Navijači Partizana (©Star Sport)
Navijači Partizana (©Star Sport)

Partizan: Žalili smo se na odluku ABA lige, navijači više ne smeju da ponove ispade

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.22. | 22:59

Na četvrti meč samo sa sezonskim ulaznicama

Jadranska liga privremenom kaznom ograničila je kapacitet dvorane Aleksandar Nikolić za četvrtu utakmicu finala i zabranio prodaju i deljenje karata, a Partizan je ubrzo potvrdio - na sledeći okršaj sa Crvenom zvezdom moći će da dođu samo vlasnici sezonskih ulaznica.

Klub iz Humske obratio se javnosti putem zvaničnog saopštenja u kojem je razjašnjena poslednja odluka.

Izabrane vesti

"KK Partizan obaveštava svoje navijače da će na sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde MTS (18.30 časova, hala 'Aleksandar Nikolić') ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

Ovakva odluka, posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale 'Aleksandar Nikolić' koju je doneo disciplinski sudija ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni biće Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium.

Petak, 18.30: (1,70) Partizan (14,5) Crvena zvezda (2,30)

KK Partizan je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

Ovim putem, KK Partizan apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija", stoji u klupskoj objavi.

Četvrta utakmica igra se u petak od 18.30, a Crvena zvezda ima vođstvo od 2-1 u seriji.


tagovi

KK PartizanFinale Jadranske ligeSezonske karte

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara