Partizan pred Budućnost: Pejdž i Gagić se vraćaju, Zagorac pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.02.19. | 15:53

Stanje u taboru crno-belih pred veoma bitan meč u ABA ligi

Partizan sutra od 19 časova igra protiv Budućnosti jednu od odlučujućih utakmica kada je raspored od drugog do četvrtog mesta u ABA ligi u pitanju pred ulazak u plej-of. Crno-beli imaju dobre vesti pred ovaj meč jer će Andrea Trinkijeri moći da računa na Markusa Pejdža i Đorđa Gagića, rečeno je MOZZART Sportu.

I Pejdž i Gagić su propustili utakmicu protiv Albe u Berlinu. Gagić je ostao u Beogradu zbog prehlade, Pejdž je otputovao, ali nije zaigrao iz sličnog razloga. Očigledno su se obojica oporavila na vreme i Trinkijeri će moći da računa na njih.

Izabrane vesti

Gagić je u poslednje vreme pokazao solidnu formu u igri ispod koša, dok je Pejdž proigrao posle dolaska Aleksa Renfroa i sada se nalazi najviše na poziciji beka.

Jedini znak pitanja stoji kod Radeta Zagorca. Ovaj igrač je veoma bitan za igru crno-belih, ali se ove sezone dosta mučio sa povredama. 

Poslednju je zadobio protiv Ritasa na utakmici u Beogradu. Nije igrao protiv Albe iz tog razloga. Videćemo da li će Rade uspeti dovoljno da se oporavi da bi bio spreman za Podgoričane. Ukoliko bude, biće to prilično "pojačanje" za crno-bele pred ovaj izuzetno bitan meč u kom će Trinkijerijev sastav juriti pobedu od pet ili više poena razlike.

Foto: Star Sport


tagovi

Markus PejdžĐorđe GagićRade Zagorac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara