Partizanova potraga za centrom: Meklin interesantan, Tilman daleko, Džonson opcija

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.01.20. | 16:31

Crno-beli ovoga puta nemaju pravo na grešku

Partizan traži centra. Još letos nije žalio novca na dovođenje Artjoma Parahovskog, ali se on ispostavio kao najveća greška. Sa njim je ugovor raskinut, a crno-beli su na centru ostali sa Vilijem Mozlijem i Nikolom Jankovićem. Sada su aktivnoj potrazi za centrom, a trenutno je, kako čujemo, a kako ističe i novinar Sportanda Oracio Kauči, najinteresantniji crno-belima Džamel Meklin, igrač koga je Partizan već želeo da dovede letos i koga ponovo "gleda".

Meklin ima ugovor sa Dinamom iz Sasarija, a crno-beli se raspituju oko njegove situacije. Ukoliko se crno-beli odluče za Meklina, morali bi da plate otkupnu klauzulu. Radi se o igraču koji može da igra i četvorku i peticu.

Izabrane vesti

Ranije se Džastin Tilman isticao kao moguća meta, ali prema našim saznanjima on ne bi trebalo da bude taj koji će pojačati redove crno-belih već je mnogo realnije da ostane u svom sadašnjem klubu u Izraelu.

Još jedna opcija je Džadžuan Džonson iz Bahčešehira, i on je pod ugovorom sa klubom, ali on bi se u hijerarhiji Partizanove potere mogao svrstati iza Meklina

Dakle, Meklin je trenutno najinteresantniji Partizanu od svih igrača, ali bi crno-beli morali da reše pitanje Meklinovog ugovora. U karijeri je nastupao za Leven, Ostende, Telekom, Albu, Armani, Olimpijakos, Lokomotivu Kubanj i sada je u Dinamu iz Sasarija.

Generalno Partizanu nije nimalo lako da pronađe centra u ovom momentu. I to centara koji bi doprineo svojim kvalitetom i pomogao crno-belima u najvažnijim borbama koje slede. Meklin je recimo igrač visok 203 centimetra, pa bi tako crno-beli pored Mozlija dobili još jednog vrlo pokretljivog igrača ispod koša.

Mozli se pokazao fantastično i njemu će Partizan ponuditi novi ugovor, a sada se traži još jedan centar koji bi nosio sezonu do kraja kada su crno-beli u pitanju. Posebno u Evrokupu gde će Partizan igrati u TOP 16 fazi.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara