Partizanov najveći izazov priprema - Fenerbahče

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.09.19. | 10:13

U finalu turnira u Klužu

Partizan je juče savladao Mornar u Klužu sa 77:60 i čekao je da vidi da li će igrati protiv ekipe koju vodi Željko Obradović ili Duško Vujošević. Na kraju je Fenerbahče uspeo da savlada Kluž sa 67:66 i na taj način je Obradovićev tim zakazao duel u finalu sa crno-belima.

Meč između Partizan i Fenerbahčea igra se danas od 19 časova.

Izabrane vesti

Treba odmah reći da Fenerbahče nije kompletan te da za njega neće igrati igrači kao što su Kostas Slukas, Điđi Datome, Kostas Slukas, Jan Veseli.

Najefikasniji protiv Kluža bio je Derik Vilijams sa 14 poena, Nikola Kalinić je postigao 13, a Žo Lovernj 11 poena.

U trijumfu Partizana nad Mornarom napadački su bili raspoloženi Rade Zagorac sa 14, Kori Volden sa 12 i Ognjen Jaramaz sa 10 datih poena. Odlično se pokazao i mladi Dušan Miletić sa nekoliko zakucavanja i osam datih poena.

Partizan je do sada dobio sve pripremene utakmice. Prvo je savladao Slogu u Kraljevu, potom i Darušafaku u Beogradu. Usledio je turnir u Poljskoj gde su crno-beli bili bolji od Makabija i Arke iz Gdinje, juče je pao i Mornar, pa danas od 19 časova tim Andree Trinkijerija ima ozbiljan izazov ispred sebe.

Da vidi gde je otprilike i da se izmeri sa timom koji istina nije u najjačem sastavu, ali je i dalje veoma jak. Takođe, Partizan ne može da računa na Stefana Birčevića kao i do sada, a videćemo da li će možda Markus Pejdž biti spreman za meč.

Foto: Manases Sandor/KK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara