Željko Obradović (MN press)
Željko Obradović (MN press)

Partizan mučili problemi s povredama pred duel sa Studentskim centrom

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.10.21. | 11:23

"Dobra stvar je što smo ipak održali treninge na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobar meč", istakao je trener crno-belih Obradović

Partizan, iako nije blista, što nije niko ni očekivao na početklu sezone, manje-više je rutinski upisao dve startne pobede u ABA ligi, na gostovanjima Zadru i Splitu. Planirao je potom da na miru odradi sedam dana priprema za nastavak šampionata. Sačekala ga je, kako kaže trener Željko Obradović, atipična nedelja pred sutrašnji duel sa debitantom u regionalnom takmičenju, Studentskim centrom (subota, 19 časova).

Izabrane vesti

"Bila je jedna veoma atipična sedmica pred ovu utakmicu. Nekoliko igrača je imalo određene probleme, ali je dobra stvar što smo ipak održali treninge na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobar meč. Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobro protiv Zadra. Znamo i pretpopstavljamo da možemo da nađemo način da odigramo dobro i taj duel. Kao što sam govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo bolji nego što je to bio u prva dva susreta", rekao je Obradović.

Aleksa Avramović, bek crno-belih, napominje da je sutrašnji rival pokazao dva lica u prethodna dva duela.

"Protiv Zadra, kogu su pobedili, igrali dobro i organizovanu košarku. Prednjačili su šuter Megi i Vinjales. Znamo da su njih dovjica najbolji igrači podgoričkog tima. S druge strane u meč protiv Mege rival je izvršio pritisak, ukrao im mnogo lopti, pretrčao ih i na kraju rutinski taj meč dobio. Mi se spremamo posle dve pobede iako nismo pokazali ni delić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo i jedva čekamo da izađemo pred navijače u subotu, da pobedimo", poručio je Avramović.

ABA LIGA - 3. kolo

Petak

20.00: (2,15) Zadar (14,5) Cibona (1,80)

Subota

17.00: Mornar - Borac

19.00: Partizan - Studentski centar

Nedelja

12.00: Mega - Krka

17.00: Budućnost - Split

19.00: Igokea - Crvena zvezda

Ponedeljak

18.00: Cedevita Olimpija - FMP



tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićStudentski centarAleksa Avramović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara