Komentari na vest

Partizan nije još prošao, ali može i na peto mesto! Žalgiris u paklenoj završnici bacio Makabi na kolena

Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Zvezda je iskljucivo zbog neozbiljnosti i površne uprave propustila da bude u F8 jer je 3-4 dobijene utakmice olako bacila.Najpre prvu četvrtinu sezone s onim izmišljenim trenerom i realno bez pojačanja,Vildoza kasno doveden a stakleni Nedović presedeo prvih 6-7 utakmica,potom saga sa Kampacom na koju ne vredi ni slovo potrošiti koliko je gluposti bilo i na kraju očigledno spora adaptacija te neobjašnjivo odsustvo reakcije Duška na ekipu i obrnuto.Posebno protiv Albe i Bajerna bas očigledno!!!Sa samo te 2 pobede da su ih postigli bili bi realno osmi!!!Ispali vrv u cetvrtfinalu sto će se zbiti s Partizanom ali bi pomerili očekivanja za buduce.
g

gost123

pre oko 1 godinu

Zao mi je sto ce ispasti baskonija ili zalgiris
Z

Zufer Avdija

pre oko 1 godinu

Orlovača će proći u plej of ali kroz iglene uši i bolji međusobni skor zadnje kolo uz kamion bromazepana namenjen punoj areni, protiv ljutitog Janopulosa prema vašem hejd kouču skim je u lošim odnosima.Idealna pozicija za KKCZ da se pokidate na još 3 utakmice protiv španaca i tako isceđeni,slomljeni i izduvani ne pokažete ništa u finalu Aba lige jer stranci u srpskim klubovima ne zanimaju domaća takmičenja,samo EL zbog izloga za neke nove ugovore.
A

Ajde

pre oko 1 godinu

Idi spavsj, bice ti lakse
I

Inspektor

pre oko 1 godinu

Ujutro, pravac kod psihijatra.
G

Gigogogi

pre oko 1 godinu

Sutra jos samo Partizan da dobije Zalgiris, a onda cemo videti za Valensiju. Očekujem da Baskonija dobije Virtus.
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Pa brine me to sto vjerovatno odlucuje duel protiv panate.
V

VALJAK VERITAS

pre oko 1 godinu

SAMO NE SPANCI. MOZE OLI ILI MONAKO. SANSA ZA F-4
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Partizanu zelim sve naj i da doguraju sto dalje (to pisem kao Zvezdas) . Da ne bude zabune ne zelim vam nista lose. Mi smo nase sanse profrckali protiv zaceljasa cak po dve gubili od njih (Pana) a recimo dva puta dobijemo Oly. Znaci nigde veze sa vezom. Ali sta je tu je. Zelim da opomenem navijace Partizana da ne lete mnogo jer jos nije gotovo. Po sopstvenoj kozi znamo. A i vi bi posle Burse. Treba vam jos jedna pobeda iz dva meca. Tako da samo napred i bez mnogo sanjarenja.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Sjajan komentar. Svaka čast. Mogli ali neke utakmice ste baš ispustili. Mogli bez problema da imamo dve ekipe u Top8. Šteta
g

gost123

pre oko 1 godinu

Posto je zvezda dobila danas, i oni imaju sanse da prodju
K

Kikili

pre oko 1 godinu

Sutra Efes dobija Fenera i dalje idu Efes i Žalgiris. Živi bili
b

brt

pre oko 1 godinu

pre komentara proveriti kad igraju efes i fener,vidi se prati se kosarka
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ma koja košarka. Lupetanja po Mozzartu je bolje.
U

Ups

pre oko 1 godinu

Neće oni niđe!
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Da li je samo meni zasmetala informacija da bi Makabi overio plasman mora da izgubi sa pola kosa ili da pobedi. Onda se desi da izgubi sa pola kosa,pa kad već računaju ko će na koje mesto i daju %, koliko je onda moguće da se ovo desi, čisto da znamo procentualno?
z

zukii

pre oko 1 godinu

da, samo tebi
A

ANALITICAR I ANALIZA

pre oko 1 godinu

PRVOJ CETVORKI JE NAJTEZE ! NE ZNAJU KO IM JE LAKSI ( TEZI) protivnik Isto Im je I prvo I cetvrto mesto. Lutrija !
P

PUSTE ZELJE

pre oko 1 godinu

VALJAK : HOCEMO OLI ILI MONAKO. SPANCE NIKAKO ! ZA F-4
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Nikad do sada nije EL bila ovako izjednacena!!! Niti ovako neizvesna! Bukvalno svako svakoga moze da dobije, prosto neverovatno da se ne zna ko ce na F8 cak ni 2 kola pre kraja, svaki scenario je moguc! Cestitke Zvezdi na pobedi protiv Olimpijakosa, nije mala stvar pobediti grckog velikana. Ostaje zal da se Zvezda nece plasirati dalje, s obzirom da su digli formu, ali prilike su propustene u Beogradu protiv autsajdera... Bilo kako bilo, da Zvezda dobije sve do kraja, nije svejedeno ni koje mesto zauzmes, na osnovu toga se rasporedjuju novcana sredstva. I naravno, sretno i Partizanu sutra!
z

zorge

pre oko 1 godinu

Prema informacijama od mojih grckih prijatelja, veceras je verovatno Kampaco kaparisan od strane Grka, obzirom da Olimpijakos moze daleko bolje da ga plati od CZ.. Da li je to istina videce se po tome da li Kampaco izbegava ostriju igru zbog povrede, a time i gubitka unosnog ugovora?.
t

tarantula

pre oko 1 godinu

Paaa,baš se štedeo,hahhahahah
n

neshha

pre oko 1 godinu

Ako je Kampaco veceras izbegavao ostriju igru ti si bez veze potrosio dva sata svog zivota.
A

Atina

pre oko 1 godinu

Klinci moji prvo lagano pročitajte pa razmislite sta ste pročitali ako drugačije ne mozete da shvatite jednu prostu rečenicu Nije čovjek rekao da je večeras izbjegavao nego da ćemo vidjeti hoće li to u buducnosti raditi
n

neshha

pre oko 1 godinu

@Atina Starce,procitali smo i nigde ne pise to sto si ti procitao!!!
S

Stimara

pre oko 1 godinu

Ko bi rekao da ce Zalgiris da se plasira u TOP 8! Po budzetu su mnogo jeftiniji od beogradskih blizanaca! Nema tu nekog ekstra kvaliteta, ali dobra odbrana i timska igra i eto cak 18 pobeda. U timi im je cak osam Litvanaca i samo cetiri stranca!
D

Dzoe

pre oko 1 godinu

Sta napisa covek. Pa skoro svi ti Litvanci su ili bivsi ili sadasnji reprezentativci. Zamisli nas klub sa 8 igraca iz nase reprezentacije (a neki nek zamisle nas klub sa nasih 8 domacih igraca).
G

Gubar

pre oko 1 godinu

Imaju 6.stranaca,dva Amera povredjena
S

Stimara

pre oko 1 godinu

@Dzoe Pa Zvezda ima vise bivsih i sadasnjih reprezentativaca Srbije i Argentine! Ne zaboravi da su tu Raduljica, Markovic, Kuzmic, Lazic, Dobric, Petrusev, Nedovic, Mitrovic plus Argentinci!
A

Alkos

pre oko 1 godinu

Odlično tako da sutra utakmica protiv monaka ima neku draz. Napred Partizan
K

Karlo Veliki

pre oko 1 godinu

U prvih 8 svako svakog moze da eliminise, a u prednosti su on sa prva cetiri mesta... Normalno, mnogo je faktora koji ce uticati na krajnji rezultat, a preovladjujuci su: motivacija i kompaktnost tima u sinergiji sa zeljom za uspehom, i nacin vodjenja tima sa klupe.. Od znacaja mogu biti i navijaci i tu bi Partizan, ako bude medju 8, bio u prednosti u odnosu na druge, znajuci kakvu atmosferu prave navijaci Partizana.
N

Nere

pre oko 1 godinu

Prve 3 ekipe na 3 dobijene niko ne može dobiti od 6-8 mesta, računajući da će to biti Fener Partizan i Baskonija ili Žalgiris. Ne zanosi te se glupostima. Džabe navijači kad moraš napraviti brejk u Grčkoj ili Španiji, što je realno misaona imenica.
n

nere sve je moguce

pre oko 1 godinu

ali bukvalno sve u kosarci.. primera je milion,, od jugoplastike do burse itd..pritisak je cudo.a prva tri su pod ogromnim pritiskom dok zadnja tri ili cetri u top 8 igraju rastereceno..
s

super, i jurimo

pre oko 1 godinu

5-to mesto..ajmo sada Efes da dobije..
T

Top9

pre oko 1 godinu

Tako je. Idemo i Baskonia!
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Pa vaša pobeda večeras nad Olimpijakosom znači da oni sada moraju da dobiju u poslednjem kolu Baskoniju kod kuće da bi bili prvi, jer Real dobija Bajern 100% večeras a i Barsa sutra Milano i izjednačiće se na tabeli. Hvala na pomoći.
A

Acko1213

pre oko 1 godinu

Zeleznik - a kakve veze ima da li su prvi ili treći kad se ne zna i dalje ko će biti peti a ko osmi? I plus su sve ekipe od petog do osmog mesta jednako kvalitetne.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Pa šta onda sprečava Monako sutra koji je na 4. mestu pa je na 4. mestu da izađe i rezervnom sastavu kada mu je isti đavo?
n

neshha

pre oko 1 godinu

@Zeleznik Sasa Obradovic koji je od 1989. godine navikao da vas gazi gde god i kad god stigne.Pogledaj utakmicu u kojoj je presao ceo teren i pogodio u poslednjoj sekundi utakmice za pobedu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

neshha | 06.04.2023. U 21:48 @Zeleznik Sasa Obradovic koji je od 1989. godine navikao da vas gazi gde god i kad god stigne.Pogledaj utakmicu u kojoj je presao ceo teren i pogodio u poslednjoj sekundi utakmice za pobedu. Bukvalno si sve promasio, niti nas je Sasa Obradovic pobedjivao gde god je stigao, niti je on dao tu trojku, niti je Trifunovic presao pola terena, covek je samo pre dosao do jedne lopte i maltene odmah izbacio taj sut.
n

neshha

pre oko 1 godinu

@vladar NEZNALICA Sezona 1988/89. negde u aprilu cini mi se,poslednji napad Crvene Zvezde,Sasa Obradovic uzima loptu pod nasim kosem pravi slalom po celom terenu i polaze loptu u kos za Zvzedinu pobedu.Nista ja nisam promasio,a za tebe nisam siguran.Ustvari jesam,mnogo toga si ti promasio!

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

@neshha, promasio si, nije uzeo loptu pod vasim kosem nego ju je prihvatio na liniji za trojku, nije to bio nikakav slalom nego je napravio dvokorak i prosao pored dvojice nasih igraca koji nisu hteli da naprave faul, i uopste nije polozio loptu nego je lopta od table usla u kos, on je bio dosta daleko od situacije da moze da samo polozi loptu, nije bio toliko blizu kosa. Znaci, skoro sve si promasio, a ponajvise si promasio da je on gazio Partizan gde god je stigao. @vladar NEZNALICA Sezona 1988/89. negde u aprilu cini mi se,poslednji napad Crvene Zvezde,Sasa Obradovic uzima loptu pod nasim kosem pravi slalom po celom terenu i polaze loptu u kos za Zvzedinu pobedu.Nista ja nisam promasio,a za tebe nisam siguran.Ustvari jesam,mnogo toga si ti promasio!
H

Haa

pre oko 1 godinu

A moze i da ne prodje,napisite i to!
m

moze u teoriji

pre oko 1 godinu

kao sto ste vi do veceras mogli u top 8 u teoriji, ali sansa bila 0.2%.. tako da uzalud pisanje, zahvaljujuci Radonjicu Pana je toliko u kanalu da i ne lici na evroligaski klub..A da ne pricam veze Zeljka i Pane..Sa pola snage..kao i pirejci veceras protiv vas..
G

Gost222

pre oko 1 godinu

Bravo breeeeeee.. ..... Samo da Partizan ne udje u top 8
V

Varela

pre oko 1 godinu

Samo da Partizan ne pobesi Efes,samo da Partizan ne pobedi Olimpijakos,samo da Partizan ne pobedi Real i tako dalje i tako dalje....kad ono kontra panteri