Zagorac, Obradović i Avramović (©Star Sport)
Zagorac, Obradović i Avramović (©Star Sport)

Partizan predstavio dres za sezonu 2021/22, Rade Zagorac novi kapiten (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 20:38

Simbolično, dres će imati sličnosti s opremom koja je nošena pre tačno 30 godina, kada je Parni valjak pokorio Evropu

Novo poglavlje košarkaši Partizana započeće u novoj radnoj opremi. U klubu iz Humske iskoristili su kratak predah tokom pripremnog perioda, da bi organizovali promociju dresova, u kojima će izabranici Željka Obradovića voditi bitke na domaćoj i evropskoj pozornici.

Simbolično, oprema će imati sličnosti sa onom koju su igrači ovog kluba nosili kada su se popeli na evropski tron pre 30 godina. Glavni zajednički detalj je jednobojni grb. Beli dres će krasiti crni, a crnu kombinaciju zlatni.

Izabrane vesti

“Veliko mi je zadovoljstvo što sa Aleksom predstavljam novi dres”, rekao je novi kapiten Rade Zagorac. “Već četvrtu godinu kao igrač Partizana sam svedok da proizvođač naše opreme 'Under armour' pomera granice. Dres ne osećam na svom telu, to je najvažnije”.

Izgled novih dresova (©Star Sport)Izgled novih dresova (©Star Sport)

Novi igrač Partizana Aleksa Avramović je rekao da mu je ogromna čast što će nositi ovaj dres.

“Igrati za Partizan je velika odgovornost. Meni je čast i privilegija da branim boje ovog kluba. Krenuću od Čačka, trener je iz Čacka… Mnogi su došli odatle u Partizan. Doprineli su usponu košarke, pa ću se tako i ja potruditi da na pravi način reprezentujem klub i Srbiju”, poručio je Avramović, pa se osvrnuo i na prijateljsku utakmicu koju su odigrali protiv Zlatibora:

“Potvrdili smo pobedom ono sto smo da tada radili. Svaka sledeća utakmica je najvažnija, to je ključ uspeha”.

Sreda, 20.00: (1,55) Stal Ostrov (14,5) Zjelona Gora (2,70)

Već u utorak košarkaši Partizana kreću put Opatije gde će učestvovati na pripremnom turniru, a kompanija Mozzart je tom prilikom organizovala mogućnost osvajanja sezonske ulaznice. Više možete pronaći OVDE.



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara