Navijači Partizana, MN Press
Navijači Partizana, MN Press

Partizan u Humskoj vraća novac za karte od Uniksa

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 18:09

Posle 18.7.2020. refundacija neće biti moguća, ističu crno-beli

Partizan je ove sezone rasprodao Arenu za meč protiv Uniksa u četvtfinalu Evrokupa, ali do tog duela nikada nije došlo zbog poznate situacije sa virusom korona.

Pošto je Arena sada pretvorena u Kovid bolnicu, Partizan će novac vraćati na stadionu Partizana u Humskoj.

Izabrane vesti

Partizan je sve to objavio na svom zvaničnom sajtu:

"KK Partizan NIS obaveštava navijače sa je u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije od 4. jula 2020. godine, Štark Arena pretvorena u Kovid 19 bolnicu i da će se zbog toga predviđena refundacija novca od ulaznica za utakmicu KK Partizan NIS - Uniks koje su direktno kupiljene i plaćene gotovinom preko Ticketline prodajne mreže umesto na blagajni Štark Arene, vršiti na blagajnama stadiona Partizana.

Refundacija na blagajnama stadiona Partizana biće vršena u već predviđenom terminu od 13.07. do 18.07.2020. god. u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Original ulaznice na kupljene na ime donosioca, moći će da se uz lični dokument sa fotografijom refundiraju za gotovinu.

Nakon 18.07.2020. refundacija neće biti moguća.

Za sve eventualne nejasnoće navijači mogu kontaktirati Ticketline mailom na prodaja@ticketline.rs ili pozivom na broj telefona 011-20-30-570", ističe se na sajtu Partizana.





Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara