Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet traži novog Kecmana i pobedu u Tel Avivu posle 12 godina i čuvenog: Dobar dan, Pariz!

E

EFEMPEKECMAN

pre preko 1 godinu

Partizan trazi novog Kecmana iz FMPa od Covica, ali bili su bezobrazni pa nema vise.
P

Pitaj

pre preko 1 godinu

Uzu familiju, objasnice ti sve u vezi botovanja.
s

srka

pre preko 1 godinu

Mislim da bi redakcija i uredništvo portala, morali malo ozbiljnije da povedu računa o komentarima koji se ostavljaju, na istom. Ovo što se tiče košarke i Evrolige prelazi u ozbiljnu morbidnost i neko bi morao da već jednom tome stane na put. Koliko pratim sport, a to je nekih četrdeset godina, ne pamtim ovoliki stepen mržnje i netrpeljivosti između ova dva kluba. Postavljati samo sportske i stručne komentare. Vredjanje, ponižavanje, ismevanje, izrugivanje, nipodaštavanje, obavezno cenzura. Ako se ovako nastavi, plašim se šta bi moglo da se dogodi na sledećem derbiju. Dajte ljudi, preterali ste stvarno. Ovo ničemu ne vodi.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Slažem se apsolutno. Nešto slično sam ovde pisao pre godinu, dve ali džaba. Ova mržnja prelazi sve granice normalnog. Ja sam za cenzuru. Objavljivati samo komentare koji su direkto vezani za sport, u ovom slučaju za košarku.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nece biti lako cak bih rekao da je Makabi favorit jer imaju samo jedan poraz do sad na domacem terenu u Evroligi.Sve u svemu napred Partizane po brejk.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Odrace nas Makabi isto ko i Zvezda dva puta za redom u jednoj nedelji!

Dobro pamtim sve

pre preko 1 godinu

Sta se toliko lozite znate li da je vas Dzikic odrao 2 puta zaredom 2016. u finalu kupa jednom i aba ligi kada je tek dosao. Vi bili na vrhu tabele sa najvecim budzetom mi bili u najgoroj poziciji klub u dugovima pretila nam borba za opstanak buzet 10 puta manji od vaseg ali vas je bolelo uvo to je bila vasa pravda tako je bilo posteno da bude taj odnos snaga.
C

Cela Srbija

pre preko 1 godinu

ce veceras navijati za Makabi protiv kluba iz grada Bana Jelacica!
C

CikaMirko

pre preko 1 godinu

Marjanovic u isto vreme premijer drzave i predsednik Partizana.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Doktor kosarke Nebojsa na celu kluba za samo 10-ak godina ima vise titula i domacih i aba,vise kupova,vise pobeda u EL i vise ukupnog uspeha nego fuzionisana igokea od svog osnivanja 2007,to je cinjenica!
Č

Čovikabra

pre preko 1 godinu

Sve si upravo rekao sam o sebi.
g

gost3

pre preko 1 godinu

Misliš doktor otimanja od sirotinje? Pitaj narod na KiM ili sudiju koji njegov predmet drži u fioici po direktivi..

Драган Милановић

pre preko 1 godinu

Изгледа да те деда као малог шетао поред психијатрије, последице видљиве 🤔
i

igokeas...

pre preko 1 godinu

kako je navijati za klub nastao 2007 koji titule i EL na posteno video nije 11 punih godina!
@

@dragan

pre preko 1 godinu

Znaci igokeas se prepoznao u tektu ispod..🤣
s

srka

pre preko 1 godinu

Ekstremno važna utakmica. Prvenstveno, što bi se eventualnom pobedom definitivno priključili borbi za top 8 fazu. Znam, biće jako teško dobiti ih na njihovom terenu, jer i oni imaju iste ambicije, a isto tako je jako teško u Evroligi sastaviti pet uzastopnih pobeda. Ekipa je definitivno u usponu. Značajno je podigla samopouzdanje u odnosu na početak sezone i to je jako važno pred ovaj meč. Ima još puno da se igra, mada kada se sad pogleda tabela i kako se odvijaju stvari, nekako se nameće zaključak da će u playoff ići tri španska, dva turska i jedan francuski tim. Dakle, ostaje još dva mesta za popunu top 8. Nadam se da će ih se domoći Zvezda i Partizan. Bilo bi to sjajno za našu košarku. A onda, ko zna, ni finalfour nije nemoguća misija.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Ide Žalgiris kao sedmi,za osmo se bore,Zvezda i pobednik večerašnjeg meča.
g

gost3

pre preko 1 godinu

I Žalgiris je siguran u top8 tako da ostaje jedno/osmo mesto na koje uz veliku dozu sreće može da se ugura ili partizan ili zvezda mada mislim da neće uspeti nijedan od njih, pogotov će to biti teško za zvezdu nakon povred Vildoze koji je motor njihovog tima i s obzirom na težak raspored koji ih očekuje u nastavku....u partizan pak nemam poverenja zbog nedostatka razigranih domaćih igrača i prevelikog kredita koji Žoc daje Panteru ničim izazvano...čak i da uspe neko od večitih da se ugura na 8.mesto igrali bi u 1/4 finalu verovatno sa Realom koji bi imao i prednost domaćeg terena, pored toga što imaju ubedljivo najkvalitetniji roster u EL, gde sinoć jedan Hezonja nije dobio ni minuta na parketu ejjj...o čemu vi onda pričate, F4?! Dajte spustite se na zemlju i jedni i drugi, radite nešto, učite, stvarajte porodice...
G

Gost za gost3

pre preko 1 godinu

Koji težak raspored,pa Zvezda poslednjih pet kola,pet pobeda po tom rasporedu,plus će dobiti bar još 4 utakmice(Partizan,,Alba ...) i to ti je osmo mesto lagano.
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

Zaboravili ste EFES
s

srka

pre preko 1 godinu

Što smo učili, učili smo, a Boga mi smo i porodice stvorili. Preostaje nam još samo hleba i igara. Nema više ničega za nas.
s

srka

pre preko 1 godinu

Ako kažete da ide Žalgiris u top 8, onda je tu sve zatvoreno. Tri španska, dva turska tima, Monako, Olimpijakos i Žalgiris. Onda je sve jasno. Zvezda i Partizan mogu da igraju rekreativno do kraja takmičenja.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Ti si ili si zaboravio Olimpija kos ili misliš da se oni stvarno neće plasirati u Top 8.Tri španska, dva turska, Olimpijakos i Monako to ti je već sedam ekipa. Ako uđe i Žalgiris to ti je 8.Pored njih i Makabi, pa zar stvarno misliš da tu ima mesta za Partizan koji se neće ni truditi da se pošiba da uđe u Top 8 jer je bolje ne zamerati se Evroligi i biti dobar i igrati kako Evroliga svira zarad pozivnice za sledeću sezonu. Zvezda je već druga priča, igrala je godinama kako oni sviraju i ništa nije dobila od toga. Čović je dovođenjem Ivanovića, Vildoze i Kampaca rešio da se pošiba i proba nešto više da uradi ali na kraju neće uspeti jer im se ovim potezima zamerio. Na kraju Zvezda neće dobiti pozivnicu ni za sledeću sezonu i da osvoji Aba ligu.
G

Gost ne

pre preko 1 godinu

Baskonija će biti deveta ili deseta,tako da će biti dva španska,a i jedan turski može da izvisi,pošto Fener jako loše izgleda trenutno
V

Vildoza

pre preko 1 godinu

Seta deda unuka od 7 godina pored hale Pionir,u jednom trenutku klinac se okrenu pa postavi pitanje: deda deda,a kad je zadnji put nasa igokea za koju obojica navijamo osvojila zadnju titulu i igrala zadnju Evroligu na posteno bez Kupovine licence,deda se okrenu i pogleda ga onako tuzno pa rece,cuti sine to je bilo toliko davno da se ni tvoj deda vise toga ne seca jer sam tada bio mladji nego ti sada!

Драган Милановић

pre preko 1 godinu

Мора да си ти тај којег је деда водао, вероватно везаног 😂
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ponavljaš se kao pokvarena ploča
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

haha...Bravo za kom,pravo u centar!👌
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

ALI JE BILO !!!
s

slavuj

pre preko 1 godinu

E moj Vildoza, zar ništa originalnije nisi mogao smisliti? Šta bi , je li Valensija zakasnila sa žalbom ili se ništa nije desilo? Šta kaže gazda ?

Dobro pamtim sve

pre preko 1 godinu

Moj brat se rodio krajem proslog veka kada je Zvezda osvojila titulu a za sledecu je skoro bio punoletan ja zavrsio srednju skolu i eto u medjuvremnu 2011. je FMP preuzeo njeno ime ali se sada vracaju stvari na svoje.
P

Paco

pre preko 1 godinu

A sta kaze Covke,kada ce mobilizacija??
C

Covke

pre preko 1 godinu

stavio permanentnu Tacku na igokeik za stalno,preko jedne Decenije bez ijedne titule i Evrolige!
P

Paco

pre preko 1 godinu

Prvaci Evrope I 3 puta osvajaci Kupa Radivoja Koraca,imamo 4 evropska trofeja,prosto mi je zao klubova koji to nemaju,da ih ne nabrajam.
2

2 puta u 7 dana

pre preko 1 godinu

Dzaba vam sve vase vestacke kazne i pokusaji sabotaze od strane vase babaroge iz EL,i da nam ne igraju ni Kampaco ni Vildoza do kraja sezonr opet smo toliko jaki da ce mo da vam deljamo lagano igokeu sa 40.mil budzetom i 4.mil panterom po 2 puta u samo 7 dana,vi nam dodjete kao laksi trening jer dominiramo nad vama kad god to pozelimo!
2

24.mil budzet

pre preko 1 godinu

Eno spanska marka zvanicno objavila budzete svih klubova koji igraju u EL i vas budzet od 24.mil€ i sta ce mo sad igokeasi? Jel i njih mozda kontrolise Covic,Bia,Cia,Vucic,Fbi..itd eno ljudi lepo objavili da vam je budzet za ovu sezonu 24.mil evra,kraj price!
U

U pravu si

pre preko 1 godinu

i ja sam to isto video pre neki dan,Spanci su javno objavili da je budzet jsd-a 24 miliona za samo ovu godinu sto je prava istina,a onda zamisli jos koliko su onda dobili od drzave i za proslu godinu,verovatno isto toliko ako ne i vise! Tacno je u pravu ovaj lik sto im non stop pise ovde da im je ukupan budzet 50 mil! Kad se saberu njihove poslednje 2 god.tacno tako i izadje!
R

Realno.

pre preko 1 godinu

Ako veceras Makabi ne opegla sa jedno 30 razlike ove amatere sa najvecim budzetom na Balkanu i u Evropi,treba da prestane da igra kosarku za uvek,pa njih je Zvezda sa drugim timom samarala cak 2 puta u 7 dana,i u ABA i u EL i to lagano i sa pola gasa ko na treningu!
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Gledao sam prekjuce onog Tegeltiju i njegovu nazovi emisiju. On `ladno kaze da je cilj Partizana da bude sto vise publike na terenu,da ne prave incident,da je to Zeljkov recept za dobijanje licence.Dakle nista sportski,rezultatski vec samo na prevaru.Odglume kako su verni,kako je uvek puno,odglume da tapsu Sasi Obradovicu i to je to. I koja je onda razlika izmedju takvog Partizana i recimo nekakvog Dubaia ili Londona koji spominju? Istovremeno,dok se odvija ta gluma i sva ta vestacka podrska krenuse i napadi na Zvezdu jer sigurno je da ako se i dodeli ta licenca ne mogu je dobiti oba srpska kluba.A ako je i jedan klub dobije,aba liga nece znaciti nista. Jos i ako udju u top 8 sto ne bi bilo inenadjenje sòbzirom na budzet i ulozeni novac bice prica kako Zvezda igra godinama i samo jedno top osam,mi usli sada i odmah top osam i ostale budalastine. Naravno,nece reci da Zvezda ni jedne prethodne sezone u evroligi nije dobila toliki novac koliki je dobio Partizan onog dana kada je kupio igranje u evroligi za ovu sezonu.Jos prosle sezone sam rekao,Zeljko sigurno nije dosao u partizan da bi igrao evrokup i mlatio se nego da bi iskukao licencu za Partizan koju ce naravno gurati zajedno sa Bodirogom.A tebe ce Zvezdo napadati sa svih strana,Partizan ce se praviti da nista ne zna i tapsace te po ramenu,govoreci satro kako bi bilo dobro da oba kluba igraju u evroligi jer satro Zeljko je to izjavio.Ne verujte im nista,samo zele stici do cilja i da potisnu Zvezdu.
d

don don

pre preko 1 godinu

Ma ne! Licenca se dobiva tako što sr El šalju lažna dokumenta ,zbog kojih se izriče kazna zabrane registrovanja igrača tri mjeseca, ili zviždanjem himni El i gađanjem i vrijeđanjem sudija, puštanjem gledalaca preko kapaciteta dvorane, da ne pominjem "Valencija zakasnila sa žalbom" . To su vaše vrijednosti i kvalitet. Svaka čast, licenca je vaša , jer je El prepoznala vaše vrijednosti.
m

miile

pre preko 1 godinu

aaa gledaš,gledaš i Partizan i Tegeltiju...
n

niko igokei

pre preko 1 godinu

..ne moze da zabrani da titule videla nije 11 punih godina i isto toliko nije igrala jedne EL bez kupovine licence.
M

Milrt

pre preko 1 godinu

Zato vama dozvoljeno da šibicarite.
Z

Zadnji put

pre preko 1 godinu

Partizan je igrao u sezoni 2013/14 ako ti je to 11 godina onda ti onda okey... DOK SMO MI IGRALI EL VI STE SE LOZILI NA VATERPOLO. Znamo da ste navikli samo da izmišljate i lazete, to vam je od Profesora nasledno, tako i on je napravio lazan klub sa laznom tradicijom i istorijom... Uzivaj u iluziji i budi srećan panteru
D

Da podsetim.....

pre preko 1 godinu

Cisto da podsetim neke koliko im kosta prvi tim: panter 4.mil,naneli 3.mil,exum 2.5.mil,zeljko 5.mil,lesor 2.mil,madar 1.5mil,ledej 2.mil,avramovic 1.5mil..itd itd sve to kad saberes bude ti jasno ko ima najveci budzet u celoj EL i na celom Balkanu i to bez premca sa jos Kupljenom licencom za EL placenom 5.mil! Zvezda moze samo da sanja o tolikom budzetu a igra EL posteno preko jedne pu e decenije za razliku od ovih drugih koji je isto toliko videli nisu a ni titule takodje!
M

Mop

pre preko 1 godinu

I ladno sve lagao. Znaš sramota je lagati ako te već nisu naučili kod kuće pa da ti ja objasnim.
A

AR

pre preko 1 godinu

stvarno idi potraži pomoć... ti ovaj tekst imas negde sačuvan i samo ga kopiras na svaku sl vest... je l shvatas koliki problem imaš
1

14-15 MESTO DESET GODINA

pre preko 1 godinu

Zato vi deset godina ste velesila u Evropi sa sve 14-15 mesto za ovih 10 godina i potrosenih miliona i miliona to su vam najveći uspesi.
v

vsvsvs

pre preko 1 godinu

U doba korone ste posteno usli u EL..? koji ste bese bili 4-5..?
S

Seti se

pre preko 1 godinu

2011.-e vam je oprosteno 17 miliona evra duga. Tu sam da te podsetim svaki dan.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ti za sramotu ne znas, a kako bi i znao kad ti je IQ jednak sa brojem tvojim cipela. To si iz kuce poneo.
j

jedina želja...

pre preko 1 godinu

Katanac na Igokeu
G

Gostjnnh

pre preko 1 godinu

jedno su želje,drugo je realnost-frižider na KK Divu po drugi put.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Sve što loše drugome poželiš, desiće se upravo tebi, zapamti moje reči...
V

Varela

pre preko 1 godinu

Pa imas li život čoveče da li je moguće da lik u ozbiljnim godinama napiše po 70 komentara na svaku vest o Partizanu i udara minuse i pluiseve kao lud?Pomiri se sa tim da je Partizan nešto mnogo veće i lepše od bilo kog košarkaškog kluba u Srbiji.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Samo bez bezanja na kraju i sve ce biti ok....
a

alexOrange

pre preko 1 godinu

u evropi ne u srbiji
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Hvalte me usta dok vas ne pocepam
l

laktasi 2008

pre preko 1 godinu

Taj klub koga pominjes vise ne postoji od 2008 kada je nestao nakon fuzije,to je cinjenica!
M

MOT

pre preko 1 godinu

Mora da su dobri send ici u predgradja kad botovi rade punom parom od jutros neverovatno.
@

@mot

pre preko 1 godinu

pitaj vaseg gazdu kluba dodika,posto ste njegova privatna svojina!
D

Decenija bez titule

pre preko 1 godinu

Samo panter 5.mil i zeljko 6.mil,plus licenca za EL od 5.mil,to je 16.mil ukupno nasutih iz drzavnog budzeta u klub iz laktasa koji titule osvojio nije preko jedne cele decenije!
s

srbobratele

pre preko 1 godinu

Hocu da postanem bot? Koliko se to placa? Posedujem dve ganglije u glavi i nemam osecaj sramote sto me kvalifikuje za ovaj izuzetno viteski posao. Hvala
R

Reci lepo..

pre preko 1 godinu

Pitaj svog Ostoju, on ima iskustva
S

Sani.Boj

pre preko 1 godinu

Reci nam ti decace napredni.
A

Ajmo

pre preko 1 godinu

crno beli oOoOoo ! ! !
T

Trancer

pre preko 1 godinu

najsmesnije mi kada navijaci jsd pricaju o botovanju i mržnji kakav paradoks
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pa šta ti radiš na vestima o Partizanu? I ti i tebi slični? Širiš ljubav? Sramota je da još i pišeš to što pišeš.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Mržnja će uništiti ove iz tzv. czv. Ovo prelazi u šizofreniju.
r

realno....

pre preko 1 godinu

treba da trazi novog franju
M

Milert

pre preko 1 godinu

Pa Franja ti iz Argentine.
C

CbR

pre preko 1 godinu

Nedovićeva trojka je lepša
T

Trovanje

pre preko 1 godinu

Botovi iz železnika rade punom parom...bravo
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Stigli na posao u 6 ujutru, inace rade od 8 al posle sinocnjeg debakla Nebojsa je zakazao okupljanje u 6 ujutru...
g

gostttttt

pre preko 1 godinu

Danas su izgleda malo jaci sendvici. Verovatno pecenica.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Od 12 komentara, 10 od ovih kojima niko ne može da zabrani kako će da se zovu. Hvala vam što i dalje pratite naš kanal
G

Gost2992

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da toliko mrzite neki domaci klub?pa jer nismo mi srbi svi,sto nebi voleli da nasi klubovi dobijaju izraelce,grke,turke???Svim srcem uz Partizan...ali i kada komsije ugraju evroligu protiv stranih klubova iskreno voleo bih da oni dobijaju te strane klubove...
e

ejjj

pre preko 1 godinu

reci to navijacima svih evropskih klubova protiv zvezde...
К

Курбла

pre preko 1 godinu

партизан није Српски клуб!
g

gost3

pre preko 1 godinu

Ne nego je Brozov masonski pentagram "simbol srpstva" i "srpski klub" a pogotovo kad ga vode "ljudi" koji su otimali od naroda sa KiM sa sve Musljijem... Interpol znae

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

2010-neko je otisao u Pariz na F4 a neko u stecaj, tacnije u najhladniju komoru zamrzivaca gde i dan danas taj neko drustvo pravi oslicu, smrznutim pecivima i podvarku!
@

@Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Psst!
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Jel u tekstu pise da se jedan klub gasi? Ah da, to se desilo 2011 sa Crvenom Zvezdom pa je FMP promenio ime i postao Crvena Zvezda Beograd...hahaha. koliko ste bolesni
o

olje olje

pre preko 1 godinu

napredno partizane
G

Gost6277w

pre preko 1 godinu

E samo da izbace zvezdu iz EL samo još to... e onda imate šansu u EL
S

SAMI1111

pre preko 1 godinu

Koliko muljate i šibicarite sami sebe ce da izbacite
1

1992

pre preko 1 godinu

Imate jednu pobjedu više domaćine, a ponašate se kao da ste vi prvi, a mi 14. na tabeli. Smirite se malo. Smirite doživljaj. Nebitni ste.
G

Gost@1992

pre preko 1 godinu

Imate 2-3 puta skuplji tim, a ispod nas ste na tabeli. Pokrij se usima.
1

1992

pre preko 1 godinu

To ti rekao dr čović koji pokušava da mulja Evroligu da imamo skuplji tim? Kako da ne. Vildoza, Kampaco i Nedović, koštaju više nego više od pola Partizanovog tima. A imate i Markovića koji ne igra za siću, Petruševa koji ne igra za kikiriki, došao iz efesa, onog crnca, Raduljicu takođe. I i dalje slušate nebojšu kako neko ima skuplji tim. Da da, samo lažite sebe.
S

Sastav

pre preko 1 godinu

Geto iz Bruklina protiv geta iz Bronksa. Kupujmo domace je moto Zoca, mozda je Amerikanac?
G

Gostt2

pre preko 1 godinu

Koliko frustriranih navijaca fmp-a nakon sinocnog rutiniranja reala u pioniru,i eto gde ste vi bez stranaca NIGDE kada vam ne igraju stranci onda kao imate manjak igraca u rotaciji...
g

gostrhbr

pre preko 1 godinu

To je jedan ili dva lika sa poremecajem licnosti i pisu komentare pod raznim imenima.
G

Gostsadf

pre preko 1 godinu

Imam osecaj da Partizan svakog moze da dobije,bukvalno
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Naravno da moze, nakupili su ekipu sutera. Dovoljno je da trojica imaju dobro sutersko vece i to je to. Zato ta ekipa i kosta koliko kosta.
G

Gost realno je

pre preko 1 godinu

Zvezdu ne može.
m

mali jsd

pre preko 1 godinu

kako su zagrebcani primili vest da je odbijena žalba Valensiji? A nadali ste se da ce zvezdi da uzmu pobedu....
m

mali jsd

pre preko 1 godinu

kako su zagrebcani primili vest da je odbijena žalba Valensiji? A nadali ste se da ce zvezdi da uzmu pobedu....
a

ahahahah

pre preko 1 godinu

Jel se jugosloveni i dalje kace na profile Valensije da im govore kako treba da se žale da bi oduzeli zvezdi pobedu???? Mukice male isfustrirane
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Ti u 8 ujutru napises ovakav kom?! E jadan li si klinjo
a

aezakmi

pre preko 1 godinu

Sledeci put kada spomenes 10 titula na sljaci seti se da ste ih osvojili u vreme Jugoslavije. Isto tako, za vreme Jugoslavije ste postali prvaci Evrope u fudbalu.
J

Jsd zlo

pre preko 1 godinu

Ajmo Makabi gazi to strano telo
B

Budak

pre preko 1 godinu

Sta uradi sinoc FMP..😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🥫🥫🥫🥫🥫🥫😂😂😂🤣
E

Evo banke

pre preko 1 godinu

Ajmo Monako ,gazi mutanta odmrznutog.
R

Realno....

pre preko 1 godinu

legija stranaca protiv legije stranaca nema tu kosarke, imaju sličan budzet tako da će jedna lopta odlucivati
I

Ivan Bgd

pre preko 1 godinu

Neverovatno da ti je u 8 ujutru na pameti Partizan i vredjanje... Voleo bi da vidim kako izgleda tvoj zivot
C

Cccccg

pre preko 1 godinu

Potrazi pomoc...nije to sramota.
@

@Ivan BGD

pre preko 1 godinu

Fora kod njega i njemu sličnih je ta što oni ni nemaju život brate
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ali mi trazimo pobedu sa strancima?!Moramo se držati gesla "BOLJE PORAZ SA DOMAĆIM IGRACIMA NEGO POBEDA SA STRANCIMA"!
A

Ahahah

pre preko 1 godinu

Onaj osećaj i da dobijes makabi ponovo si ispod zvezde.... Mali jsd
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Mislim da bi imali isti broj bodova?
A

Ahahah

pre preko 1 godinu

Onaj osećaj i da dobijes makabi ponovo si ispod zvezde.... Mali jsd
I

Iskreno

pre preko 1 godinu

Svim srcem uz makabi u inat pakosnim navijacima jsd
A

Aleksakg

pre preko 1 godinu

To će im baš puno značiti posebno što dolazi od navijača kluba koje su lepo pitali ko su oni...
I

Istina je jedna...

pre preko 1 godinu

Lažna institucija ,pogledajte odnos zvezdinih pobeda u gostima sa jsd. Nebo I zemlja
b

bumerang

pre preko 1 godinu

Ukoliko partizan u narednih 6-7 kola ne udje u plus, tesko ce do top 8...u zadnjih sedan kola barsa, real, oli, efes, fener, monako I panata.
G

Glu

pre preko 1 godinu

A od tih koje si naveo, Barsa, Real, Oli, Fener, Panata, sve kući... Opusti se. 😉
m

mali vs veliki

pre preko 1 godinu

Ponos Zagorja vs ponos Izraela
G

Gost222

pre preko 1 godinu

ponos kameruna vs ponos zambije
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

ponos izraela protiv ponosa kameruna