Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet tuži navijača koji je pljunuo sudiju: Nikad više u dvorani!

d

delboj

pre oko 1 godinu

Onda bi Zvezdine tribine trebalo da budu prazne.

Sale Kg

pre preko 1 godinu

E sad ako nam ne daju licencu, onda stvarno nije u redu!
s

slika veka

pre preko 1 godinu

Zenicko- splicanski drvoseca obuko odelo i cipele a do njega sedi prislonicki akadamik. Prava avangarda.
N

Novum

pre preko 1 godinu

Zao mi coveka. Prvo te navuku da mrzis, a onda te kaznjavaju.
M

MiroslavSu

pre preko 1 godinu

Pazi da verujemo klubu koji je osnovan u Zagrebu kada znamo da iz te drzave dolaze ljudi bez srama,ponosa,casti,obraza i kukavice.Ovo je samo prodavanje magle i guranje glave jos dublje u d...a EL.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Ja bih tužio i Dr Čovića pod optužbom za podstrekivanje.
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

BRAVO I KAZNU DA PLATI
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Odlično. Uvek prvi u normalnim stvarima. Sada vam je valjda jasno zašto je Partizan napustio domaću ligu prošle godine. I tada su tražili da nema divljanja, a pošto sve boli uvo sem Partizana, rešili su da vlastitim primerom pokažu šta znači borba protiv huligana. Nadam se da će kažnjavati i u kupu Koraća i Aba ligi i domaćoj ligi svakog ko bude nešto ubacivao na teren ili pljuvao, nema veće strepnje za takve od kazne po džepu i zabrani prisustvovanja utakmica. Valjda će sada i ostali krenuti Partizanovim stopama. Isto je bilo i za VAR godinama su ga jedini tražili a ostali izbegavali tvrdeći da je to nemoguće zbog infrastrukture kako ga postaviti u npr. Surdulici itd., pa kad je stigla opomena iz UEFE da mora, preko noći su promenili ploču kao bele lale i svi bili za VAR.
@

@gost200

pre preko 1 godinu

Prvi u normalnim stvarima??? Ti mora da se salis! Prvi ste u gepekovanju,prvi ste u spinovanju,prvi ste u busanju u grudi,prvi ste u dogovoru sa sudijama,prvi ste na javorovoj listi od koga dobija najvise para,prvi ste po vredjanu zvezde(sinoc igrate evroligu i vredjate opet),prvi su i vasi igraci po omalozavanju zvezde u svakom derbiju a i na utakmicama kada ne igraju protiv zvezde(kao sinoc opet onaj lesor) i prvi ste u bezaniji. Ali ima jedna stvar u kojoj niste prvi vec dugi niz godina a to je i najvaznija stvar,to je tabela bilo kog takmicenja
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Hajde još jednom pročitaj moj post od početka do kraja. Valjda je borba protiv huliganizma i neregularnosti veća od teorija zavere o gepekovanju i koječemu što je rekao neki Pera ili neki Đoka. Imaš li ti ikakve dokaze za svoje ozbiljne tvrdnje? Nemaš. Meni je dokaz da se bore protiv huligana što uhvate čoveka, tuže ga sudu, postave njegovu fotografiju i lupe mu zabranu na dolazak na Partizanove utakmice. Navijačka peckanja, pevanja, tek ne bih komentarisao, jer su ona nažalost postali tradicija rivalstva već 32 godine i nisu od juče pa da si nešto začuđen time. Meni se to ne sviđa ali to je nemoguće iskoreniti, slušam na svakoj konferenciji da Željko Obradović bar apeluje da se to ne radi, šta može više od toga? Kod vas niko ne apeluje da se Željku ne viče da je Turčin, da mašete sa njegovim licem na nekoj zastavi i da ga ne gađate upaljačima i čašama kao prošle godine, zbog čega je Partizan i napustio domaću ligu, da ukaže da takvo ponašanje nije normalno ni sa strane zvezdinih ni partizanovih navijača. Nadam se da si nešto od ovoga razumeo.
@

@Gost 200

pre preko 1 godinu

Ti stvarno mislis da ce se nesto promeniti tuzbom protiv tog jednog lika? Navatali lika koga niko ne zna i koji nije sa njima u dilu.Ne brini ostoja a i covke cuvaju svoje glavne pulene koji nikada nece odgovarati
V

VeritaS

pre preko 1 godinu

Moram da budem iskren, Zvezdas sam do kosti.Ispravan potez partizana, pozdravljam.I iskreno Zvezda bi trebala da sledi primer ovaj.Bravo.
K

Kosarkaski Grof

pre preko 1 godinu

A sta cemo sa onima pre njega, isto su radili a nisu kaznjeni, zasto se pravi razlika, ili svi ili niko
k

kopajmo zajedno

pre preko 1 godinu

smesno...ajde kaznite one sa sipke sa juga i severa !!!! i dan danas nije objavljeno nit je kaznjen lik koji je vredjao Ibru
m

mare1414

pre preko 1 godinu

Iako sam Zvezdas, i pritom ne postujem bas rad doticnog Ostoje, moram da kazem da je ovo dobar primer kako se resavaju ovakve situacije. Lako je kriti se iza kluba i praviti incidente koje taj isti klub kasnije mora da placa. Kada bi kamere pokrivale sve tribine, svako sediste, broj ovakvih ispada bi bio minimalan, ako bi uopste i postojao. I jos jedna stvar, posto vidim da se spominje kako placeni navijaci rade ovakve stvari. Ne mogu da tvrdim za Partizanove utakmice, jer ne znam, ali sto se tice Zvezdinih necete nikada videti da nesto leti u teren sa tribine gde su ti isti "placeni" navijaci, nego klub najvise kazni placa zbog onih "obicnih". To su pojedinci koji iz ko zna kojih razloga i frustracija dodju na utakmicu da se istresu, umesto da na miru pogledaju utakmicu i podrze svoj tim. Takvi su najgori.
G

Gost07

pre preko 1 godinu

Tako i treba... Sta ima da ih pljuje bilo ko. Ko da ce neko da pocne da sudi bolje nakon pljuvanja.
N

News

pre preko 1 godinu

Treba svima koji prave probleme zabraniti da dolaze na utakmice i naplatiti stetu koju su naneli klubu.
B

Bundesbach

pre preko 1 godinu

Kakve veze sad ima Naneli?
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Svaka čast komšije nadam se da ćete biti primer i našem rukovodstvu I da će prestati da plaćaju kazne koje prouzrokuje plaćeni navijači.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Na sta im cestitas leba ti? Juce je Lesor pozirao pored nekog transparenta gde on drzi glave Petruseva i Kalinica... Znaci covek se slika gde podsmejava dva igraca koji igraju za reprezentaciju Srbije ne samo Zvezde i Partizan ostaje nem na to niti izvini niti nista... A na stranu sto je tranparent glup do bola, jer ne znam kada je Lesor ili bilo koji drugi igrac Partizana pobedio Kalinica ovaj ih razbijao uvek i uvek je on dizao pehar a oni nikad...
k

kikirikisemenke

pre preko 1 godinu

Nisu glave vec ribe, u fazonu upecao ih je.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Navijacko prepucavanje je jedno, a divljanje navijaca nesto drugo...
m

mikac678

pre preko 1 godinu

@DS1989 To je Lesorova slika gde drži dve ribe a neko je samo dodao dve glave, pusti se fotomontaže nego jel' se javio onaj vaš "junak" što je Lesora gađao grudvom ili ga je Zvezda pronašla
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Delijo, izgleda da si zaboravio kako se tvoj miljenik Kalinic ponasao na derbi utakmicama i kakve je izjave davao, pa se izvinjavao posle... Nedovic decko deluje skroz ok.
M

Medak-3

pre preko 1 godinu

Delijo o cemu ti pricas decko pa vi ste tog Kalinica vredjali kad je igrao za Fener, casom u glavu ga pogodili sad kad ste igrali protiv Barse, i ti pricas nesto.
A

Ajde genije...

pre preko 1 godinu

kako se to Kalinic ponašao na derbiju? objasni nam molim te...
A

Auuu jbt...

pre preko 1 godinu

Zvezda treba da pronalazi ljude koji gadjaju grudvama ispred hale, Cujes ti sebe????
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Vidjeo sam transparent i netreba to raditi,treba smanjiti tenzije na minimum.kod nas se stvara ratna atmosfera pred svaki derbi,strasne tenzije i mrznja.
@

@DS1989

pre preko 1 godinu

Porediš stvari koje nemaju veze sa mozgom. Jedno je pljuvanje, gađanje predmetima ili tzv. fizičko nasilje, a drugo je navijačko prepucavanje. Navijački transparent, ako ne vređa na nacionalnoj, etničkoj i verskoj osnovi, je samo transparent, provokacija, zajebancija! Razumeš? Može da ti se sviđa ili ne, ali NIJE NEDOZVOLJENO ponašanje po pravilniku takmičenja, nema kazni za to. Zbog psovki i verbalnih uvreda ne možeš kazniti navijače niti klub, ali možeš za pirotehniku, fizičko nasilje i pljuvanje, nedozvoljene transparente (politički i ovi gore koje sam pomenuo).
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Ubačeni element - provokator!