Kevin Pangos u dresu Zenita (© Star Sport)
Kevin Pangos u dresu Zenita (© Star Sport)

Partizan u pregovorima sa Pangosom

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.07.22. | 20:32

Sprema se potencijalno još jedno veliko pojačanje u Humskoj

Krčka se novo veliko ime u Humskoj. Posle dolaska Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, Partizan je ušao u poteru za Kevinom Pangosom, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Dogovor još nije postignut, ali se crno-beli nadaju da mogu da prevaziđu sve prepreke kako bi doveli Kanađanina sa NBA iskustvom. Ukoliko bi Pangos došao u Partizan bio bi to još jedan odgovor na velika pojačanja koja je Crvena zvezda dovela do sada. Večiti rivali očigledno imaju nameru da naprave izuzetno ozbiljne timove za sezonu Evrolige koja predstoji u oktobru.

Naime, pomenuti plejmejker je bio na meti mnogih klubova u Evropi 2021. godine, na kraju odlučio da ode u NBA ligu. Potpisao je ugovor sa Klivlendom, ali se u Kavalirsima nije naigrao. Odlučio se za povratak u Evropu i to u CSKA, zvanično je potpisao ugovor sa Moskovljanima, svega nekoliko dana kasnije počeo je rat sa Ukrajinom.

Izabrane vesti

Moskovljani su 23. februara istakli da je Kevin potpisao ugovor do 2024. godine i upravo je to najveća prepreka koja treba da se prevaziđe kako bi Pangos eventualno obukao crno-beli dres.

Iskusni plejmejker je tokom karijere u Evropi nastupao za Gran Kanariju, Žalgiris, Zenit i Barselonu, Pre toga je nosio dres Gonzage sa kojom je napravio ozbiljne košarkaške korake na koledž nivou.


tagovi

Kevin PangosKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara