U čast Dejana Milojevića (©AFP)
U čast Dejana Milojevića (©AFP)

Partizanova molba navijačima: Protiv Mege svi u crnom, zbog našeg Dekija

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.01.24. | 15:43

"Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener mislim da je sve poznato", rekao je Željko Obradović

Partizan Mozzart Bet u ponedeljak od 19 časova igra poslednji meč 17. kola ABA Lige protiv Mege, u čast Dejana Milojevića.

Šampion Jadranske lige već je odredio da će za ovu utakmicu ulaz biti besplatan. Kako je objašnjeno, prioritet je da zauzmu svoja mesta vlasnici sezonskih karata, dok će svi ostali popunjavati slobodna sedišta u dvorani. Takođe, crno-beli su u klupskom saopštenju imali molbu za sve navijače.

Izabrane vesti

"Klub poziva sve navijače koji dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću, koji je preminuo od poslednica srčanog udara".

Nekadašnji kapiten Partizana, reprezentativac SRJ, igrač Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja, odnosno trener Mege i Budućnosti, asistent selektora reprezentacije Srbije i šefa stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, prerano je napustio ovaj svet 17. januara.

"Čovek zaraznog osmeha, velikog srca i borac bez mane bio je uzor mnogima koji su potom postali novi košarkaški idoli".

Uoči meča Milojevićeva dva bivša kluba, izjavu je dao Željko Obradović.

"Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener mislim da je sve poznato. Tragična vest, mnogo teška vest da se razume, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege", rekao je Obradović i potom se osvrnuo na sam meč:

"Naravno da ćemo probati da igramo. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači, uvek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Ali verovatno je najbitnije da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmicu koja je posvećena Dejanu Milojeviću".

Alen Smailagić je pred duel sa Megom podsetio da je Partizan Mozzart Bet poražen od ovog rivala u prvom delu sezone.

"Mega je mlada ekipa koja igra sa dobrom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, probaćemo da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i ovog puta dođemo do pobede", istakao je Smailagić.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaDejan MilojevićŽeljko ObradovićAlen Smailagić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara