Foto: KK Partizan
Foto: KK Partizan

Partizan odradio trening sa Lazićem pred Igokeu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 16:53

"Moramo da idemo na pobedu, da znamo šta predstavlja Partizan”, kaže Novica Veličković

Partizan igra sutra na gostovanju Igokei od 20 časova, a na klupi neće sedeti Vlado Šćepanović, već Milivoje Lazić, sadašnji trener juniora koji je svojevremeno bio i u stručnom štabu kod Vlade Jovanovića.

Crno-beli su uzdrmani porazom od Burža, došlo je i do smene trenera, a Novica Veličković pred ovaj duel najavljuje težak meč.

Izabrane vesti

I sigurno će on posle svega što se dogodilo biti baš takav po crno-bele.

"Igokea, sigurno da je to gostovanje koje nije nimalo lagano. Ne znam kada smo odigrali sa njima laganu utakmicu tamo. Imaju izuzetno dobar tima. Među prvima su krenuli da sastavljaju tim. Znamo dosta igrača i njihove kvalitete. Ekipa su koja igra čvrsto. Moramo da idemo na pobedu, da znamo šta predstavlja Partizan. Idemo da odigramo dobar meč i da probamo da pobedimo", rekao je Novica Veličković.

Partizan će računati na istih 12 igrača kao i protiv francuskog Burža, s tim što će ponovo van ekipe ostati Ognjen Jaramaz i Vil Mozli.

Lazić je prelazno rešenje na poziciji trenera, a čeka se ko će biti ono za stalno. Šćepanović je već bivši, traži se zamena. Trenutno se najveće šanse daju Sašu Filipovskom, a Partizan je pokazao interesovanje za dosta drugih trenera, od kojih su se pominjali Milan Tomić, Dejan Radonjić, Aleksandar Džikić, Vlade Jovanović




tagovi

Milivoje LazićNovica Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara