Komentari na vest

Partizan ne želi srpske sudije u plej-ofu ABA lige

m

mudra breskva

pre 2 meseca

pa dobro, njihov problem, mada ne znam koji ih je to srpski sudija ojadio i gde... znaci zvezda treba da trazi izuzece slovenackih sudija a svi znamo kojih i zasto pa nek sudi ko ostane
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

najbolje je da sude stranci. Neces strancu doci na vrata i reci sta i kako ,znaci cisto da se izbegne bilo sta a u Srbiji je sve moguce . Ionako ce na kraju neko plakati ko god da izgubi pa bar za stranca ne mozes da sumnjas .Bar ne toliko
K

KojteMojte

pre 2 meseca

Srediće Bodarogati da vam sude Javor,Boltauzer,Petek,Pukl, Pavičić i ostala vaša bratija iz Dežel i CRO nemaj brige.
B

Bane 2

pre 2 meseca

Шта има везе, Партизан свеједно није српски клуб.
P

Pobogu

pre 2 meseca

Sve mogu da razumem od ovih crvenih, ali da oni nesto pricaju o Srpskoj ligi, i jok kad pricaju kako je Partizan sa sedmog mesta igrao Evrokup, a oni ne sa sedmog nego sa desetog mesta igrali isto taj Evrokup kao Partizan, da se covek samo zapita o cemu se radi.
@

@pobogu

pre 2 meseca

A vi imate kredibilitet??? Jel si realan?!
@

@@pobogu

pre 2 meseca

Pa mi i ne pricamo to vi non-stop kevćete sto Partizan ne igra KLS, kako kao 7 igra Evrokup, a sami ste taj KLS napustili i igrali Evrokup kao 10 u Aba ligi, a solite nekom pamet o necemu.
S

Sad krecemo

pre 2 meseca

Evo sta je institucija moj Partizan. I bez Mirotica uzimamo titulu. Malo me sramota onih poraza od Zvezde. I izgovora nasih. Naguzise nas cigani ko Pofalicki Semizovac. Furiozna njihova igra.Realno nas budzet je najveci u Evropi imamo najboljeg trenera,imamo medije i vlast. Nismo trebali izgubiti od tima koji ima deset puta manji budzet. To me boli,boli. Znam da cemo uzeti preostale trofeje sve je spremno. Pauza nam je dobro dosla. Nisu dzaba nase sluzbe na celu sa Bodirogom i ovim njihovim radili punom parom da se uzme titula koliko kosta neka kosta. Bolje tih 30 miliona dati da se uzme titula nego za Mirotica koji svi navijaju za srbe. Pametno moj partizan to radi. Mada smo posteno receno i velika sramota za sport. Jer jedan od najskupljih timova u Evropskoj kosarci u istoriji zasluzuje titulu i prosle godine i ove.
k

kk zvezda

pre 2 meseca

Kako imate vlast,kad vlada drzavom nas delija crveno beli?
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

Hahahahaaj...Sve isto rade kao Čović,pa posle pričaju svašta...U kupu bilo super sudjenje sa malim obostranim greskama koje nisu uticale i presudile i koje se svuda dešavaju kad je meč zahtevan i važan.Pa i strane sudije grese,vidimo u EL sta se desava redovno.U Nišu je na parketu pobedio i osvojio bolji tim...Dosta plakanja više
S

Sta, sta

pre 2 meseca

Se gubis psiho, pa ko prica o sudjenu, ovde se prica o utakmicama koje tek treba da se odigraju u plej of, jedino ko prica o sudjenu si ti namećes neku pricu koja nema veze, sa vezom, da li si procitao tekst o cemu se radi.
A

Acke.

pre 2 meseca

Ma kakva vise i ta Aba liga, da dobijemo tu A licencu u Evroligi, a u Aba ligi pustiti juniore.
S

SMS

pre 2 meseca

O Partizane, o šampione uz tebe uvek smo mi, zato pobedi Pesme se ore i baklje gore Jer mi smo tvoji Grobari
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Jos ovu godinu izgurati kako znamo pa onda sa juniorima igrati. I naravno onima koji nemaju minutazu.
K

Kup je naš !

pre 2 meseca

Niš. Derbi. Pobeda. 3x
P

Podsećanje

pre 2 meseca

I prošle godine ste cvrkutali istu pesmu pa bi šta bi...
M

Mile led

pre 2 meseca

Ovo je regionalno takmičenje i logično je da finale sude sudije iz regije
R

Raša P

pre 2 meseca

Koje su to strane sudije bolje od domaćih. Kako su naše sudije zaboravile da sude od prošlog finala ABA lige kada je Partizan imao prednost domaćeg terena? Finale kupa je suđeno za čistu 10.
G

Girona

pre 2 meseca

koliko god branio Zeljka ove sezone, kao i upravu na celu sa Savicem, ovo je bas glup apel. Umesto smekerski da priznamo poraz mi pricamo o sudijama koje su odlicno sudile utakmicu, blamiramo se. Imamo daleko bolji tim od Zvezde i samo je nasa sramota sto nas rutinski tri puta za redom dobijaju, o tome Zeljko i ekipa treba da pricaju a ne ovakve price pred bitan mec...
M

Megaloman

pre 2 meseca

Evo ga, presvučeni zvezdaš, koji je pokupio more lajkova od svojih. Pogledajte samo broj lajkova i sve će vam biti jasno. Ako je ipak, slučajno, stvarno partizanovac, to je kukavičje jaje u našim redovima. Ovi s druge strane slepo slede jednog Čovića. a mi šta? Napadamo velikog Obradovića, ma jelte?
z

zaks

pre 2 meseca

@Megaloman A za tebe je pravi partizanovac samo onaj ko laže, izmišlja, koji traži alibije za poraze u svemu samo ne u svom klubu , uvijek mu neko drugi kriv, vjeruje u teoriju zavjere protiv njegovog kluba itd.
G

Girona

pre 2 meseca

@Megaloman momak ne zanimaju me legende Zvezde i kome oni skandiraju. To sto ti pricas nema logike, Zeljko jeste kosarkaska legenda u Evropi, ali kod nas ne radi dobar posao i naravno da ne mogu da mu skandiram. Kukavicje jaje u nasim redovima su ovi koji su dobili besplatne sezonske plus pare da ocigledno botuju za Ostoju i Zeljka a nismo slepi rezultat nemamo! Ovom drugom necu odgovoriti jer je navijacko prepucavanje a u to ne zelim da ulazim.
N

Nikola10101

pre 2 meseca

Uzmi Željko Evro titulu! A šta kažete, ne može Evro? Onda uzmi Željko ABA titulu! Jok, a? Dobro bre, uzmi Željko onda KLS! Šta, ne takmiči se Partizan tu? Pu, majku mu... Uzmi Željko makar kup... Molim? Već ga je izgubio?
1

123BB

pre 2 meseca

uzeo 9x...
K

Kojic-

pre 2 meseca

Uzeo je i Evro titulu i to 9 i Aba titulu, ove nebitne ćupove ostavio vama da ne kmeči te.
J

Jtd

pre 2 meseca

Pa juras je vas jos od vrsca i Vaseg guranja istog u el, otkud sad da ga ne zelite, odmetnuo se?! Inace potpisujem da je sudjenje zbog kog je dignuta buka bilo jedno od tri najbolja u derbi utakmicama
С

Стари гробар

pre 2 meseca

Потпуно исправан захтев, Човић ће на све дозвољене и недозвољене начине покушати да замаскира пропаст ове сезоне освајањем трофеја. Тако ће се заборавити лош скаутинг, промашени играчи, катастрофа у Евролиги и улудо бачен новац. Онда ће на крају опет кевтати по јутарњим програмима како је он лично бог. Офанзива је почела са "терањем" Жељка Обрадовића, контрапродуктивном причом о државном пројекту и глумљењем неке жртве. Не сумњам у квалитет домаћих судија, али је превише лако на њих извршити притисак, а зна се одакле, од кога и за кога притисак може доћи.
m

ma

pre 2 meseca

Kakva je tek Partizanova sezona,ako je Zvezdina katastrofalna,tuku vas gde stignu,uzese vam trofej i u svakom takmicenju su bolji od vas.
Ш

Шумадија

pre 2 meseca

Ми нећемо Партизан и Звезду у српском спорту.
Ђ

Ђокаш

pre 2 meseca

Не сјећам се да су се прошле године гицали?!
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

U skladu sa stavom “ništa iz Srbije”,bilo bi i da se potpuno odreknu donacija iz budžeta Srbije,prirodno plate punu cenu korišćenja Arene a svakako plate uredno porez koji u milionima € duguju protivzakonito i bez kazni državi Srbiji!!!Te naravno te neke NBA sudije naruče ali i plate sve osnovne troškove za tu porudžbinu !!!!Sramota i bruka
D

Danilo911

pre 2 meseca

Jel ti mozes da razumes jednu stvar, Zvezda i Partizan su domaci klubovi.Oba kluba zavise od drzave, samo je pitanje zbog cega je zvezda povlascena toliko?Sve sto napises protiv Partizana odnosi se i na tvoj mali klub samo sto vi dobijate mnogo vise para od drzave sto je covic i potvrdio.
@

@Danilo

pre 2 meseca

Kako je to Zvezda povlascena? Time sto dobija 3-4 puta manje? Time sto mora da plati porez a Partizan ne?
@

@@Danilo

pre 2 meseca

Kako manje kad dobila 11 miliona a Partizan 6,to neka nova matematika u modi.
D

Danilo911

pre 2 meseca

Pusti pricu brt, vidis da su botovi u pitanju.Napisu laz i nakrcaju pluseve, u takvoj zemlji zivimo nazalost.
@

@danilo baron

pre 2 meseca

Sine, fore su ti u rangu "trece - 3 carevi"! Bravo!
П

ПФК-БГД

pre 2 meseca

Причају о образу они што су побегли у Јадранску лигу и тако угасили домаће првенство. Кажу, имамо комплксе а они их показују из дана у дан. Комплекс мање вредносни-свакодневно понављање да је неко мали. Па и тако мали, имаш фрустрације које измичу контроли. Причају о образу, освајали куп помоћу ПП апарата, а ту КЛС освајали уз четвокораке.. крађа пехара и ломљење истог. Три на пет, само што Милутинов није Петрушев па је Нелсон био херој. Који навијачи, каква трибина... нема своје ништа, чак су нам и име украли. Такви те мрзе, само зато што си Жељкова највећа љубав. Спомињу лажну авангарду, а тај појам се односи на Гробаре јер нису ултраси... Причају а немају појма-промашили тему.
M

Micko 85

pre 2 meseca

Sto ne trazise prosle godine kada su imali prednost domaceg terena?
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Pa ne navijaj za Efes večeras.🤣🤣🤣.Draži su mi turci od hrvata.🤣🤣🤣
A

Ajde realno

pre 2 meseca

Dak je ovo realno ljudi? Sudije u kupu su bile super. Bolje nego u EL. Dajte realno da pričamo, budite ljudi i jedini i drugi. Ja lično ne navijam ni za jedne ali dokle više o sudijama aman?
V

Vošaaa

pre 2 meseca

Apsolutno se slažem. Preteruju i jedni i drugi. A i ostali (fudbal) katkad. A što se kupa tiče, zaista nemam zamerke, čak sam i uživao posle mnogo vremena.
v

videlo

pre 2 meseca

se u EL kada su sudije nosile kamerice kolika je razlika bila, o sudijama toliko.
J

Javor grobar

pre 2 meseca

Pazite samo na ovaj podatak,Izgubili su derbi u EL i to sa sudijama koji su bili cisti Stranci,zatim izgubili opet naredni derbi i u ABA ligi sa potpuno drugim sudijama,pa zatim opet pukli u derbiju cak treci put za redom i u Kupu i to opet sa potpuno drugim sudijama! Sva 3 zadnja derbija koja su pukli za redom od Zvezde sve su sudile Razlicite sudije,cak njih 10-ak i kusur se izmenjalo, a oni se i dalje zale na sudjenje haha...stvarno neprocenjivo!🤣🤣
T

Tupo

pre 2 meseca

Ne zali se niko na sudjenje, da li ti čitas tekst, vec da ne sude Srpske sudije Partizanu u plej of Aba lige.
A

A dje Dulo

pre 2 meseca

Ovo je njegovo cedo, od njega su krenule prljave igre , ta veprina je stipala ,psovala sudije ,pretila, a posle gepekovala ,pi olosi!
a

au

pre 2 meseca

Promeni suludu odbranu gde ti iskacu centri na bekove i svaki napad protivnicke ekipe je nis mec za njih dobijacas sve 10razlike kakve sudije kakvi barkaci
O

Ok

pre 2 meseca

Lose kapiras on je birao igrace koji mogu samo tako da igraju odbranu. Pa Teo se sprda sa njima. Centri katastrofa. Ovo je tim koji igrom ne dobija nikog. Ako im dozvolis da ih podju trojke odigraju to poluvreme kad se promene strane zatvoris ih nema ih nigde. Pa Zvezda je igrala tako onu sezonu sa Perom Anticem. Ovo sada moras da imas 15 igraca za musku kosarku razlicitih profila. On igra sa 5 igraca i galamom sa sudijama pravi kriterijum za svoj klub. Ogroman broj slobodnih bacanja. Provaljen i zato je nervozan.
S

SaleKg

pre 2 meseca

Svaki od ovih sudija je direktno pod uticajem Covica. Zato CZ osvaja samo aba i domacu ligu (kad ima prednost domaceg terena), a u EL nikad nista. U playoffu, kuci, sa srpskim sudijama, CZ bi pobedila i Denver!
O

Odgovori

pre 2 meseca

Šta su tačno pogrešile sudije u kupu? Mora da se prizna da su bili na nivou čak i većem nego u EL.
S

Stani malo

pre 2 meseca

Pa i u toj EL smo vas pobedili a po tebi je tamo pošteno suđenje. I šta sad?
J

JSD PFC

pre 2 meseca

Isto to treba uraditi i za derbi u fudbalu. Strašno se plašim suđenja i ne verujem da ću se prevariti. Ko je sa njima tikve sadio, zelen bostan je obrao.
T

Trebalo

pre 2 meseca

Bi derbi da sude strane sudije, pa ko pobedi, ruka ruci.
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Derbi treba da sudi S. Jovanovic. Onaj sto je zvao VAR kod penala za Radnik, a da je bilo obratno nikad ga ne bi pozvao. Da je sudjenje u fudbalu od pocetka sezone bilo objektivno, Partizan bi izgubio pregrst bodova jos u zacetku prvenstva, i citava sezona bi otisla u kontrasmeru. Tako da ste vi poslednji koji treba da prigovarate za sudije u fudbalu jer su vam oni saveznici u dosadasnjem toku sampionata. Treba li podsetiti da je postalo ustaljeno da vam i na derbiju na JNA apriori sudije po penal, zbog cega vam je preslo u naviku da salecete arbitre od samog starta utakmice ne bi li izvrsili pritisak na iste? Ali sta ocekivati od ljudi kojima je makijavelisticki pristup fudbalu i sportu u celini usadjen jos od osnivanja kluba.
S

Sekica

pre 2 meseca

A svi bi vam bili dobri da ste prvi na tabeli
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Ja msm da je najbolje da ne sudi niko I to je to.
0

015

pre 2 meseca

Najbolje bi bilo da vam Javor, Boltauzer i Radovic sviraju sve utakmice play off-a, ma vazi nek' istupe iz lige ako im se ne svidjaju sudije, ne bi im bilo prvi put.
p

pptt

pre 2 meseca

potpuno jasno.
E

Ej dokle

pre 2 meseca

Smo dosli, da nam crveni pricaju o Srpskoj ligi, oooo Bože.
D

Dzontras

pre 2 meseca

Pa kad slusaju Nebojsu Covica kosovskog ,,junaka" sve te sudije a i moraju
D

Dacacar

pre 2 meseca

Sone muljator ,preposteni koordinatior za kosovo ,pa covek blizak svim vlastima od 90 -tih oa na ovamo ,sinonim za postenje ,naravno da ce preziveti i izgurati svoje sudije .
T

TraJan83

pre 2 meseca

I posle On je veci Srbin od vecine😂😂😂
T

Teodosic

pre 2 meseca

NAKON PORAZA U KUPU STRAH U NJIMA IZMICE KONTROLI.
M

Mighty King

pre 2 meseca

O, ima ovde i vas koji gađate u centar, doduše neželjeno. Baš posle tog poraza u kupu, koji su režirale neiskusne i pod prirtiskom sudije, baš zbog toga. Šta treba, da cekamo novi eksperiment kada se bude odlučivalo o tituli u ABA i ev. učešću u EL?
U

Užičani

pre 2 meseca

Hahahahahahaha, drugim rečima želimo javora, pukla i boltauzera 😂😂😂😂😂😂😂
M

Melo89

pre 2 meseca

Da nece Javora da im sudi nabijem ih na penis i njih i njega u kompletu
8

87

pre 2 meseca

Obradovic Zeljko!! 🙌🙌
d

dkcz

pre 2 meseca

državni projekat
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Bravo ! Jedino pravo rešenje kako bi se stalo na put državnom projektu iz železnika. Istu stvar treba uraditi i u fudbalu po ugledu na Grke.
M

Mile led

pre 2 meseca

Dzaba se trudite jer vas poraza i gubitka titule u ABA finalu nece spasti ni 800 vasih javora,pukla,boltauzera...itd
j

ja123

pre 2 meseca

da necete mozda Boltauzera i Javora?
D

Daa

pre 2 meseca

Dajte Zeljku da sudi da bude posteno.
S

SMS

pre 2 meseca

Ovako je već godinama pošteno kad sudi Čović.
V

View

pre 2 meseca

ovo je sramota! Ne zele nasu domacu ligu, ne zele nase igrace forsiraju strane, sada ne zele ni nase sudije?
T

Tvoja

pre 2 meseca

zvezda uništila domaću ligu početkom 21 veka.
N

Normalno

pre 2 meseca

Videli smo od vas, sta je problem?
d

dkcz

pre 2 meseca

pa evropski Boston
B

Bob.f

pre 2 meseca

Ajmo precani u Austrougarsku i onako ste napadali nase dedove 1914 sad nam ovde drzite lekcije iz Sprstva...Bravo za moj Partizan..
Р

Рајка Барегро

pre 2 meseca

Треба направити компромис,Партизан кад играј као домаћин нека суде њихови из Загреба,ми кад смо домаћини Српске судије и решен проблем.Не треба компликовати увек је Балкан брдо барута,само компромис
b

bije dareglo

pre 2 meseca

Bravo za kom,pravo u centar👌👏
n

ng

pre 2 meseca

da nece slovenacke
N

Ne

pre 2 meseca

Hoće domaće iz Hrvatske.

Sakur

pre 2 meseca

Naravno da coviceve sudije ne treba da sude Partizanu sta nije jasno
e

e

pre 2 meseca

Nek sudi i Ostoja,nece vam pomoci.
N

Nordsjeland

pre 2 meseca

@nakur Izgubili ste derbi u EL sa sudijama Strancima,zatim opet izgubili derbi i u ABA opet sa drugim sudijama,zatim opet poraz u derbiju cak treci za redom i u Kupu i opet sa drugim sudijama... sva 3 zadnja derbija koja ste pukli za redom sve su sudile razlicite sudije,i vi se i dalje zalite na sudjenje cccc....🤦
A

Auu

pre 2 meseca

Ti si decko pglu mnogo.
t

tre

pre 2 meseca

a mi necemo vase iz Hrvi Slovenije
F

Fakundo

pre 2 meseca

Po vasoj zelji iz NBA . Pa iz marsa da dovedu , onaj ko izgubi bice im krive sudije . To je tako godinama i bice jos dugo dugo .
O

O čemu ti to?!

pre 2 meseca

Partizan je aktuelni prvak aba lige. Malo si pobrkao lončiće.

Sakur

pre 2 meseca

Srdjan Jovanovic
b

boc

pre 2 meseca

Koji je ovo bezobrazluk čoveče neceš da igraš ligu svoje drzave,neces da ti sude sudije iz svoje zemlje... Ma ne bi vi više dinara videli,a ni sponzora,pa igrajte u neku drugu drzavu...
K

Kupujmo domaće

pre 2 meseca

To govori koliko je domaće prvenstvo regularno i pod čijim uticajem su delioci (ne)pravde.
A

Alex20

pre 2 meseca

Kupujmo domace@ ma tako je,klasicam grobar frakcija papagaji,sta kaze Tegi i Ostoja,njegov tatica,svi ponavljaju.Inace meni je drago sto je nekada pod Dukljaninom i tom postenom vladavinom od 12 godina sve bile sudije neutralne ili cak protiv tog jadnog mucenog partizana😀.Budi glup,budi grobar. Daj neka sednu Ostoja i Zeljko neka izaberu sudije pa da imamo regularno prvenstvo
M

Mx

pre 2 meseca

Ajde malo smanjite lazi.Neko je ovde spomenuo sudije koje sude EL a ja koliko se secam domace sudije koji sude EL su samoinicijativno izrazili zelju da ne sude finale ABA jer im to ne treba u zivotu.Ovde se radi o sudijama koji su sudili kup i koji su podlozniji pritisku.Neka sudi i Albanac nije bitno svakako ce obe ekipe imati domacinsko sudjenje pred svojim navijacima a sa onim sudijama sa kupa doslo bi do prekida utakmica
@

@Mx

pre 2 meseca

zasto onda u Nisu nije doslo do prekida, nego ste postali nezadovoljni sudjenjem tek kada vam je Zeljko rekao? sram vas bilo!
N

NoName1

pre 2 meseca

O čemu ti palamudiš? Sudije koje su sudile kup NE SUDE ABA LIGU. To pod jedan. Pod dva te sudije su sudile skoro bez greške. U toku utakmice niko nije imao ni jednu jedinu zamerku na njihov rad. A onda se na konferenciji pojavio izvesni Željko Obradović i počeo da priča o "neiskusnim" sudijama, budžetu, CIA-i i BIA-i.
B

Blade123

pre 2 meseca

Lažna avangarda, klub potpuno bez stida i srama...Vratite se u maticu pa nek vam sude hrvatske sudije...SRAM VAS BILO!!!
x

xxxl

pre 2 meseca

Hajde ne bleji s tom maticom. Komšija tvoj, do vrata, pradeda možda Solunac, neka se vrati u maticu? To već prelazi nivo zezanja i postaje sve ozbiljnije. Kad ode neka glava zbog toga, ne daj Bože, biće kasno. Ko ti ovo uopšte pušta. Ovde je glas bu..la najglasniji.
H

Haha

pre 2 meseca

Pa i ovde ima njihovih ljudi Obrknezevic,Belosevic,Juras,ali izgleda oni ne mogu da zavrse posao,treba jako da se pogura u Play off-u,daj Pukla,Boultazera,Javora da zavrse posao za sektu.

Sakur

pre 2 meseca

belosevic Partizanov ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
M

Mafke

pre 2 meseca

У преводу хоћемо Болтаузера, Пукла и Јавора.
M

Milogorac

pre 2 meseca

I kao šlag na tortu Sreten Radović...
J

Jeste

pre 2 meseca

Nece da igraju Srpsku Ligu,razmisljali nekoliko puta do sada da ne igraju ni Srpski Kup,ne zele srpske sudije,naravno kad oni nisu srpski klub nego ubaceni element,samo sipaj drzavo jos jace u ove sto pljuju sve sto je srpsko.
V

Vi

pre 2 meseca

Niste niste za Srpsku ligu jos pre 20 godina, kad ste pobegli u Aba ligu, ne moj vi da nam pricate o Srpskoj ligi, samo ne moj vi.
A

Alex20

pre 2 meseca

Vi@ sa mo vi,jako ne' pismen' si
n

njjs

pre 2 meseca

pa i vi ste htjeli u aba al vam nisu dali koliko ste tražili
y

yasnk

pre 2 meseca

Aca iz Pazove isprozivao tegija na finjaka, niko ga nije onako kulturno i smireno unakazii argumentima. Živ bio aco
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Super, nece ni zvezda ni hrvatske ni slovenacke. Sta cemo sad ?
E

Evro sad

pre 2 meseca

Igra se košarka i u Grčkoj, Italiji, Španiji, Francuskoj, Litvaniji. Imaju i oni valjda neke sudije.
A

Ajde se sad

pre 2 meseca

malo odlučite garavi šta pričate. Da li Partizan gura Danilović ili ne? Ako pomaže Danilović zašto se ne žele domaće sudije? Malo ste kontradiktorni.
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Nećemo ni evroligaške sudije koje su sudile u EL kad nas je Zvezda odučila od košarke!
b

bes

pre 2 meseca

Žoc je veći od kluba niko ne sme a da mu kaže, svaki trener bi dobio otkaz do sad ali njega niko ne sme sa smeni. Bira sudije u El pa hoće i u aba ligi. Srpsku ligu ne igra lično njegovom odlukom
P

Pa sta sad

pre 2 meseca

Obradovic je bog ovog sporta,a ti mali idi preskaci lastis.
@

@pa sad

pre 2 meseca

Vodi ga kuci pokloni mu sestru zenu. Tvoj problem nas nije. Pravila odigravanja lige se postavljaju pre pocetka lige. Ovoga po zavrsetku ABA lige nece hteti ni Turci koji su se otarasili. Prosto platis pet najskupljih NBA igraca i onda se sepuris kao opasan si ali ne smes lose da ih pogledas. Ne igras ti prika nego oni. Kog igraca si u karijeri afirmisao nadogradio. Pominjete Marinkovica pa nije budala da se vrati kod ovoga da ga sroza kao Zagorca, Dangubica, Andjusica, Jaramaza. Nije tu kraj. Arapi oblecu oko Karija ali ovaj odlete odmah ako ga primete. Covek puca mentalno zbog onog ja pa ja. Poceo je da galami izmice mu se tlo pod nogama. Meni u glavi njegova poslednja katastrofa sa reprezentacijom. I tada su svi drugi bili krivi.
l

licemercine

pre 2 meseca

Zamisli drze lekcije kako mi necemo u fudbalu Jovanovića kao on sudi ligu sampiona, isti navijaci tog istog kluba, kazu pa naravno da necemo Srpske sudije koji inace sude u Evroligi, da li je moguće da su toliko licemerni
S

Sasa 79

pre 2 meseca

Naravno, samo slovenacke, hrvatske i crnogorske sudije. Od koga je i ocekivano je. Kako se ne setise da npr.traze sudije iz Grcke ili Italije.
h

heroj

pre 2 meseca

Žoc neće srpske sudije, neće srpsku ligu, ali zato hoće srpske pare
N

Nemoj da

pre 2 meseca

zaboraviš da je tvoja zvezda uništila domaću ligu.
7

76

pre 2 meseca

Al zato Slovence i Hrvate hoće
e

esteghlas

pre 2 meseca

Ali zato moze Damir Javor i Boltauzer 😂
J

Jaaaaa

pre 2 meseca

A, to se već zna finalista?!?
P

Play off

pre 2 meseca

Niko nije rekao u finalu, nego u play offu ABA Lige.
N

Nisi

pre 2 meseca

Pročitao tekst dečko. Pročitaj pa se vrati da komentarišeš.
N

Nece da moze...

pre 2 meseca

Nakon cak TRI poraza u derbijima od Zvezde i Nebojse za redom u samo 20 dana razmaka i gubitka kupa,sad se uplasili ABA finala pa na sve nacine pokusavaji da proguraju njihove jsd dobro poznate sudije Javora,Pukla i Boltauzera jer se dobro zna vec godinama u nazad da su njih trojica uvek namerno ostecivali Zvezdu kad god su joj sudili,o tome se ovde radi,to je jasno svima!
x

xxx94

pre 2 meseca

Kad moze Nebojša kad god izgubi da prica po sudijama i prijeti, onda ima pravo i Partizan. Ovo su samo razni pritisci, koje Cika Nesa radi non stop.
С

СРБ

pre 2 meseca

Тешко ће вам та игра проћи поред Небојше. И веће муљаторе од вас је преживео и победио.