu dok budete gledali Evrokup sledece sezone.
J

Jagnjilo

pre oko 1 godinu

Cedevita odlozila mec sa Zvezdom i Kampaco ga nece moci igrati jer tada kada se trebalo igrati nije bio registrovan iako sada jeste. Aba liga kazni Partizan tri utakmice i oni odloze mec protiv Buducnosti da bi Lesor mogao da igra jer za njih ne vazi to pravilo da je Lesor kaznjen tri naredne utakmice koje sleduju po rasporedu.Pijani milioneri rade sta hoce
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Na skali od 1 do 10, skalu probija tvoja glupost! Partizanu i Budućnosti je odložen mač zbog drugog kruga izbora u Crnoj Gori
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Partizan je imao termin za odigravanje meca pa su njega pomerili za dan kada je drugi krug glasanja da bi Buducnost trazila pomeranje. Sve se radi u korist Partizana. Cak i da nije tako, opet je logicno da Lesor ne igra u Podgorici bas kao Kampaco u Ljubljani
@

@gosten

pre oko 1 godinu

Kampaco nema pravo igranja jer tada nije ni bio igrac CZ. Utakmicu mogu igrati samo oni koji su tad bili registrovani. Sutra da vratite Adamsa, on bi mogo. Lesor je registrovan za Partizan, a kazna se odnosi na prve sledece 3 utakmice. To sto je Buducnost odlozila ne zbog 2 vec zbog 1 kruga izbora nama samo ide u prilog.
S

SalePFC

pre oko 1 godinu

Hvala zeljku ali da nije podrške vlade Srbije nista od ovog ne bi bilo moguce, nije se dzaba rukovao ...
G

Gostionko

pre oko 1 godinu

Radonja je u top osam u ovom formatu evrolige usao sa Rebicem,Dangubicem i Micicem (dosli iz Mege), Jovicem (dosao iz Radnickog KG), Dobricem,Lazicem,Stimcem,Simonovicem,Cirbesom,Kinzijem i Milerom. Kada Obradovic to uradi moze da kaze da je napravio uspeh a ne da preuzme tim kome em kupe igranje u evroligi em mu daju 23 miliona eura budzeta pa dovodi igrace sa f4 evrolige i ostale skupo placene igrace. Na taj nacin bih i ja mogao da ih treniram.
@

@Gostionko

pre oko 1 godinu

Realno. Sta je Zeljko osvojio, samo 9 evroliga... sta je to za jedan top 8

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Pa to bilo kad se po budzete izdvajale samo tri ekipe CSKA,REAL,BARCELONA ostale ekipe imale 3X manje budzete I slabije sastave sad svi imaju ozbiljne budzete I bar 10 ekipe imaju vrhunske petorke slicnog kvaliteta.
a

auuuu

pre oko 1 godinu

Hahahaha kao 2016 nisu bile skupe ekipe? sta ti decko pricas ....
A

AndjelkoKKP

pre oko 1 godinu

Od kada se igra ovaj format Zvezda je samo jednom bila deveta u sezoni 16/17 sve ostalo je bilo od 11 do 16-og mesta. Lako moze da se proveri na sajtu euroleage kao i na drugim sajtovima. Toliko o vasim uspesima
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Kad vec spominjes tu vasu slavnu sezonu, trebo si napisati i sastav Partizana te godine, pa bi ako imas gram realnosti u svom razmisljanju uvideo da ste imali 10x skuplji tim. I to je sve cime vi mozete da se pohvalite. Sto se Zeljka tice, znas li kad ce njegov rekord biti oboren? Nikad. Partizan je 1992god osvojio Evropu sa timom koji je imao prosek 23god., ako ne najjeftiniji u Evropi onda sigurno u zadnja 3. U startnoj petorci finala poceo je Nikola Loncar sa 18god. i Zeljko Rebraca sa 19god. Cisto da znas. Nije zivot samo jutarnji program i citanje saopstenja. Moras vec jednom shvatiti Zeljko je najveci svih vremena, makar samo i u Evropi.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

A inace Vasa je dosao iz Bajerna, ne Mege.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Kad se ovi budu prizemili...
G

Gostjwjj

pre oko 1 godinu

a to nećeš dočekati dragi moj,možete da nastavite da maštate

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Sta ove delije vise palamude o odlaganju ove utakmice vesto izbegavajuci da pomenu kako su ONI odbili da idu na Megan Buducnosti u PG pre par godina!!!
A

ABA lopovluk

pre oko 1 godinu

Rezultat je bio koji a da registrovan 20 0 i sta cemo sad druidi.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Sve ispod f4 bi bila sramota, tolike narodne pare smo potrosili Sve ispod toga necu da cujem

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Mislis sve osim polufinala Lige Evrope bi bio neuspeh pored tolikih narodnih novaca i najskupljeg tima na prostoru SFRJ u istoriji!!!
G

GEUST

pre oko 1 godinu

Neki trose zadnjih 10 godina te iste narodne pare, gleda ih u proseku 2500 ljudi i u proseku su tim za top 17. Tisina tamo.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Samo Ove sezone od ulaznice smo zaradili vec preko 4 miliona vi toliko niste zaradili za 8 godine igranja Ovo vam 9 sezona.
A

Ahahahahaha

pre oko 1 godinu

@Bojan ma Liverpula nije toliko para zaradio od prodaje ulaznica kao vi.4mil eura od prodaje ulaznica ahahahahaha s dug za porez za sest meseci narastao sa 7,4 na 9,2 mili eura pri tome Ostoja mora da prodaje "svoje njive po Vojvodini" kako bi isplatio igrace.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Neko se potpisuje u moje ime, zbog toga što pišem gilu istinu o tzv. czv, pa sad hoće da napakosti, zbog ovakvih je PARTIZAN veliki klub, i tek će biti, zbog dušmana. A kad smo već kod PARTIZANA, ne smem da zamislim kakav bi brodolom doživeli mrzitelji PARTIZANA, kad bi osvojili EL. LO osvojiće je...
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Pre izrecene kazne javno Partizan saznao kolika ce biti,pa pomerili mec u Podgorici za dan kada su izbori kako bi opet mogli da pomere i da Lesor izbegne kaznu na mecu protiv Buducnosti.Da je liga prava,onda bi kao u slucaju Kampaca rekli da mora da preskoci tri utakmice koje padaju naredne a ne da jednu odlozi da bi je kasnije odigrao. Kampaco recimo ne igra protiv Cedevite u Ljubljani jer je ta utakmica sa pocetka prvenstva kada Kampaco nije bio registrovan,bez obzira sto je odlozena on je nece moci igrati.Ali to za milionere iz Humske ne vazi.
@

@Bingole

pre oko 1 godinu

Ali, Lesor je registrovan cele sezone.
p

prelevic

pre oko 1 godinu

Sto vi vasu utakmicu protiv Cedevite niste odigrali pre nego sto je dosao Kampaco?
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Kad se setim prije par sezona "cilj nam je F4", pa zavrsimo predzadnji.. Ili ove godine "zelimo napredak, zelimo plejof", a sad je da se nikad nismo palili na F8.. Da malo manje gledate na Partizan, skontali bi kako vas covjek lupa po celu, zna se vec cime..🥰
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Smesni su a nisu ni svesni koliko su smesni. :)
p

pa zar ne

pre oko 1 godinu

Fazon nije moglo danas da se igra, posto se znalo da ce Milo da prodje u drugi krug, da ne bi izbili neredi. Opsadno stanje u CG trajace jos mesec dana.
N

Ne moze

pre oko 1 godinu

Jer Buducnost sutra igra u Evro kupu.Tacno su znali sta rade.Odlozili su da slucajno ne bi prosli kao Zvezda kada je gubila od Cibone i Zadra kada su igrali 30ssti posle utakmice u EL.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Gde nam je barem jedan trofej a ulozili smo prosle I ove sezone oko 50 miliona to je pitanje na koje mora da nam da odgovor Zoc
A

A ko to

pre oko 1 godinu

Igra za 50 mil u Partizanu?? Balsa, Tristan, Madar… svi po milion? Ne brukaj se
A

Avaj ali

pre oko 1 godinu

Pa nije Partizan igrao Evroligu pa nema ni trofeja još. Neki drugi “igraju” godinama a nijedan trofej osvojili nisu. Da ne pominjem sad koliki je novac potrosen na rane Skorcijanidise, Mekele, Tompsone, Milere, Fajee, Vilijamse, Lojde, Rocestije, Giste, Perperoglue, itd. Da ne bude zabune, kao trofeje računam samo evro trofeje jer ove domaće sklanjalice aba, baba, kls, itd ne računa niko ozbiljan.
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

I da svi igraju za po milion, ne može da se dodjem do 10 miliona. Lupate gluposti samo tako. Za Vildozu ste mogli da dovedete bilo kog igrača Partizana. To što je u slobodnom padu, to je do vas. Ko vam garantuje da ne bi ste pokvarili bilo kog igraca Partizana da je kod vas. O Kampacu da ne pričam. Košta kao 3 Pantera. Nedović posle Bogdana i Vase najbolji spoljni igrač reprezentacije. A i ostali imaju dobre plate, a prilično vam je veliki roster. Sa druge strane, Partizan ima 5 puta veće prihode od karata i marketinga, što znači da vas država više finansira. O porezu priča osoba kojoj državna banka briše 18m evra. Koji je i lično uzimao milionske kredite, nije vratio, i kome je pravio milionske rupe budžeta prilikom izrade nekretnina za izbeglice.
M

Milojko Arsenic

pre oko 1 godinu

Igokei se pomerila utakmica sa buducnosti da bi se odmorili normalno
P

Pakao

pre oko 1 godinu

Je l ti krivo
K

Krajj

pre oko 1 godinu

Trener od 3 miliona evra godišnje, još ne zna šta je to trofej ovde. Bubreg je posle brodoloma ovde, završio u Rumuniji, Željko će posle Brodoloma završiti u Borcu Č.
p

papapetru

pre oko 1 godinu

Dule i Zeljko imaju vise trofeja nego celo SD CZ.
P

Premudri

pre oko 1 godinu

Znam da biste hteli da je sedmi,ali ipak je šesti na zvaničnoj tabeli!
G

Glu

pre oko 1 godinu

Realno smo 7mi jer imamo lošiji međusobni skor sa Makabijem.
n

napadaj

pre oko 1 godinu

Napasti petu poziciju svim silama...
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Taman ce Balša da zameni Lesora u ove tri tekme, Matijas ce igrati sa vecom energijom u EL, a Balša ce povecati rotaciju i Zek ce manje igrati u Abi, idealan scenario. Samo napred Partizan!
G

Glu

pre oko 1 godinu

Druže, Balsa i ako se priključi treninzima neće početi da igra bar još mesec dana. Covek nije digao ništa teže od kašike od Januara, forma 0.
m

m@jstor

pre oko 1 godinu

Na svezinu :D
s

sretno momci

pre oko 1 godinu

borite se za grb partizana. mi navijaci cemo vas podrzati..i slobodno se palite na top 8..ne zelimo rekreaciju u evroligi.
G

Gost677

pre oko 1 godinu

Pa što se rekreativno igrali Evrokup?
s

stvarno

pre oko 1 godinu

Sta ce nasim milionerima odmor?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ko prica o Kampacu, Nedovicu, Vildozi, Petrusevu, Martinu, Bentilu, Dobricu? Posto su svi milioneri.
K

KK Pobegulje

pre oko 1 godinu

Sport se igra zbog titula a oni Deceniju ne znaju šta je titula. Ali ok, kada su tri Decenije mogli da čekaju prvu titulu, onda im ni ovo sada teško ne pada. Klub koji je igrao u drugoj Jugoslovenskoj ligi ejjjj.
n

nesto neverovatno

pre oko 1 godinu

Zaradjuje svaki po 3 miliona a treba im odmor ...
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Kampaco je 6,9 miliona a Nedovic 3,3 promasio si kod oba igraca. Nego sta te danas pali? :D
t

tenkista

pre oko 1 godinu

Najjači protivnici slede, pa pokažite svoje znanje i dobru formu
Б

Братина

pre oko 1 godinu

За све они који прозивају Партизан за домаће играче (иако не знам шта су Трифа, Смајли, Вукчевић, Анђушић, Аврамовић, ескими???), они су освојили ЕЛ 1992 са најмлађим тимом и само са домаћим играчима, 0 странаца. Сада им то више није занимљиво, ту игрицу су прешли па сад идемо спој искуств а и млчадости која ће репрезентовати ову земљу у будућности. Магови!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Najlepsi klub za gledanje, jedna prelepa prica, povratak majstora na mesto gde je pre trideset godina pokorio Evropu sa ciljem da do njegove desete titule EL dodje sa klubom koji obozava i koji je njegov zivot. Cekam tebe da ostvarim jedan davni san... Obradovic Zeljko najveci, najveci!!