Miler-Mekintajer (©MN Press)
Miler-Mekintajer (©MN Press)

Partizan u ofanzivi na Milera-Mekintajera

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.20. | 11:37

Crno-beli pojačali pritisak posle odlaska Voldena

Hladan tuš u Humskoj servirao je Kori Volden, koji je rešio da sam otkupi svoj ugovor i da pređe u tabor Crvene zvezde. Za navijače dva kluba – zemljotres!

Svesni su u Partizanu da im je ekspresna reakcija preko potrebna. Najpre da bi se popunilo mesto u timu, ali i da bi se stišao gnev navijača. Bacili su se crno-beli na posao i kako stvari stoje, na putu su da dovedu veliko pojačanje za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Prvi pik Partizana je Kodi Miler-Mekintajer, koji je prošle sezone igrao za Cedevitu Olimpiju. Nije čak ni nova informacija da su u Humskoj zainteresovani za njega, o tome se govorilo još početkom meseca, a onda i da se Zvezda umešala u tu trku.

Ipak, Amerikanac je i dalje slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa slovenačko-hrvatskim klubom istekao i vaga ponude, kojem carstvu da se privoli. Partizan je pojačao pritisak sada kada je ostao bez Voldena i ne bi bilo iznenađenje da se taj posao završi u dogledno vreme.

Miler-Mekintajer je karijeru gradio u Evropi, najpre je zaigrao za belgijski Leven, pa za rusku Parmu, da bi se 2018. vratio u domovinu, gde je nastupao za Teksas Ledžends. Posle toga se ponovo našao na Starom kontinentu, bio je član Zenita, iz kojeg je stigao u Cedevitu Olimpiju.

U minuloj sezoni Američki bek je igrao prosečno 30 minuta u ABA ligi i beležio učinak od 14 poena, 5,1 asistencije i 3,8 skokova po meču.


tagovi

Kodi Miler MekintajerKK PartizanABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara