Predsednik Partizan Mozzart Beta Ostoja Mijailović (©Starsport)
Predsednik Partizan Mozzart Beta Ostoja Mijailović (©Starsport)

Partizan Mozzart Bet tuži navijača koji je pljunuo sudiju: Nikad više u dvorani!

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.02.23. | 12:22

Bez tolerancije za izgrednike

Nekako po navici javnost uvek upre prstom u organizovane navijačke grupe, ali poslednjih sezona incidentno ponašanje se preselilo i na druge delove tribina. I Partizan Mozzart Bet je rešio da tome stane na put, pa je tako pokrenuo procedure pokretanja tužbe protiv lica S.G. koje je na utakmici sa Baskonijom pljunulo sudiju.

Crno-beli su na Instagram stranici objavili i fotografiju i snimak spornog incidenta i mada se na njemu ne vidi jasno o kome je reč – a verovatno ne bi ni trebalo – dodaje se da je policija već legitimisala izgrednika.

Izabrane vesti

Sam klub mu je odmah izrekao doživotnu zabranu ulaska u halu na utakmicama na kojima Partizan Mozzart Bet bude igrao kao domaćin.

Kao što se na snimku vidi, S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo. Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove. Moramo zajedno stati na put izgrednicima u našim dvoranama”, ističe se u saopštenju.

Ovakav potez možemo samo da pozdravimo, jer ovakvo na ponašanjena utakmici je neprimereno i zaista treba da razmisli o nekom drugom načinu rekreacije.




tagovi

Partizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara