Komentari na vest

Partizan u pregovorima sa Pangosom

A

Aleksa_ Valjevac

pre gotovo 2 godine

Ako sve ovo što se piše, za Zvezdu i Partizan postane realnost, (a ako Pengos ne dođe, ili Singlton, neki sličan hoće), u zbiru, sve je bez ikakvog smisla. Prvo. Neko je skoro pisao u komentarima da pobednik EL osvaja 1.5 mil. Kod nas od prodaje TV prava praktično nema ništa. Od ulaznica? Pa da je prosečna poseta na devet utakmica 15 hilj. to je prihod od 1.5 - 2 mil. Bruto. Računica je vrlo okvirna, ali nisam mogao da pogrešim za duplo, a čak i da jesam, koje mi pare ulažemo? One koje nemamo. Drugo, važnije. Šta to donosi našem sportu? Ništa. Lepo je gledati EL, ali koga gledamo? Profesionalce koji će ako im sezona bude ok da odu u taj isti Efes, Makabi, Armani, Barsu, a mi slupali lovu. Ako ostaju ostaće za duplo mnogo, koliko su uzeli za Ugovor. Nema to nikakvog smisla. Od nekadašnjih par igrača koji donose kvalitet, kupujemo na kilo. Naša košarka dugoročno gubi. Već gubi. Setite se gde su u mlađim reprezentativnim kategorijama bili recimo naš Boriša i Luka Dončić, u egal pozicijama, sada? Nije to jedina mera, to je samo jedan mali aspekt njihovih individualnih karijera, ali ako nam cele postave budu stranci ko će da igra za reprezentaciju. Evo pogledajte sad, Partizan, možda bude starter Avramović ili Smailagić. U Zvezdi, Dobrić možda ili Luka. Čak mislim da će naši igrači počinjati zbog simbolike, ili loše šminke. Suštinski, izgledaćemo kao Nemačka u jednoj od poslednjih Dirkovih reprezentativnih sezona kada je igrao sa četiri tamnoputa naturalizovana Nemca. Jer su mogli da plate. Zašto ne ulažemo novac u sportske ambulante u svakom velikom gradu? Da nam što više dece bezbedno uđe u sport, da se raduju igri. Sport je i kreacija nije samo suva fizika. Pogledajte Mesija, Jokića... da to je kreacija. Da omasovimo sport i iz toga iz ogromnog kvantiteta uvek proistekne kvalitet. Velikim klubovima da se dampinguju zakupi najvećih hala, Arene i to im je podrška. Dosta. Može i lova za mlađe kategorije. Da završim elaborat :) sve ovo sa Partizanom i mojom Zvezdom liči na situaciju kada Jugoslovensko dramsko pozorište dolazi u Valjevo, pa skorojevići hoće da budu viđeni, a plaćaju kartu 800-1000 dinara, dok Grad subvencioniše još 1500 po karti i naravno ljubitelji iskreni ne mogu da prismrde kartama. Kad dolazi Kruševačko pozorište 50-100 karata prodato, ovih ranije pomenutih "ljubitelja pozorišta" ni u tragovima. Zato je besmisleno subencionisanje od strane svih nas, nego "elito" platite karte. Zvezdo i Partizane, vozite nas na sporedan kolosek, a mi se svađamo i radujemo naizmenično, a situacija mučna. Sportski pozdrav!!!

stariredmi5plus2@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Pengos ide najverovatnije u Milano. Ovo je samo dimna zavesa da se "zaboravi" na Singltona koji dolazi za 1,2 miliona evra godišnje. zvezda dobila duplo veći budžet od partizana pa prosipaju pare nemilice i bacaju ove dimne bombe. Da ne zaboravimo da je stigao Nedović za 3,3 miliona evra za 3 godine + obeštećenje Panatinaikosu od 300.000 evra - to su reči direktora Panatinaikosa koje možete naći na internetu.
z

zoki959

pre gotovo 2 godine

Pengos ide u Virtus , to je realnost .
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Sta ti decko pricas@ Kazes dali je cz ikada mogla da trosi koliko Partizana ahahahahahahahahaha Tebe je i takve slicne Covic ubedio da navijate za fmp koji je promenio ime u CZ i ako tamo pise Stefana Supanca 15a Zeleznik. Terzic te ubedio da je Kokeza grobar a on okoreli ciganin, i jos gore da Piksi radi u korist Partizana i vi ste ga izvredjali, i sad ja tebi treba da objasnjavam. Al ukratko Partizan je imao 2m budzet 13 god u EL, a vi vec prve god 9 m, one god kad je igrao Lojd i O brajant budzet vam je bio 13 m u najvecoj krizi, kad su svi klubovi smanjivali budzet zbog kovida vi ste povecali i tvoja legenda se hvalila po televizije kako napadate fajnal for.. I ove god imate veci budzet, kad kaze Covic 12m to je 15.. Vas vodja se hvali kako je zvezda prosle god dala bolju ponudu za Kalinica, a i ove je parirala Barseloni.. Kad svatis da je Partizan Institucija za vas, da ima Obradovica na klupi i da mu je mnogo lakse da dovede top igraca nego vi bice ti lakše...
m

meraklija967

pre gotovo 2 godine

Dobar fazon...ha ha ha
a

ali bas

pre gotovo 2 godine

bolesno je ovo sto rade
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Ovo je istina nije laz.. Pengos ima ugovor sa Cska 3 god.. a posto Cska ne igra EL klub hoce da izadje igracu u susret.. Cska hoce da ga pusti samo u Partizan i nijedan drugi klub.. Nece da ga prodaju, vec se nadaju da ce sledece god igrati EL i da im se vrati.. Kontakti su uspostavljeni i pregovara se sa igracem..
n

nema sta

pre gotovo 2 godine

Bankomat će da presusi
B

Boban1

pre gotovo 2 godine

Sunce ti zarko hoće li ijedan srpski igrac ostati i kod nas i u Partizanu,ovo je već stvarno previše!’nnn
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Ima mnogo klinaca na ovom portalu koji siju mrznju. Ne zelim da ulazim u te polemike. Ono sto bi ja iskreno volio, da se oba kluba privatizuju. Da se ne lazemo, zadnjih par godina, Zvezda je imala ogromnu pomoc drzave, tako je isto bilo za Partizan kada je bio Tadic. Malo refresujte mozgove i shvatite da su blizanci finansirani od drzavnih para, nasih para. Razlog da drzava pogura Partizan je Mijajlovic, koji je clan SNS-a, i Zeljko koji je ime. Ono sto ja Zelim, ravnopravan odnos za oba kluba. Da se klinci ovdje ne svadjaju ko je drzavni projekat. Gospodi, oba tima su drzavni projekti. Ko sedi u upravnom odboru KK Zvezda i FK Zvezda? KO sedi u upravnom odboru KK Partizan i FK Partizan?
s

sta ti decko pricas?

pre gotovo 2 godine

da li je Zvezda ikad bila u mogućnosti da troši kao partizan reci nam?
s

svasta

pre gotovo 2 godine

@sta ti decko pricas,ono kad se pronadjes u tekstu koji je lepo napisan al nemas dovoljno mozga da ukapiras pa opet napises glupost
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo lepo sto pises.. Samo ako vec pises onda gledaj da budes upucen PARTIZAN NIKAD NIJE IMAO POMOC TADICA, NEMOJ DA DOZVOLIS DA TE TRUJU I DA TE LAZU ONI KOJI NAVIJAJU ZA DRUGI KLUB SAMO ZATO STO JE PROMENIO IME U C. Z.. PARTIZAN JE IMAO BUDZET OD 2M I JEDVA SASTAVLJAO KARAJ SA KRAJEM.. SVAKE SEZONE JE PRODAVAO NAJBOLJE IGRACE I PRAVIO NOVI TIM, A IMAO JE JEDNOG DO DVA STRANCA U TIMU KOJI SU SE ZADRZAVALI NAJVISE JEDNU SEZONU.. GOD DANA PRE FAJNAL FORA OTISLI SU TEPIC, TRIPKOVIC, PEKOVIC, RADULJICA I STRANI IGRAC.. JEL NISMO IMALI DA IH ZADRZIMO.. A ZVEZDA PRVE GOD KAD JE IGRALA EL 2013 IMALA BUDZET 9M, STRANCI GDE SU OSTAJALI PO DVE, TRI SEZONE..
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Nastavak.. Nije Raduljica nego Novica Velickovic.. Cigani su brzo zaboravili projekat EVROPSKA ZVEZDA SA ZMAGOM SAKADINOM I RAKOCEVICEM, TO STO SU IH VODILI LOPOVI TO JE NJIHOV PROBLEM.. Eto vidite i tada su imali vise nego mi.. Sto se tice sadasnjeg stanja , vidim svi odjednom vode racuna o Srpskoj rep i ko ce da igra kad dovodimo ovoliko stranaca.. Partizan je 13 god igra EL sa jednim strancem, a pocerkom vladavine Cz svi znaju kako, poceli su da imaju u timu minimu 5 stranaca i svi su cutali.. Partizan sad ima 6 nasih igraca Avramovic, Smajlagic, Andjusic, Koprivica, Vukcevic i Trifunovic.. Problem je sto stranci nisu tipa Vrabca, Djoke Salica itd.. Tad i da ih je 12 nebi se bunili

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

Kako se pare peru preko obe strane brda. Strašno.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Sve si rekao u jednoj recenici. Nista za dodati i oduzeti, a klinci se kolju u komentarima.
N

No Respect

pre gotovo 2 godine

Znači prodali "poljoprivredno dobro" na severu Vojvodine?!
G

GostSombor

pre gotovo 2 godine

Molim,Samo dalje od severa Backe,Ako moze.
I

Insajder6773

pre gotovo 2 godine

Ljudi...stize tek prava bomba..!!!!
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Bombetina. BAT!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Pa nije Obradović toliko "lud"...Da sam sebi skače u stomak...Ima Pantera, doveo Egzuma i Nanelija koji se ispucavaju, ni Andjušić ne zaostaje, još i ako ovog dovede, organizacije bez, asistencija bez...Nema baš logike!!!
H

Host

pre gotovo 2 godine

Pengos ima 5 asistencija u proseku, all time statistika
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Jel ti uopste znas ko je ovaj igrac? Ustvari jel ti znas ista o kosarci?
S

Sedi

pre gotovo 2 godine

Jedan!
O

Ognjeeeen

pre gotovo 2 godine

Ako Zeljko uspe da ih uklopi sve mogla bi ovo da bude jedna od lepsih sezona koju svi navijaci Partizana cekaju...da ne zaboravim...Milutinov...🤔👀
J

Jones

pre gotovo 2 godine

Za ove što kažu da svi u EL prave dobre timove. Prave, ali od privatnog novca, jer su tamo poznati vlasnici klubova. A gde nema privatnih vlasnika, postoji sistem. Kod nas nema ni vlasnika ni sistema. Samo država koja ulaže u dva neprofitabilna tima.
N

Nole Sponzor

pre gotovo 2 godine

Novinari bi mogli malo da pisu istinu da se zna Otkud pare za pojacanja i jednima i drugima,ako oni nece da napisu o tome evo ja cu da otkrijem svima! Novak Djokovic je Zvezdi uplatio 4.mil evra kao pomoc i od tih para se dovode sva ova nova pojacanja u klub! Dok je sa druge strane vucic i njegov brat Opet igokeji dali 30.mil budzeta isto ko prosle godine pa zato opet imaju para za bacanje da dovode Najskuplje moguce igrace poput puntera,nanelija i ostalih placenih po 3-4.mil! Nekome je Nole sponzor,a nekome Rezim,to nikad ne moze biti isto i zato ljudima treba reci istinu a ne stavljati sve u isti kos!
a

asi

pre gotovo 2 godine

Sta radis u ovo doba na netu,ubice te keva. Na spavanje odmah!
L

Lazzzar

pre gotovo 2 godine

To je laz. Zvezdi je uplatio sveti Sinod i Ruska Pravoslavna crkva, Teslin unuk i Robijeva familija iz Cacka a Partizanu su uplatile vehabije i dzihadisti.
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

E,vala,i neka si nam rekao!
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Nije tebi lako.
@

@@

pre gotovo 2 godine

Nole nekom dao 4milke😂😂😂, a taj neko je covke😂😂, bolju foru nisam odavno cuo
m

miki989

pre gotovo 2 godine

nole 4 miliona? tebe su izgleda ispustili na glavu na porođaju.... probaj neke lekove, možda još nije kasno.
P

Powerhouse

pre gotovo 2 godine

Ima li šanse da dođe Milutinov, makar na jednogodišnju pozajmicu i kad ćemo opet igrati s NBA ekipama?
P

PG

pre gotovo 2 godine

Partizan zeli Petruseva i Simanica, to je blizu, nego jos traje ljetnja liga . Ove sezone treba 15,16 igraca dobrih u rosteru .
P

Petrusev u Zvezdi

pre gotovo 2 godine

Petrusev se dogovorio sa Zvezdom,dolazi umesto kuzmica koji ide iz kluba! Za 2-3 dana promocija!
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Ne samo on Stizu jos dva ugraca Branko KRALJU
S

Ssssssss

pre gotovo 2 godine

Znaci madar treci plej?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ponovi cu jos jednom. Ovo su sve igrači koje niko neće. Kad to kažem, mislim na klubove iz top 8. Zato ce Zvezda i Partizan da ih plate.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

To si u pravu.. Niko nece al ove tvoje sto ste doveli i dovodite.. Nedovic svaku 3 povredjen..ovaj sto laje niko ga nece, ovaj iz efesa 33 god.. Ovaj plej zenita izlazi iz povrede, nije igrao skoro god dana..
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Mozda i najbolji plej europe a niko ga ne zeli?! Sta sve necu procitati.
g

gsth

pre gotovo 2 godine

Mislim da si ovoliko minusa dobio zbog “ponovi ću”
b

bvb

pre gotovo 2 godine

Inace, Pengos je u CSKA dosao na ugovor od 2 i po godine za 6 miliona. Dakle 2,4 miliona godisnje, plus ugovor mu traje jos godionu i po dana.
i

igor78

pre gotovo 2 godine

A tebi je javio to ujak iz CSKA?
U

Ub ub ub

pre gotovo 2 godine

Mnogo citas onog vaseg insajera i njehove nebuloze,koje mi ulepsaju svaki dan.
C

Cuburac

pre gotovo 2 godine

Ma,ovo bi vec bilo previse i nerealno. Singlton u Zvezdi i da poverujem jer ipak je njegov zenit prosao ali ovo sumnjam iskreno nema sanse. U takvoj postavci stvari Partizanu bi trebale makar dve lopte u napadu da bi igrali i svako bi trazio svoje poene. Nema sanse.
M

Marselinjo Karioka

pre gotovo 2 godine

Sutra potpisuje za Olimpiju.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Sem NBA,ovo košarke u Evropi,EL kpnkretnije a i sve ostalo je teško bacanje para u provaliju.Gubitke više i ne broje,posebno Barca,Real to je doduse baksis za fudbalske sekcije,no desetine miliona € teskih bunara..Ostali po Evropi ista priča.Ali jedini klubovi na državnom budžetu,duzni Bogu i narodi,poreze drzavi i ko zna šta sve,si Zvezda i Partozan.S tim sto ogranak OZNE iz ČA,potpuno otkačio vezu sa stvarnošću i bez pardona sevaju sad već desetine miliona €.Fudbalski klubovi i Partizana a i Zvezde su na sigurnom putu da postanu puka sirotinja pred Ostojom i Čovićem..Ozbiljno ludilo je na sceni a izvestan fijasko ako niko od njih ne uđe ni u F8!!!Šanse nema ni sa po 17 punih Arena i extea skupim ulaznicama da priđu ns 0 s rashodima..Štaviše sad je to dvocifren minus u milionima € za galerije legionara na parketu.Drzava se raspala,ujišteno zdravstvo,leče narod sms,satrli EPS,TELEKOM,SRBIJAGAS,dugovi prelo 4 milijarde €,inflacija divlja svaki dan..a vlast seva milione u kolo Čačak i oro iz Kuča..Auuu..koja strmoglavija..karusel zabluda i spin lepog života.
K

Ko bi reko čuda da se dese

pre gotovo 2 godine

Samo 2,5 milona evrića za jednu sezonu... Simbolično,, nema šta?!?!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

A što ga ne bi doveli? Jel neka frka?
P

Poreski inspektor

pre gotovo 2 godine

Nikakva frka mop a eto i mene dogodine da pojacam pregled finansikog stanja u klubu a po svemu vidjenom nosim lance i katance.
@

@mop

pre gotovo 2 godine

Prvo da se plati porez !!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Vi bre 16 miliona dug da vratite. I koševe na Kališu jer ono što vam je dečko poskidao nije vaše. To je vlasništvo grada koje ste vi iznajmljivali. Sram vas bilo. O porezu pišete. Banka se ugasila i poverioci ostali bez miliona. Zamisli porez. Kad plaćate vi vodu i struju u poslednjih 25 godina. EVO OVAKO. NIKAD. Kakav porez jadnici.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Vi vodu i struju preko 25 godina ne plaćate. Porez je mala maca za ovo Mada i vi ste ozbiljno dužni za porez
a

asi

pre gotovo 2 godine

Ajde crveni sta ste se primili,nema sanse da dodje.Ide u Milano,sutra potpisuje. Voleo bih ali nije realno da dodje,bukvalno je van platne moci Partizana. A i prosle godine su isto bile ovakve vesti a nikada nije sa njim ni pregovarano.
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Sa ovakvim igračima koji dolaze moze i moja pokojna baba da bude trener koja je gledala košarku mozda jednom slučajno. Veliki ZOC.

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Gvardiola, Anceloti, Ferguson, Murinjo???
P

Pametnice

pre gotovo 2 godine

"Takve igrace" ima svaki trener velikog kluba svake godine tipa Barsa, Real. Olimpijakos, Efes, Fener, Armani pa to ne znaci da su svi osvojili sve svake godine, pametni.
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Sadik ide u Viljareal 25 mil€ Nama dolazi 10% Znaci on I Milovanovic stize 6mil€ od Almerije
G

Gost56

pre gotovo 2 godine

NAMA 20,%
T

Trojkas

pre gotovo 2 godine

Svidjaju mi se pojacanja Partizana, jos samo centra da nadju da sutira 40+% za 3 i imaju celu sutersku petorku. Jebem li ga sta gleda ovaj Covic ali bi mogao ove sezone bar jednog sutera da kupi, ako ne zbog Partizana onda bar u Evropi da neko pogodi nesto!
5

50.mil budzet

pre gotovo 2 godine

EVO GA JOS JEDAN OD 3-4 MIL.ISTO KO PUNTER I NANELI,NAJSKUPLJA MOGUCA POJACANJA!
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Zar je sramota biti bogat? Ma,'ajde,molim vas...
@

@Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Nije... ali je sramota ne platiti porez a biti bogat
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Ma šta bre 3-4 miliona? Deset bre. Ma niko na svetu nema veći budžet od Partizana, 150% državni projekat. Nema veze što je Čović “ispeglao” dugove KK CZV čuvenom fintom koja ide otprilike ovako”malo se zovemo FMP, a malo zvezda - Zvezdu uvedemo u stečaj, dugove oprosti država (narod Srbije) a dobavljačima se zapreti da ne smeju da tuže Zvezdu i ini odustanu, e onda FMP promeni ime u Zvezdu i tako Zvezda naprasno ozdravi i postane bre institucija. A Čović mag menadžmenta za idiote, “kobajagi” vrati dugove i sad je sve super a Partizan državni projekat. Da, kako da ne, u bajkama. Da je ovde reda, svi bi Kni gulili u zatvoru doživotnu za lovu koju su proneverili. Ali ovaj idiotaki sistem je mela za takve hulje i hohštaplere, da slepcima sa pola mozga prodaju priču.
G

Gost 564

pre gotovo 2 godine

Sramota je svoj klub zvat Zvezda kad ste FMP...
V

Viša trenerska

pre gotovo 2 godine

Komentarišu najviše ljudi,koji nikad košarku nisu igrali!Mozda basket neki sa dve leve ruke ispred zgrade!
p

pik gost

pre gotovo 2 godine

Ode u Olimpiju Milanu. Malo pre ugovoreno!
T

Tripleta Czv

pre gotovo 2 godine

Realno bolji stranci dolaze u Partizan. Ovaj je pravi plej. O budžetu je više i bzvz i pričati.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Dolaze bolji stranci i skuplji u partizan, u najboljim igrackim godinama.Svi ispod 30.Jako vazan detalj, ali videcemo kako ce se zavrsiti to razbacivanje desetinama miliona.Zvezda ce se nekako i izvuci, ali partizan sa ovim?Tesko, pretesko.
L

Lalat

pre gotovo 2 godine

Jbt šta se radi Zvezda i Partizan opljačkali Volstrit.
R

Romanjoli

pre gotovo 2 godine

Plačite oči moje...
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Dovodjenje ovoliko stranaca znaci da vise ni Zvezda ni Partizan nece igrati KLS.
j

jos samo

pre gotovo 2 godine

da uvezemo strance navijace, carter letovi za evroligu iz amerike i to je to. Zaista smo postali replikanti...nije to partizan koji je bio, ni zvezda.zemlja kosarke bili nekad
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Звезда са 5 странаца хоће, партизан са 10 не може, све и да хоће!
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Gorece Arena 16x 22x16 Samo 352.000 ljudi za sezonu,sta je to Zna se ko je the best pozdrav za ove koji brinu za njive,stale,penzije,struju,dizel koji inace nisu poskupeli kad ste vi igrali EL ranije
P

Purgi

pre gotovo 2 godine

Ma bitno da si ti Sascha ahahahahaha
S

Stize Srecko katanac

pre gotovo 2 godine

Covece 5,5mil eura dug porez,,5mil vajd kard za evro ligu,bezplatno Arena na koriscene,6igraca od 1,5 pa navise godisnja plata i trener sa milion eura platom a jos ne stajete sa dovodjenjem igraca i to bez ikakvog srama sve na teret drzave.Zbog vas ce poskupeti struja,gas,telekomunikacija,komunalije,voda,psenica,kukuruz,brasno,hleb,testenine,secer,ulje,mast,meso,mesne preradjevine,mleko,mlecni proizvodi,slatkisi,duvan,hemija za licnu higijenu,odeca,obuca,
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ma kakvi, pričalo se ovde kad je došao Želemir da ne možete fočekati da krenu utakmice, da će Arena biti konstantno puna...Ništa od toga nije bilo, samo porazi, tuga, i Želemir kako izlazi sa parketa sa spuštenim ramenima.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Auuuu šta rade ovi novinari. Pale vatru na ovu vrućinu. Na kraju će od partizana ostati samo pepeo i dim.😂😂😂
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

To ce ostati od CZ.
"

":

pre gotovo 2 godine

Moraće država i državljanstva da spremi jer ovakav tim ne zadovoljava uslove za kup i prvenstvo. Naravno, uvek postoji opcija da pobegnu
f

francuz11

pre gotovo 2 godine

Hahahahahahahahahahahha kako si nezadovoljan i ljut juju
P

Problema Bez

pre gotovo 2 godine

Nikakva frka, sve je već dogovoreno. Pengos je prihvatio poljoprivredno zemljište na severu, u vlasništvu KKP, kao garanciju. Srećno bilo.
e

ecka siti

pre gotovo 2 godine

Hoce li u zvezdi i partizanu igrati koji domaci igrac? Nije ni cudo sto gubimo od finske i belgije. . .
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Звезди ће играти девет, партизану 4(са све пантером)
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

kratak je put od ne znam kako cemo preziveti zimu, do bacanja para na zamajavanje naroda.
7

7777

pre gotovo 2 godine

Zato će biti poskupljenje struje...
8

888

pre gotovo 2 godine

@777 Zbog Zvezdinih pojacanja, kilo mesa ce otici na 6 hiljada dinara. Ima da postane vegan i onaj ko nije planirao.
d

def

pre gotovo 2 godine

Kao grobar kazem da ovo nema poentu.Ovaj projekat sa gotovim igracima mi se ne svidja.Ne mislim da treba da igramo EL sa Koprivicom ali ovo gomilanje skupih igraca ne vodi nicemu.Iskreno plasim se da ne prodjemo kao Buducnost u EL a u ABA ih ugazila jedna prosecna Zvezda.
#

#p

pre gotovo 2 godine

Kažeš prosečna Zvezda? Srećom, košarka je ekipni sport, pa prosečni igrači mogu da budu dobar tim, pa pobede kvalitetnije i plaćenije pojedince koji nikad nisu čuli za timsku igru, već samo za pumpanje svoje statistike.
o

ovo je neverovatno

pre gotovo 2 godine

Bahato jurenje rezultata na silu sa ogromnim parama... Ovo je bolesno do srzi...
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

stah vas hvata...
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Nisi u pravu Svi u EL prave dobre ekipe
A

Au bre zvezdasi

pre gotovo 2 godine

Koliko vas boli sto dovodimo pojacanja kao svaki normalan evroligaski klub. Dovodite i vi takve igrace,ko vam brani. Priznali vi ili ne pored novca koji daju oba kluba u Partizan privlaci i ta cinjenica Obradovic na klupi i puna arena.
P

Pitam

pre gotovo 2 godine

A kako zamisljas uspeh bez kvalitetnih igraca?
:

:p

pre gotovo 2 godine

Željko možeš i nekog Srbina da dovedeš
d

des

pre gotovo 2 godine

gledaj u svoje dvoriste
n

noleeeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

ne moze jer se raspadaju
G

Gostinho

pre gotovo 2 godine

U njegovom dvorištu došli Nedović i Ilić, a u ekipi ima ukupno dva (2) stranca. Kako je u tvom dvorištu?
š

šalala

pre gotovo 2 godine

BAT su sebi Naneli
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ovo je sramota sta se desava i u Partizanu i u Zvezdi. Zna se odakle su ove pare, a ljudi rade za 40k dinara. Bas su pretarali i jedni u drugi. Partizan vise naravno.
i

istina

pre gotovo 2 godine

Zvezda nije nikog dovela koji je preterano skup, ovo je bolesno do srzi sto radi projekat
J

Jones

pre gotovo 2 godine

Bahaćenje na teret naroda. Dovoljno bi bilo da su im obezbedili minimum koji zahteva EL. Nije dobro ni za narod ni za reprezentaciju. Dobro je samo za pojedince.
e

ej

pre gotovo 2 godine

brate dal ste vi normalni, uhvatili ste se sporta a ovi političari kradu milijarde,kukate za par miliona a rupe svuda,pa samo u epsu ojade državu za stotinak miliona godišnje ili ko zna koliko...
J

Jones

pre gotovo 2 godine

Ojade i kroz sport... Doduše ovde sipaju strancima, koji novac troše u inostranstvu. Ti iz epsa makar troše u Srbiji.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

ZVEZDA OVO RADI OSAM GODINA I JOS BI. JADO.
J

Jarence

pre gotovo 2 godine

Pozajmica on i Milutinov.Živi bili pa videli.Pa ne igra Želimir ono kolo tek tako.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Da li ce biti dovoljno para od njive ili ce se i neka stala prodati?
2

21321312312321

pre gotovo 2 godine

AHAHAHAHA
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Odakle pare tvom klubu ako znas koji je ? Samo napisi odakle ,onda mozes postaviti neka pitanja
t

toppp

pre gotovo 2 godine

imamo i kucu u sugubinama, ona ide za pengosa. Jbg osvajamo sve
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Da li ce biti dovoljno para od njive ili ce se i neka stala prodati?
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Gde će onda tolike konje držati?
G

Gost123456789

pre gotovo 2 godine

Unistitelji srpske kosarke Zvezda i Partizan. U prvim petorkama ni jedan domaci igrac sramotno!!!!!
G

Gost laž

pre gotovo 2 godine

Zvezda će imati dva ili tri domaća igrača u prvoj petorci.
D

Domaci Panter

pre gotovo 2 godine

@Gost laz imace Partizan Pantera sredio covkins drzavljanstvo preko veze
S

Srećko Šojić

pre gotovo 2 godine

"S papiri ne radimo"
V

Vrhcina

pre gotovo 2 godine

Dje igrao ovaj, zalgiris, gran canaria, barsa, u barsi sporedna uloga, uzimajte i dajte sto vecu platu.

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Lupate ni za jednog igraca nije procurilo do sad pa nece ni za Pangosa
g

gosttttt

pre gotovo 2 godine

Kako nije exum,nanli…spominje se ngw jos on trazim oko milion i trista godisnje a partizan nudi 950k
F

FOČAK

pre gotovo 2 godine

Kakav je ovaj, valja li čemu?
G

Gost...

pre gotovo 2 godine

Odoše dva državna mezimca u privatizaciju sledeće godine i to iz stečaja... Samo polako...
#

#p

pre gotovo 2 godine

Misliš da se isplati privatizacija blizanaca? Klubovi su državni i budi siguran da i te kako služe svrsi (verovatno jako mutnoj). U drugom slučaju bi odavno bili privatizovani kao i 99,9% ostalih preduzeća.
v

vi ste ludi

pre gotovo 2 godine

Pengos odgovor na zvezdina pojacanja? molim?????? sta pisete vi? Pa na sta je odgovor dolazak Nanelija? odlazak Kalenica u Barselonu?
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

A jadni mi kod nas igraju za kikiriki
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ali Kalenica😂😂
G

Gost III

pre gotovo 2 godine

Sa osmehom i bez stresa dok su isti PIB i adresa!!!
G

Gost III

pre gotovo 2 godine

Sa osmehom i bez stresa dok su isti PIB i adresa!!!
4

4484

pre gotovo 2 godine

Mi uzimamo igrace Makabiju,Barsi....a vi gani,KAKO TE?
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...mi ih naucimo i posaljemo u barsu i makabi...
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

A kada dodje gospodin poreski insoektor onda ce da bude DRZAVA NA UGNJETAVA ahahahaha.Na sledece leto stize kao pojacanje srecko katanac.
G

Gosthdbdb

pre gotovo 2 godine

kako smo krenuli da dovodimo igrače i mi suprotna strana. na kraju će da se fuzioniši zvezda i partizan:)
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Genijalan komentar. Vala baš tako.😊
a

auu jbt...

pre gotovo 2 godine

Pengos odgovor na zvezdina pojacanja? molim?????? sta pisete vi?
Š

Šalalala

pre gotovo 2 godine

Posle dedovine kao jemstvo za porez, Tegi donirao vitalne organe da se obezbede sredstva za Pengosa
A

A.včć

pre gotovo 2 godine

"Mi smo našli još para".
G

Gostovanja

pre gotovo 2 godine

Pa još tri igrača minimum, bez 15 u rosteru ni Partizan a ni Zvezda neće krenuti u novu sezonu...
G

Gostovanja

pre gotovo 2 godine

Pa još tri igrača minimum, bez 15 u rosteru ni Partizan a ni Zvezda neće krenuti u novu sezonu...
G

Gostovanja

pre gotovo 2 godine

Pa još tri igrača minimum, bez 15 u rosteru ni Partizan a ni Zvezda neće krenuti u novu sezonu...
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

A u Džej pravi ozbiljnu ekipu ; jeda dva jedan obori ih igra ta .
A

ACDC

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo istina brate , pa Partizan će biti mnogo zajeban tim. On je prošle godine malo igrao zbog svojih loših i nesrećnih odluka( cska,rat ). Drzi basket u malom prstu, pravi plej, strašan igrač.
A

As7z1

pre gotovo 2 godine

Oboji su drzavni klubovi.Nije normalno da dodje Nunnali,Nedovic,Singletom,Exum..Ako Zvezda i Partizan ne udjeta u top 8 je stvarno ne uspeh.
T

Ticu

pre gotovo 2 godine

Au ovo bi bilo top Partizan kao klub zasluzuje samo najbolje
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Idemo u 40 miliona samo ove sezone 😁 Cim Zvezda objavi nesto ili potpise nekog, odmah mora i Partizan, cim Covic izjavi nesto, odmah mora i Ostoja 😁😁😁
g

gostttttt

pre gotovo 2 godine

Info….realno na kraju sezone gase se i zvezda i partizan …,preterase i jedni i drugi….ni u fudbalu koji je mnogo profitabilniji igraci nemaju ovolike plate isto mislim na zvezdu i partizan
r

rea

pre gotovo 2 godine

U košarci ti 3-4 igrača sa platom 700+ hiljada, te još 10ak igrača sa ugovorima do 100k i oni završavaju posao, a u fudbalu imaš 30 igrača na platnom spisku.
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Sta vredi sto je fudbal sa vise profita ovde kod nas ? Koliko znam oba kluba su u dugovima preko glave,pa gde ja taj profit druze ?
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Jel prodo Ostoja drzavno zemljiste
г

гангула

pre gotovo 2 godine

не ,само то нее.Упозоравао сам на вријеме да га доведемо да не пређе у Партизан.Сада је касно ,обрали смо бостан.С њим у саставу је Партизан дупло јачи него прошле год
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Sramota me i da komentarišem
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ma nije problem sto je pod ugovorom. Prodace ostoja jos koju njivu, ima on tih milionskih na pretek.
T

Teskooo

pre gotovo 2 godine

Nece njega da pusti CSKA isto kao i Milutinova Nemojte da se nadate mnogo braco Nema nista od ovoga i ako bi bilo lepo
r

rea

pre gotovo 2 godine

Pengos nema ugovor sa CSKA. Trebao je da potpiše, ali usled rata isti nije validiran. Zašto ljudi osećaju potrebu da pišu o nečemu što pojma nemaju?
O

Odgispod

pre gotovo 2 godine

Pengos ima ugovor sa CSKA do 2024 godine Nije slobodan igrac Citaj sta pisu ljud iz mocarta

el_azar_91@yahoo.com

pre gotovo 2 godine

@rea "Није потписао уговор, али усред рата у Украјини је неважећи. " Збпг рата је непотписаност уговора неважећа па је стим у вези он ипак под уговором до 2024.
G

Grobar....

pre gotovo 2 godine

Sledece sezone ni dugmici nece ostati od nas..
J

Jalatan

pre gotovo 2 godine

Je l to partizan ima zabranu registrovanja domaćih igrača?
a

alo ztt

pre gotovo 2 godine

pa ovaj ima platu 2.4 miliona evra u cska???? Koja je ovo smejurija ,jel realno ovo? kakvo je ovo izivljavanje
r

rea

pre gotovo 2 godine

Singlton imao platu u Panatinaikosu 1.8 miliona, nakon čega mu je u Efesu bila 2,1 milion. Da li to znači da mu je u Zvezdi jača?
p

patak daca

pre gotovo 2 godine

ko se to meni uplasio
b

bvb

pre gotovo 2 godine

Za ovog sto kaze da Singlton u PAO imao 1,8 pa u Efesu 2,1. On puni 33.godinu. Pengos ima 28. Poredis babe i zabe, igrace koji su na vrhuncu i one koji su na zalasku karijere.
m

milaneze

pre gotovo 2 godine

@ bvb Podseticu samo i da je Naneli na zalasku karijere, ima isto godina kao i Singlton. Da li to u excelu onda znaci i za igraca Partizana, odnosno da je i njemu manja plata, ili je to samo za fmp tako???
G

Gost21

pre gotovo 2 godine

Boom🤣Bombetina!!bruka igrac,i pik&role i sut za 3 i distanca i asistencije!!bas bruka igrac!!!
G

Gost a domaci

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si bruka na kraju.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Zar nije potpisao za Armani?
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Nije potpisao
p

pacino

pre gotovo 2 godine

Nz kolko je ovo istina. Ovo bi znacilo da bi Madar otisao iz kluba. Bilo bi lepo da ga prodaju nekom
N

Netacno

pre gotovo 2 godine

Exum sa Nanelijem na 3,Pengos na 1!
G

Go

pre gotovo 2 godine

vec su rekli da ce exum igrati prvog pleja.
r

rea

pre gotovo 2 godine

@Go, niko to nije rekao osim "stručnjaka" sa onog novog portala i YT kanala koji baca analize pojačanja.
G

Gostmiki1234

pre gotovo 2 godine

Lepo je neko rekao, grobari ove sezone budzet 20 plus, ne racunajuci njive koje ostoja hice da zalozi umesto poreza...odakle toliki kes... zvezda ce imati duplo manji budzet i ako je platila skoro ceo porez...cirkus se nastavlja...
F

FMP je život

pre gotovo 2 godine

Nastavlja se cirkus ss excell tabelama u koje vi verujete. Ćoki platio porez ? Smejurija.
O

Odakle bre???

pre gotovo 2 godine

Odakle pare za Pengosa???? Kada ni Armani nema para za njega???
G

Gost4545

pre gotovo 2 godine

pa nije imao ni za pantera
M

Ma vazi

pre gotovo 2 godine

Armani dize kredit za plate haha
V

Vuleee

pre gotovo 2 godine

Auuu družeee
G

Gost888823

pre gotovo 2 godine

Bez obzira sto dolaze “samo” stranci ovo je super vidjeti da veciti postaju konkurentni u Evropu jer to zaslužuju tako da se ovim samo potvrđuje da smo sila na balkanu a možda i u Evropi u buducnosti
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Stranci dolaze samo u Partizan, Zvezda dovodi i domace igrace i veliku vecinu tima cine upravo domaci igraci. Nismo isti.
G

Go

pre gotovo 2 godine

Kolko mi je drago sto je drzava konacno skapirala da treba da ulaze u oba kluba
G

Guesttutt

pre gotovo 2 godine

Vrlo teško je ozbiljno shvatiti članak koji pominje izvesnog "Džejmsa Nanulisa".
P

Pfc

pre gotovo 2 godine

E ovo bi bilo top pojačanje vrhunski plej