Foto MN press
Foto MN press

Partizan otpisao Stefana Jankovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.12.20. | 10:49

Klub pisanim putem saopštio igraču da ne mora da dolazi na treninge

Stefan Janković je i dalje zvanično član Partizana. Međutim, kako stvari stoje, stručni štab ne računa više na njega. Klub je pisanim putem obavestio krilnog centra da nije u obavezi da prisustvuje timskim treninzima, ali da je spreman da mu obezbedi uslove za individualan rad, saznaje Mozzart Sport.

S obzirom koliko je Janković igrao ove sezone (ukupno 78 minuta ukupno na šest mečeva), odnosno da se njegova uloga nije promenila sa promenom trenera, ovakav epilog bio je očekivan. Ostaje još da se vidi do kada će zvanično ostati član Partizana, pošto ga ugovor s crno-belima veže do kraja sledeće sezone.

Izabrane vesti

Janković je u Partizan stigao iz Crvene zvezde posle dosta čudnog raspleta, izlaska iz ugovora sa crveno-belima, gde je potpisao ugovor sa Fuenlabradom preko koje se preselio u Humsku 1. Prvu sezonu u crno-beloj opremi počeo je dobro, ali kako je vreme prolazilo forma mu je sve više padala, do te mere da je već na leto 2019. poslat na pozajmicu u atinski AEK. U glavnom gradu Grčke nije se dugo zadržao, svega šest meseci, a pošto ga tadašnji šef stručnog štaba Andrea Trinkijeri nije video u svojim planovima, otišao je u filijalu Vašington Vizardsa Kapital Siti Go-Go. Tamo se zadržao do marta, jer ga je klub otpustio zbog povrede... Vlado Šćepanović ga je video u svojim planovima, odradio je pripreme, ali je ubrzo izgubio status dolaskom Saša Filipovskog.

Crno-beli će sutra u Veneciji (20.30 časova) utakmicom sa istoimenim timom staviti tačku na 2020. godinu. Taj duel je trebalo da se odigra ranije, ali je bio odložen zbog pojave korona virusa u italijanskoj ekipi.

Piše: Đorđe MATIĆ



tagovi

EvrokupStefan Janković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara