Partizanov junak Zagorac: Novica prvi istupio, Volden razigrao ceo tim

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.19. | 22:40

„Vrlo živopisan meč“, poručio krilni košarkaš

To je Rade Zagorac u punom sjaju! Onakav kakvog žele da ga gledaju navijači Partizana iz sedmice u sedmicu. Različitim oružjima talentovani krilni košarkaš je mučio odbranu Tofaša i sa 26 poena istakao kandidaturu za MVP igrača drugog kola Evrokupa.
“Vrlo živopisna utakmica u koju je dosta toga stalo, velika amplituda koja je bila prisutna u igri je definitvno nešto što sa progresom sezone treba da bude što manja i na tome ćemo da radimo. To je i sasvim normalno u ovoj fazi sezone. Iako je još uvek rana faza, prilično se brzo kristališu uloge. To je veliko bogatstvo ekipe i moć da svaki igrač u sistemu zna svoju ulogu”, rekao je Rade Zagorac.

Izabrane vesti

Nije previše pričao o svom vrhunskom izdanju.
“Super sam se osećao. Dobro se osećam od početka sezone. Ekipa prepoznaje kada nekome dobro ide i to je isto kvalitet koji bih hteo da istaknem. Volden je bio odličan u drugom poluvremenu, razigrao je celu ekipu što je jako važno. Novici kapa dole. Stvarno fenomenalno istupanje i dao je dobar zalet ekipi kada je to bilo važno, da ne nabrajam sve redom”.

On je dodao da su oscilacije u igri u ovom delu sezone sasvim normalne.
Važno je u ovom delu sezone da pored možda nešto sporije, možemo da se izdignemo. Znali smo da neće moći da pogađaju svih 40 minuta. Mi idemo ka tome i svaki igrač je vrlo nesebičan da prikaže svoje prisustvo u timu. To su stvari koje bi na dugačkog štapu mogle da donesu uspeh koji mi želimo.”

(Foto MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara