Komentari na vest

Partizan najavljuje nastavak niza: Još se uigravamo, ali idemo na trijumf u Zagrebu

O

Ocekivanja

pre preko 2 godine

Zeljku treba vremena da uspostavi sistem, u kojoj god ekipu da dodje prva godina sluzi za selekciju igraca i formiranje tima, narocito jer sada ima realno samo dva evroligaska igraca i ostatak neafirmisanih mladih igraca od kojih treba da napravi vremenom ono sto zeli.. Glavni cilj je da klub stane na noge(a dolaskom njega stizu i sponzori) uspostavi sistem koji ce biti temelj za naredne godine jer ulazak u Evroligu nista ne znaci ako se ne bude konkurentan i Partizan nema sredstva da uzima gotove iskusne evroligase, nego mora kao Dule da pravi igrace.. Pretezak zadatak ga ceka.. Treba imati na umu da su ga trazili Fenerbahce i Panata i nudli mu uslove, platu i budzet za igrace kakvih nema u Evropi i on se toga odrekao da bi pomogao voljenom klubu! Kapa dole za takav potez, jedan od retkih koji je to ucinio i zato se mora pruziti ogromna podrska i ljubav sa tribina! Ova tim ce imati mnogo oscilacija narocito kad krene Eurocup i kad ce ovi mladi igraci imati padove u igri, on je svestan toga.. On ce u svom cilju uspeti ali za to treba vreme! Nije iskljuceno da i ove sezone to uradi, zato je najvazniji igrac podrska sa tribina koja ce ovim igracima dati vetar u ledja!
a

abc

pre preko 2 godine

Nije tačno, pogledaj razgovor sa Vladom Đurovićem, pitao je Želemira kakve su ambicìje u prvoj godini ovaj je rekao nedvosmisleno "Da budrm prvak".
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Nikad neću zaboraviti utakmicu u dvorani koju danas zovu "Dražen Petrović" u kojoj sam gledao utakmicu "Cibona" - "Partizan" kada su igrali Žoc, Divac, Grbović i kompanija a Partizan ih rokne zahvaljujući fenomenalnom Žocu 86: 83. U poluvremenu neki majmun sa tribine u kožnoj jakni ispod koje nije nosio ni potkošulju već samo zlatnu kajlu (preteča devedesetih) počne Grboviću da psuje majku a Goran u dva koraka dođe u 10 red tribina. Nabildovani kreten pobeže samo zahvaljujući tome što je Divac stigao Grbu uhvativši ga sa leđa....Dobićemo ih naravno!!!
H

Host

pre preko 2 godine

Dobija Zoc i Cibonu ;) Prevejan je on igrac da ga Rudonja penzionise
0

014

pre preko 2 godine

Nemoj tako brt vidis da prate sve o nama vidis po broju dislajkova