Partizan naciljao centra, pregovori u toku

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.19. | 11:24

Dejvid Kreviš meta crno-belih

Partizan je stavio akcenat na tome da dovede centra što pre, a kako piše sajt Basketballsphere, crno-beli su trenutno u pregovorima sa Dejvidom Krevišom.

U pitanju je centar koji je prethodnu sezonu proveo u Saratovu, a pre toga igrao za Cmoki Minsk, Slupsk i Nokiju. Kreviš (26, 208) je diplomac univerzitta Kalifornija. Prošle sezone je u VTB ligi prosečno beležio 12,3 poena, imao preko jedne rampe i oko osam skokova po meču.

Izabrane vesti

Kreviš pored centarske pozicije može da igra i na poziciji četiri. Imao je do sada uzlazni put u karijeri, iz Cmokija je otišao u Saratov, a Partizan bi mu svakako bio najbolji klub u karijeri. Imao bi šansu da igra Evrokupa sa crno-belima.

Partizanu je najvažnije da pronađe centra koji bi mogao da zameni ono što je Džok Lendejl radio protekle sezone, da bude napadački potentan, a čini se da Kreviš može da pomogne i na drugoj strani terena kao dobar zaštitnik obruča jer mu nije strano da udari rampu protivniku.

Podsetimo, među crno-bele su do sada stigli Nemanja Gordić i Rašon Tomas, Ognjen Jaramaz je raskinuo ugovor sa San Pablo Burgosom i verovatno će igrati u crno-belom naredne sezone, a čeka se ozvaničenje Vilijama Mozlija.

Pored pozicije centra, crno-beli su akcenat stavili i na pronalazak dobrog beka šutera, a Kori Volden je želja iz izraelskog Hapoel Holona.

FOTO: FIBA Basketball


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara