Partizan promovisao prvi paket Viber stikera

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.10.20. | 12:13

Kako vam se dopada?

Kroz težak period prolazi košarkaški klub Partizan. Poraz od francuskog Burža otvorio je prostor za priče o smeni trenera Vlade Šćepanovića. Ne mogu crno-beli od početka sezone da uhvate pobednički ritam i pokažu da su tim spreman da ispuni trofejne ambicije.

Međutim, marketing tim kluba iz Humske spremio je navijačima iznenađenje. Od danas je dostupan prvi paket Viber stikera KK Partizan. To je novi kanal komunikacije, u poslednje vreme vrlo prisutan u svetu sporta, kroz koji će biti deljeni brojni zanimljivi sadržaji u vezi s crno-belom porodicom!

Izabrane vesti

Sa željom da navijačima omogući zanimljiviju komunikaciju i pruži mogućnost da slanjem stikera iskažu svoja osećanja, kreativni tim KK Partizan NIS je izneo mnoštvo ideja koje je autor Ilija Sarmeš, pretvorio u stikere.

„Usled pandemije virusa COVID 19, navijači su na neodređeno vreme ostali uskraćeni za mogućnost da svoj Partizan gledaju uživo. Naša želja je da im na ovaj način pružimo još jedan kanal komunikacije kroz koji ćemo se dodatno povezati, sa nadom u bolje dane kada će naša Arena ponovo biti puna. Verujemo da će im se stikeri dopasti, a mi ćemo se polako okrenuti pripremi novog, specijalnog paketa stikera koji želimo da predstavimo na proleće“, istakao je PR menadžer KK Partizan NIS Ivan Ivković.

Stikeri ilustruju situacije koje su karakteristične za igrače i trenera Partizana. Takođe, tu su i posebni omaži za određene situacije koje su poznate najvernijim navijačima crno-belih, poput stikera glumca Bojana Perića, stikera Rašona Tomasa koji vam želi dobro jutro ili stikera u kojem vas urednik TV Partizan, Vladan Tegeltija pita za prve utiske nakon meča.


tagovi

Ivan Ivković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara