Partizan Mozzart Bet stigao u Tel Aviv bez Tristana Vukčevića

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.10.23. | 15:11

Mladi igrač ostao u Beogradu

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Tel Aviva)

Vreme je za novu sezonu u Evroligi. Crno-beli su spremni da urade ono što nisu prošle sezone, da pobede u prvom kolu elitnog takmičenja. Zadatak neće biti nimalo lak jer Makabi dočekuje šampiona ABA lige. Četa Željka Obradovića je sletela u Izrael bez Tristana Vukčevića koji je ostao u Beogradu. Obradović je odabrao 12 igrača,a ovoga puta nije bilo mesta za Vukčevića.

Izabrane vesti

Naime, mladi igrač je ostao u Beograd, a novu priliku da debituje u Evroligi ove sezone imaće naredne nedelje kada tim bude putovao u Francusku na meč protiv Asvela. Podsetimo da je on sjajno odigrao meč ABA lige protiv Mornara kada je imao najveću minutažu ekipi. Na parketu je proveo 23 minuta i ubacio je 13 poena.

Ipak, sada će tim morati bez njega da pokuša da nadigra Makabi koji je i sam oslabljen i to za verovatno najboljeg igrača. Naime, Vejd Boldvin se požalio na povredu leđa, i prema najavama iz Izraela, on će morati da pauzira nedelju dana.

Ipak, kako je Obradović istakao, tim se neće obazirati na bilo kakve promene u sastavu Makabija jer oni igraju istu košarku bez obzira ko je na parketu.

Ostatak tima Partizan Mozzart Beta je spreman i nema problema sa povredama. Mateuš Ponitka je bio taj koji je imao najdužu pauzu. Propustio je dva poslednja pripremna turnira zbog povrede ramena, ali je debitovao u ABA ligi protiv Mornara i odmah pokazao da će biti bitan deo ekipe. Imao je sedam poena i sedam skokova. Sada ostaje da se vidi kako će izgledati protiv Ponosa Izraela.

Što se tiče obaveza tokom dana. Partizan je sleteo u Tel Aviv oko 15 časova po lokalnom vremenu. Posle opsežne kontrole i nešto dužeg puta po ulicama grada, stigli su u hotel. Sledi nekoliko sati odmora pre nego što se tim okupi i odradi prvi trening u dvorani u Tel Avivu.

Trening Partizana je zakazan u 20 časova po lokalnom vremenu i trajaće oko 90 minuta, dok je Makabi današnji trening obavio u podne.

Crno-beli će potom sutra imati lakši šuterski trening kako bi što spremnije dočekali prvi meč u dvorani koja je prema poslednjim informacijmaa u potpunosti rasprodata pa će samim tim ponovo vatrena atmosfera i oko 12.000 navijača dočekati crno-bele.


tagovi

Tristan Vukčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara