Komentari na vest

Partizanu ne prijaju gostovanja: Samo 22 pobede na strani za 14 sezona u Evroligi

Ma da

pre preko 1 godinu

Bravo statisticari znaci bitnije je stici ne znam koliku brojku nevaznih pobeda nego proci u drugi krug ili stici do zavrsnice takmicenja.
l

lion zion

pre preko 1 godinu

ural roan prokom,ahhaha koje ekipe ste dobijali ,nikad jaca evroliga nego kad je partizai harao svojevremeno...ajoj transfer blama ovi podatci,pa ni opel skaj lanerse niste uspeli na strani...srammno,london towersi za vas sjetl supersoniksi,,,e uvek se nasmejem sa vama uvek komedija,hahh,da vas nema trebalo bi vas izmisliti :) hahah plačem aaaaaaa
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Od 13 sezona,7 su ispali u grupi,4 puta bili zadnji,2 puta predzadnji,jednom 6 od osam ekipa gde su 4 prolazile dalje. 3 puta igrali Top 16,jedom bili zadnji u grupi,jednom predzadnji i jednom treci. Dva puta su ispali iz Play-offa. Jednom su stigli do F4 gde su porazeni kao i u borbi za trece mesto. Jednom su stigli do Play off-a sa skorom 10-10 i tamo ispali,zavrsili sa skorom 11-12,drugi put su stigli sa skorom 9-7 i tamo ispali,zavrsili sa skorom 9-10. U sezoni gde si stigli do F4 do Play off-a su stigli sa skorom 8-8 na F4 otisli sa skorom 11-9,a zavrsili sa skorom 11-11 i bili cetvrti. Evo kako se nekad stizalo do Play off-a i F4 i kako su se prolazi grupe sa skorom 5-5,4-6,3-7,3-3... i to u konkurenciji Bilbba,Paniniosa,Le Mansa,Gdinja,Prokoma...a oni su i tu za 13 sezona,7 puta ispali u prvoj grupi,toliko o toj instituciji.
N

Nenad NBG

pre preko 1 godinu

Za vas smo i dalje institucija, i dokle god imamo osvojenu Evroligu za vas cemo biti institucija. I dalje smo uradili vise od vas. Mi do 2009. nismo igrali sa gomilom stranaca, vec uvek sa 10-11 domacih igraca i jednim nepoznatim strancem. Kroz vas je proslo oko 40 stranaca od 2014.do danas, neka velika imena kao Skorcijanitis, Rivers, Pepreroglu, i uradili ste manje. Svaki sastav Crvene Zvezde od 2014 do danas je skuplji od sastava Partizana koji je 1998. i 2010. igrao dva Fajnal fora a 2007. i 2008. dva cetvrtfinala. I tvoja CZV je 1999. i 2021 bila pretposlednja, a 2000. poslednja u Evroligi sa vecim ulaganjima, mozes i da proveris. E vidi ovako, ono sto jos ne znas. 1992. Partizan je imao 13 pobeda, 1998 12, vise nego Crvena Zvezda sa vecim ulaganjima 2018, 2020 i 2021. i isto pobeda kao Crvena Zvezda 2022. Toliko o velicini tvog kluba. Ja mogu da se pohvalim da sam gledao Drobnjaka, Scepanovica, Berica, Koturovica, evropske i svetske prvake, a ti? i
C

Cinjenice

pre preko 1 godinu

- partizan, 14 sezona, 22 pobede, 95 poraza. Za to vreme, gostovali izmedju ostalog i Sarloi, Ostendeu, Prokomu, Slasku, Orleanu, Roanu, Marusiju, Panioniosu, Budjivelniku... - Crvena zvezda, 9 sezona. Na jednakom broju odigranih gostovanja 33 pobede (50% vise pobeda nego partizan) i 84 poraza. - Partizan velika "institucija" kosarke za 14 sezona nikada nije pobedio Real u gostima, nikada nije pobedio Zalgiris u gostima, jednom dobio Baskoniju (pre 20 godina), jednom dobio Olimpijakos, jednom dobio Makabi. - Zvezda dva puta tukla Real u Madridu, tri puta Baskoniju, dva puta Makabi, dva puta Olimpijakos, 2 puta Zalgiris....

El

pre preko 1 godinu

I sta ima Zvezda od toga sto je tukla Real u gostima i to Alimpije je vodio u sezoni kada je bila smesna ne znam tacno jedva namakla 11 pobeda daleko od borbe da prodje dalje to je ovaj sistem EL .Realu to nije nista posebno znacilo a Partizan kada je igrao i pobedjivao velikane oni tada i kod kuce i na strani su cesto bili neporazeni.
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Hej HorsesHead, Milentije Janićijević 2016.godište, igrao juče ligu petlića iako nije prošao lekarski zbog urasle dlake! Reaguj
b

bodiroga i gilkman...

pre preko 1 godinu

...NA APARATIMA!
Z

Z.Savic

pre preko 1 godinu

Moram se ponovo zaliti mom pajtosu Gilkmanu sto nas je Valensia vratila na fabricka podesavanja i traziti da im namesti kaznu i zabranu registrovanja igraca isto ko sto smo to uradili Zvezdi!
D

Dobro jutro

pre preko 1 godinu

Zvezda ima 4 pobede na strani ali i samo 6 pobeda kod kuce iz 10 utakmica (dakle imaju 4 poraza kod kuce). Partizan ima 2 pobede na strani ali i 7 pobeda kod kuce. Pri tome Partizan ima jace skalpove dok je Zvezda u gostima pobedila samo Valensiju i Albu, Olimpijakos i Partizan. Tako da ne vidim poentu ovog teksta. Svi znamo da ce Zvezda veceras da izgubi u Litvaniji.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Слажем се, стварно имате јаче скалпове. Победили мали Партизан, а ви добили велики Фенер.
M

Milioneri

pre preko 1 godinu

Klub koji u ABA ligi bio cak 8 na kraju predproslog prvenstva, nije se ni plasirao u play off,i krka bila bolje plasirana od njih na tabeli,Klub koji titule i EL video nije cak punih 10-11 godina koliko igraju amaterski cipiripi kup,Klub koje je za uvek ugasen 2007 u laktasima nakon fuzije sa igokeom,Klub koji ni jednog jedinog reprezentativca izbacio nije zadnjih 10 godina,Klub koji je najveca bruka u amaterskom cipiripi kupu,pobedjuju ga najgori moguci klubovi poput:Burga,Trenta,Metropolitena,Huventuda,Krke,Borca 2x za redom,Burse..itd i nakon svega toga takav klub od drzave i rezima dobije bukvalno Neogranicen budzet i silne Milione pa se bahati i dovodi trenera i igrace po 3-4 mil evra,poput pantera,ledeja,letonca iz NBA,alena iz sandzaka,lesora,crvenoglua,nanelija,exuma papapetrua..itd e tako nesto nije vidjeno u istoriji kosarke ne samo na Balkanu nego i u celom svetu,niti ikad zabelezeno!
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Avangarda... 😂😂😂😂😂😂😂😂 Buaaaaahhhhhhh😂😂😂😂😂😂😂
N

Nikola78

pre preko 1 godinu

Kosarka, to je Partizan 'nate
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nesto mi samo nije jasno zasto Partizan nije probao da dovede Bojana Dubljevica covek je navijac Partizana sigurno bi dosao.Realno mnogo bi nam znacio takav igrac.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Ko kaže da nije probao? Dubljević ima legalan posao u valensiji ne bi čovek da se zamajava i finansirama parama od balkanske rute banana trafikinga
M

MMXXIII

pre preko 1 godinu

Otkud partizanovac? Taj bradonja je gan. Jel' ti vidis kako se pali na Partizan? Protiv svojih samo je falilo da daje auto koseve.
P

Poraz je resenje

pre preko 1 godinu

hahaha... ma jasta kako da ne igokeasi,koji god igrac da se pokaze kao najbolji u Evropi i NBA a da mu se prezime zavrsava na IC odmah ga svojatate kao "vaseg navijaca od malena" pocev od Mirotica,Dubljevica,Jokica,Bobija..itd itd a ljudi nikad u zivotu niti su navijali za vas niti vas vole i cene u opste!
C

Czz

pre preko 1 godinu

Partizanu ne odgovara dosta toga. Ne moze kapiten stranac. Ne moze 90% igre na stranim igracima da se zasniva. Oni ne osjecaju navijace jer ih ne razumiju. Ne moze trener da ina autoritet nad 70% tima a da trojici ne smije da pisne i da divljaju kako hoce. Ne svidja mi se ovaj poraz od juce iz dva razloga- prvi je sto ja volim da peckam ali u sustini draze mi je da mi se drugovi raduju pobjedi nego da navijam za neku valensiju, a drugo sto, pogotovu ako Zvezda danas pobijedi, ocekujem sudjenje domacinsko ali za Partizan u Pioniru. 3 pobjede vise Zvezde ce biti mnogo vece nego sto izgledaju na papiru a to u pozadini ne odgovara nikome osim Zvezdi koja ima tretman u evroligi trenutno kao da ona bombarduje Ukrajinu.
G

Gost Gro Bar

pre preko 1 godinu

Meni se baš dopada Partizanova igra; ništa ja tu ne bih menjao!!!
C

Covke legenda

pre preko 1 godinu

Taj Partizanov zadnji F4 je podvig o kojem vi samo mozete da sanjate. Od stranaca je bio Bo koji je dosao iz Turske zadnje ekipe, Roberts koji je kod vas bio smesan, al Dule mu naso mesto i posle za lepe pare otiso u Efes, Maric iz donje tabele spanske lige(ako njega treba racunati u strance) i Veseli koji je tek poceo da se brije, al je zato leteo. Sve ostalo nasi igraci predvodjeni Kecmanom i Perom. Jedini ko je te godine bio Barsu, to smo mi. Polufinale smo izgubili od Olija za kos. Vi sad jurite f8 sa Nedovicem, Vildozom, Kampacom, sve igraci sa golemom platom. Partizan je dovodio igrace sa koledza ili iz nekih malih klubova koji su igrali za mnogo manje pare i pravio rezultate. Uz to svake godine izbacio po jednog naseg igraca. Vi dovodite 90% igrace iz EL, pucate pare a rezultata nigde. Al zato imate svako jutro obracanje.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Љупко Петровић је освојио Куп шампиона са екипом јефтинијом од садашњег резервног голмана Партизана. Без иједног странца. Не пореде се различита времена.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...pa sto to sada niste uradili??? a to za robertsa, maloj deci mozes da pricas price, u zvezdu je dosao povredjen, tokom sezone dizao formu i onda ga je partizan lagano uzeo jer zvezda nije mogla da mu parira, kao niti jedan drugi klub...u to vreme da neko kao zagorac zavrsi u zvezdi je bilo nezamislivo, dok partizan u vreme zvezdine dominacije pored njega lagano dovodi i reprezentativce u to vreme...ili ne mozda da zvezda otme partizanu tomasevica, vujanica,stanojevica itd...to se zvalo unistavanje svih ostalih radi svog rezultata, a ne ovo sto neko hoce da vas unisti sa zeljkom na klupi...i za kraj jedno prosto pitanje, zbog cega u instituciju nije zeleo ni jedan reprezentativac ni pored zeljka, zbog koga dolaze amerikanci??? mozda godina ucenjivanja???
M

Moze sad Bo

pre preko 1 godinu

Taj Partizan ne bi imao danas 1 pobedu u gostima, a imao skor 3-7 i f4. Vidi se kakvo je takmičenje bilo tad, kad sa 3-7 dodješ do f4, Zvezda sad ima 4-5 skor kao gost, pa je 10.
S

Sale84

pre preko 1 godinu

Vidi ovako, u tom sistemu takmicenja koje ste tada igrali, prolazili ste grupu sa 3 pobede i posle izbacis jos dva protivnika i eto F4... znaci neuporedivo laksi sistem nego sad. A ovo ostalo sto si napisao je klasicno spinovanje, sto vi najbolje radite. Kao prvo, tada je mnogo manje para bilo u kosarci i samim tim igraci su mnogo manje bili placeni nego poslednjih godina. Tih godina si mogao odlicnog igraca da dovedes da igra za 500.000€ godisnje a poslednjih 10tak godina to vise nije slucaj, igrace moras da platis mnogo vise ako hoces kvalitet. Nabrajas tu te ovaj dosao odavde ili onaj odande, pa vi ste nama nabrajali igrace od prosle godine kao da su kostali ne znam koliko...tipa Beron, Faje, Lorenco Braun itd...a niko ziv nije cuo za te igrace ovde dok nisu dosli u Zvezdu.. govorili ste da smo Berona doveli za ne znam koliko para a on covek igrao u Turskoj u ekipi iz donjeg dela tabela.. za Fajea ni sam ne znam odakle su ga iskopali ali ispostavio se odlocan igrac za te pare na kraju itd da ne nabrajam dalje. I stalno nesto pricate o nasim rezultatima, alo covece poslednju tituli sem nekog kupa ni sami se vise ne secate kad ste osvojili, dominiramo regionom i u domacem prvenstvu vec godina, eto to su nasi rezultati.
D

Dzoe

pre preko 1 godinu

Bila teska ta EL, pobedis Prokom i Zielonu Goru dva puta i eto te u top 8 tj cetvrtfinalu…
@

@Bratina

pre preko 1 godinu

da li si siguran da ste tada bili bez ijednog stranca.? Belodedić je bio rumunski državljanin.
s

svejedno nam je

pre preko 1 godinu

A sto ne kazes da je Kecman dosao iz PAOa koji je bio prvak Evrope? To sto nije bilo stranaca ne znaci da nije bilo najbolje sto se moglo naci na trzistu od domacih igraca. Ekvivalent kao kada bi sada potpisali npr Micića (možda preteran primer) ali Milutinova sigurno pa da kažeš e on nije stranac, a paklen igrač.

Juzna tribina

pre preko 1 godinu

Vildoza i Nedovic su skuplji nego kompletan tim Partizana koji je otisao na f4 to su cinjenice nije bitan toliko sistem koji se igrao da ne bi nagadjali posto ste uvek bas ,,precizni" Partizan je bio treci u prvoj imao skor 5/5 . U grupi sa Olijem,Efesom,Ritasom,Unikahom i Orleanom nimalo naivna grupa kasnije u borbi za top 8 igrao sa Pao,Barsom i Marusima u grupi i naneo Barseloni prvi poraz u sezoni. Izgubila je jos samo od Reala u plej off ali na 3 pobede na koje je i Partizan eliminisao Makabi iako nije imao prednost domaceg terena.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pre 50 godina osvojili takmicenje koje ne moze da se poredi sa ovim danas, odigrali jedan F4 davno i istripovali da su najveci kosarkaski klub ikada, lozane iz Evrokupa.
C

Covke legenda

pre preko 1 godinu

Samo da te ispravim. Sem Saletove trojke, imamo jos 3 f4 i 3ili4 kupa Koraca. Ah da vi ste poceli da pratite kosarku prosle decenije.
G

G

pre preko 1 godinu

Nije prije 50 vec prije 31, nije jedan f4, vec 4. Ako tako gledas i vi ste osvojili jednom u fudbalu u potpuno drugacijem sistemu pa isto radite. Poz, ziv i manje sujetan bio
@

@Covke legenda

pre preko 1 godinu

Lozili ste se tad par sezona i to je to, i onda ste sebe prozvali institucijom. Kad pricas o toj deceniji reci mi gde ste bili sve te godine ? Ne govorim ni o rezultatima, gde ste na tribinama ? U Ligi sampiona i Evrokupu, gde su te atmosfere, najbolji navijaci ikada, ostavise klub na cedilu. Sad preko noci kad su vam dali milione i platili da vas uvedu u EL zbog rata sad se opet nesto lozite i izigravate velicinu. Ti mislis da se kosarka igrala od 90-ih do 2010-e i da samo vi pratite kosarku ? A opet kazem, pokazali ste cim je opao kvalitet vaseg tima koliko pratite kosarku. Zvezdini navijaci su u Evrokupu oborili rekord posete za sva Evropska takmicenja, za sve ove godine Zvezdini navijaci su ti koji su se nametnuli, koji su najcenjeniji, koje komentarisu posle utakmice Ljulj, Tavares itd. Igrac Monaka je sam pred utakmicu u Pioniru rekao koliko su Zvezdiji navijaci glasniji od Partizanovih. Za sve te godine takodje Zvezda se nametnula kao ozbiljan rival ekipama sa mnogo vecim budzetima, shvatite da se vreme promenilo i da ste ostali u nekim proslim vremenima, da je Evroliga kvalitetnija, da je mnogo teze proci u Top 8 nego nekada, da Zvezda u ovom sistemu pliva jako dobro godinama i da ste vi jedna obicna divlja Evrokup ekipa koja ne placa porez drzavi.
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

Као и ви у фудбалу и ево не може се живјети од вас дан данас и то довели вам цијелу југословенску репрезентацију и још није било првака енглеске и још пар најјачих клубова те године,па поштујемо и скидамо капу,за разлику од вас ми са Партизановим клинцима је освојили,тако да не лупај глупости
v

verni grobar

pre preko 1 godinu

Najvise pobeda na strani imaju protiv Panatenaikosa i Fenera.. Hq,ha ...gle čuda Želimir bio trener njima... Ha ha
D

Dal je rwalno

pre preko 1 godinu

To su ovi koje vi sa 10 sezona NIJEDNOM niste pobedili u gostima i koji su vas odrali ove sezone. Izgubili ste i od jednih a i od drugih!
G

Gost gostovao

pre preko 1 godinu

ponos Srbije.
G

Gostuuuu

pre preko 1 godinu

Otkud im 14 sezona
k

kiturina

pre preko 1 godinu

Vama prija samo kita u bulju zajedno sa sponzorom
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Partizan nikada nije imao pozitivan skor u euroligi u jednoj sezoni(ne govorim samo o gostovanjima)
G

Gost124

pre preko 1 godinu

ovim tekstom vas i vas sponzor sprda gahahahahaha mi vam i ne trebamo
F

Fejnordx8

pre preko 1 godinu

Jel se savic zalio celnim ljudima EL zbog poraza u Valensiji? Pitam za druga......
G

Gost111

pre preko 1 godinu

institucija...
A

A Zadar?

pre preko 1 godinu

Zvezda ne moze ni kod kuce da pobedi, svi joj uzimaju skalp pocevsi od strasnog Zadra, pa prestrasnog Panatinaikosa najgore ekipe u evropi, pa Milano, pa Barsa, pa Real, pa vi imate kod kuce skoro isti broj poraza i pobeda?! Ah, hoce to kad imas samo stotinjak navijaca i gledalaca.
S

Sale84

pre preko 1 godinu

Ahhahaaa pricas o ekipi koja je ispred vas na tabeli i samim tim vise pobeda, plus jos dva puta vas dobili ove sezone!!!!! Pa gde je mozak hahahahahah

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Zvanicno od vaseg cenjenog lista ....Budzet partizana 23 m budzet Zvezde 7.7 m :)
D

Dejan Glikman Savic

pre preko 1 godinu

Zato ste i dobili zabranu registracije 3 meseca, baš zbog tog budžeta od 7 i kusur miliona koji ste prijavili :)
9

95

pre preko 1 godinu

Zato odavale MZT sa 53 razlike. Sramote
i

igokeasi

pre preko 1 godinu

Eno spanska marka zvanicno objavila budzete svih klubova koji igraju u EL takodje i vas budzet od 25.mil€ i sta ce mo sad? Jel i njih mozda kontrolise Covic,Bia,Vicic,Cia,Fbi..itd eno ljudi lepo objavili da vam je budzet za ovu sezonu 25.mil evra,Kraj price!
Н

Немој тако сурово

pre preko 1 godinu

Тебра, њима је румени рекао да су направили причу од сезонских карата продали људи 11500 и од тога живе.. Та шпанска марка лаже, остоја је довео своје спонзоре он вади паре из свог џепа..
G

GostRS

pre preko 1 godinu

Daj link ili sliku budzeta timova
G

Gost986

pre preko 1 godinu

dobro, i? sta tebe zaboli inda je 100mil? koliki je zvezdin u fudbalu? ako vam covic ne moze da obezbedi veliki budzet, terajte ga...
d

da vidimo

pre preko 1 godinu

Daj link
К

Ко другоме јаму

pre preko 1 godinu

Копа сам у њу упада!
V

Vcrs

pre preko 1 godinu

Tacno tako, videcemo veceras
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Gigant 🤣

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ili u prevodu - značaj domaćeg terena gde je publika staromodna/divlja i gde se navija tokom cele utakmice
L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Pa svakome nešto prija,nateraš tatu da ti kupi kartu a posle kukaš kako su i "ovima" dali pare!Ideš plačeš tužikaš pa ti jači lupi packu!Sve i svemu karma je čudo! A da vi stalno pričate za nas kako će nas karma stići,možda i hoće ali još je nema!A vas kada je sčepala ne pušta,mada se u narodu umesto KARME kaže i PROKLESTVO!
b

bINGOoo

pre preko 1 godinu

Institucija,kosarka to smo mi bla bla bla
S

Sb

pre preko 1 godinu

Partizan do zadnjih 5 godina i nije izgubio ni jednu utakmicu u Evroligi,tek ove godine je poceo da gubi
R

Realizam

pre preko 1 godinu

Koliko imate učešća na f4? Dobro, da probamo ovako. Koliko imate učešća u top8? Čekaj, ipak ovako. Koliko imate učešća u top16 starog formata takmičenja? 0-0-0 Ugasite se. A da, već ste ugašeni.
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Samo jednom mozes da pogadjas koji je to klub sa dve pobede i osam izgubljenih igrao F8.E moj grobaru.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

У старом формату играли 2 пута Топ 16, једном топ 8. У новом нам за једну победу измакао топ 8, што би био много већи подвиг него ваш одлазак на Ф4 у Париз. Али добро, ове године идемо у топ 8, а верујем да ћемо и да освојимо у инат свима.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

У старом формату играли 2 пута Топ 16, једном топ 8. У новом нам за једну победу измакао топ 8, што би био много већи подвиг него ваш одлазак на Ф4 у Париз. Али добро, ове године идемо у топ 8, а верујем да ћемо и да освојимо у инат свима.
J

Jović, Gudurić, Dangubić, Kvinsi, Cirbes

pre preko 1 godinu

A što pišete da nismo igrali top8 kad jesmo pre 6 godina sa Radonjićem i gomilom domaćih mladih igrača tad? Uporedi taj tim Zvezde koji je IGRAO top8 i izgubio na jednu loptu u Moskvu od budućeg šampiona sa vašim timom sad koji se blamira po Evropi
P

Ppp

pre preko 1 godinu

Mutant mozak, uspeh je kad za jednu pobedu izmalne top 8, alo mi smo zbog cigle Teodosica izgubili finale...to je za vas misaona imenica.
@

@Jovic Guduric...

pre preko 1 godinu

Koja jedna lopta, CSKA vas tada razbio sa 3:0.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Nemoj tako, igrali su jednom top8, kada ih je uveo Željko pobedom protiv Efesa. Naravno to je veći uspeh nego osvajanje EL u Španiji ili f4 u Parizu, čak i više od toga. Hahahahaha limenkari ubi vas ljubomora.
B

Bratski

pre preko 1 godinu

Brate čim komentar ima ovoliko negativnih recenzija znaš da si pantere pogodio u centar, gde najviše boli. Ipak se košarka igra za trofeje, a ne za procenat pobeda u gostima
Н

Ноле

pre preko 1 godinu

Није лоше 1,5 победа у гостима у просеку.Срећа па су играли евролигу кад су у њој били пољски Сопот,лондон тауерси,бугарски Лукоил..,
D

Dry

pre preko 1 godinu

Možete i da napišete da Zvezda ima 32 pobede na strani ( brojao sam :D ) za to vreme uz bolji procenat u el
i

institucija

pre preko 1 godinu

dule je otisao na f4, koga briga za broj pobeda...
P

Prdule

pre preko 1 godinu

Netačan vam je tekst, jer je Partizan debitant u Evroligi, dakle imaju 8 poraza
l

laz

pre preko 1 godinu

dobili su grofa Radonju u Atini
a

aspinall12345

pre preko 1 godinu

Avlijaneri
g

gostxxx

pre preko 1 godinu

Provincijski mentalitet
p

pedja986

pre preko 1 godinu

takav partizan je igrao final four, ajde vi sto kidate na gostovanjima ponovite taj uspeh.. smesno je cemu se i ko se podsmeva parzizanu, a podsmevaju se navijaci kluba koji ima 1 pobedu vise u elnove god, mozes kisliti, 1 pobedu vise...
Z

Zzzzz

pre preko 1 godinu

Istina takav partizan je igrao fajnal for ali u drugačijem formatu u ovom formatu ako ne pobedjujes na strani ne možeš ni u top8 a ne fajnal for … i zvezda je umela pre nekoliko sezona da bude kod kuće nepobediva ali u gostima nekoliko pobeda i na kraju za malo top 8 …
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Лепо ти пише,три победе на страни Ф4....
r

realan 2

pre preko 1 godinu

kakvo spinovanje, kakav se pehar dobija za broj pobeda? kao oni naslovi da je cz nas najbolji klub u el jer ima najvise pobeda... koga to zanima? partizan je osvojio, zoc 9 puta... kraj price
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Партизан није освојио Евролигу, освојио је Куп Европских шампиона. Други формат, друго име, други пехар. Дакле тотално друго такмичење. Нпр у фудбалу је КЕШ само додао групну фазу и променио назив у ЛШ, али је пехар остао исти и такмичење уместо 1/16 финала сада има групну фазу.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@X X partizan je bio prvak evrope,tacka
j

jao ming

pre preko 1 godinu

1.5 pobeda godisnje... Xaxxaa kakva ste vi "avangarda"
R

Realizam

pre preko 1 godinu

23.-a već za 7 dana. Recikliraj.
a

avangadahaha

pre preko 1 godinu

Zvezda za poslednjih 10 godina 35 pobeda na EL gostovanjima
p

podesen

pre preko 1 godinu

A surduknula država 28 milje evra .
@

@podesen

pre preko 1 godinu

da, 28 miliona, za 11 godina, sto mu u proseku dodje 2.5 odprilike aj sad ne mogu da racunam u dinar, a to je godisnje u sportu smesna cifra, vi ste bez ikakvog rezultata dobili igrace za f4, o cemu vi pricate vise, vasim lazima nikad kraja
N

News26

pre preko 1 godinu

Ne prija ni Arena. Nedović.
M

Matematika je jasna

pre preko 1 godinu

KK Partizan: 2001-02 6-8 2002-03 4-10 2003-04 6-8 2004-05 2-12 2005-06 2-12 2006-07 8-12 2007-08 11-12 2008-09 9-10 2009-10 11-11 2010-11 6-10 2011-12 4-6 2012-13 2-8 2013-14 7-17 2022-23 9-11 Ukupno: 87-147 (kuci: 65-52 gosti: 22-95) KK Crvena Zvezda: 2013-14 4-6 (g: 2-3) 2014-15 10-14 (g: 3-9) 2015-16 12-15 (g: 3-11) 2016-17 16-14 (g: 6-9) 2017-18 11-19 (g: 3-12) 2019-20 11-17 (g: 4-9) 2020-21 10-24 (g: 4-13) 2021-22 *14-19 (g: *4-13) 12-16 (g: 2-12) 2022-23: 10-9 (g: 4-5) Ukupno: *99-137 (*kuci: 64-56 *gosti: 35-81) 97-134 (kuci: 64-54 gosti: 33-80) (*sa ruskim ekipama)
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

ali juče vaš naslov "partizan disao za vrat valensiji" a ovi ih odlučili od košarke.. partizan užasno loš.. da je je Zvezda igrala vi bi napisali užasna igra Zvezde ili Raspala se Zveezda..kapiram da ste sponzori partizanu ali dajte bar malo budite realni..hvala
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Још један очигледан пример је да изградња грађевинских објеката на Златибору и вођење ЕЛ екипе нису комплементарни послови
K

KORITA.OSTOJINA

pre preko 1 godinu

NE POMAZE LOVA MAJKO SA KORITA OSTOJINA, LEK SU MI STARA MOJA MEDNA USTA ZORANOVA.
K

KORITA.OSTOJINA

pre preko 1 godinu

NE POMAZE LOVA MAJKO SA KORITA OSTOJINA, LEK SU MI STARA MOJA MEDNA USTA ZORANOVA.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Nijednoj maloj, da ne kažem seoskoj, ekipi ne prija da izlazi iz svog sela....
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Kada se pobedi Partizan Mocart Bet a kada izgubi Partizan.😂😂😂
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Prijace im "nerešeno" na Sv.Savu.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Sta su ti mediji ili bolje reci sta je Partizan u kosarci.. Od pocetka sezone traje medjiska "hajka" da ne igraju nista, da su losi, izvlaci se sve i svasta kao da su najgori ikada. S druge strane o komsijama hvalospevi, najbolja ekipa ikada, da im registruju Kampaca napali bi F4 i titulu.. Pogledas tabelu, Zvezda ima vise 1 (slovima JEDNU) pobjedu vise. I to se vrlo lako moze izjednaciti vec za 7 dana. Stvarno neshvatljivo.. U drugu ruku mozda i ocekivano, Partizan i Zeljko se nekako ocekuju pri vrhu, pa je ovo razocarenje, a Zvezdi je sve bolje osim njihovog 15. mjesta pa je odusevljenje i ova 10/11 pozicija.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Након наших 1-6 ...следи сериија којој завидите.Након 1-6 имамо победу више,меч мање...плус дерби код нас,где ћемо да вас рашрафимо.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Да имали би и више да не беше крађе против Барсе
Z

Zzzzzzzz

pre preko 1 godinu

Zvezda je krenula sa skorom 1-6 i od tada je dovela vildozu i vratio se nedović takodje dovela trenera od tada zvezda ima skor 9-3 moglo je i 10 -2 da su svirali aut tako da je na osnovu kompletiranja ekipe zvezda najbolja ikada …. To sto ti gledaš površno zvezda na osnovu igre pod ivanovićem i deluje da može da proba da napadne f4 tj makar top 8 dok partizan čas pobedi 2,3 pa onda izgubi 2,3 a i te pobede su kad krenu trojke tj šut posto da izmisle poene na neku akciju ne mogu
G

Gost124

pre preko 1 godinu

sad isto to napisi ali bez plakanja hahahahah gazimo vas i sledeće nedelje sporcki pozdrav
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

То само ти мислиш да се може лако изједначити.Скоро да је немогуће, да Партизан добије ту утакмицу у Пиониру. Чак и да добијете, бићете иза Звезде на крају, али ствар је у томе, што сте се на почетку толико "палили" како ћете ви неком нешто показати, а нисте показали ништа. Иначе, као навијач Звезде вам се јавно захваљујем, на таквом понашању и прозивању Звезде. Да није било тога, сигуран сам да Човић не би довео, ни Вилдозу, ни Кампаца. Ово је све урадио вама из ината и то је једина истина.
T

Tačni podaci

pre preko 1 godinu

Zvezda je u seriji od 4 pobede na gostovanjima, od dolaska Duška Ivanovica nema kiks na strani, što se tiče neke statistike i podataka Zvezda ima odigranih 235 utakmica u Evroligi od toga 98 pobeda, znači čekamo 100 i 137 poraza, više od 40% uspešnosti, i kao gost ima preko 30 pobeda. Partizan ima 234 odigrana meča u Evroligi, pobeda 87, poraza 147, uspešnost 36%.
m

mesar

pre preko 1 godinu

ili bolje receno ovako. Od dolaska Duska Ivanovica pre dva i po meseca Zvezda ima vise pobeda u gostima nego Partizan za DVE godine...
V

Vidi cirkusa

pre preko 1 godinu

Najdalje sto ste dosli je famozni TOP 9 … kakav ste vi cirkus

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

GHahaa..kakvi paceri :DD
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Nije moguće, da mi Tegeltija kaže ne bih verovao., Čak ni Marussi nisu uspeli pobediti.
д

декић

pre preko 1 godinu

Брука и срамота
T

Terza magico

pre preko 1 godinu

Da li su ovi podaci provereni??? Pa vi bre pišete o insituciji, 'nate?!
L

LukeCage

pre preko 1 godinu

Ova ekipa Partizana nema snagu. To se jasno. Ne vjerujem da će biti u Top 8. Igra se svodi na to da 3-4 igrača imaju noć i tako se dolazi do pobjeda. Odbrane bez i nakon 20 utakmica u EL. Jako neubedljivo i jako siromašno. Previše smo očekivali od gomile šutera.
A

Asad

pre preko 1 godinu

Nema veće patetike od: "mali al tehničar" i od one srceparajuće "i kad ne budeš prvi ti"
A

Asad

pre preko 1 godinu

Vi ne treba da idete nigdje van Beograda, samo sebi trošak pravite. Fino lijepo kažete da vam upišu -20 i bujrum
@

@x@

pre preko 1 godinu

Dragi nasi grobari,odnosne nedragi. Ne sprdamo mi vas jer ste losi u gostima,igrate lose i tako to. Sve je to sport i ima uspona i padova. Sprdamo vas jer sami nipodastavate sve oko sebe,posebno Zvezdu. Pogledajte sta ste sve pricali za Valensiju,podcenjivali,najavljivali silne osvete. Pa i Zvezdinu pobedu umanjivali...tako da....
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Klasicna "seljacka" ekipa,kuci dobija,u gostima je nema nigde.
G

Gostgaagagaga

pre preko 1 godinu

domci
G

Gost000

pre preko 1 godinu

Jel Andjusic vodio navijanje posle tekme???
m

mika majstor

pre preko 1 godinu

I te sve pobede kako kažete "kući",su u stvari pobede na strani.....postojbina je na 442 km od Beogradaaa
A

Aspinall

pre preko 1 godinu

Avlijaneri
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ничега се гробари не плаше колико се плаше истине.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

I te dve pobede protiv Panatinaikosa i Fenerbahčea su bile velike i opravdane žalbe domaćina na suđenje. Protiv Panatinaikosa nisam gledao već čitao ali protiv Fenera su u završnici baš ozbiljno pogurani.
A

Ajde ne …

pre preko 1 godinu

Za razliku od vas koje taj raspali Panatinaikos dobija u Bg plus vas Fener fenjerizuje. Uostalom, javite se kad dobijete Fener u gostima. Za 10 sezona niste uspeli NIJEDNOM! A ni Panatu.
o

opaaa

pre preko 1 godinu

Dobri su,to je 1,57 pobeda u gostima po sezoni. Ove godine su vec prebacili prosek. Svaka cast!!! Vidi se Zeljkov pecat
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Ne prija Partizanu ništa, kao razularena banda izgledaju igrači...Ne mogu da verujem da se stalno ponavljaju iste greške. Ili je do trenera ili ga igrači uopšte ne slušaju? U svakom slučaju Obradović je pogubio konce, a na kraju krajeva on je i birao te igrače... Mučno je gledati ovakav Partizan...
o

oo

pre preko 1 godinu

Izvucite podatak koliko zvezda ima pobeda na strani od kada igraju euroligu. Ništa bolji nisu, ovde brže bolje trče da ostave komentar.
p

podaci

pre preko 1 godinu

Neka sto Zvezda procentualno ima vise pobjeda u gostima od Partozana, nego je i generalno bolja u ucescu pobjeda i poraza u Evroligi od Partizana!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Неће ти бити добро ако извуку тај податак. То ти гарантујем.
p

pik gost

pre preko 1 godinu

Samo ove sezone 4 pobede na strani! Ćuti domobranu!
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Jel si relan? Zvezda ako se gleda prosek sto ti insistoras je mnogo iznad Partizana...
A

Aleksandar85321

pre preko 1 godinu

Ima Zvezda vise na manjem broju odigranih utakmica. Ne znam tacno cifre, ali bio je neko kacio prosle sezone
J

Japi

pre preko 1 godinu

Pogledaj samo ove sezone koliko Zvezda ima pobeda na strani,bice jasnije...
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Evo ja sam izvukao da se ne mučiš. Zvezda od 2013. ima 31 pobedu i 83 poraza u gostima. Dakle, 9 pobeda više na 3 utakmice manje. 27,2% pobeda naspram Partizanovih 18,8%. Kako je to "ništa bolje"? Još da dodam, u sezoni kad je Partizan prošao grupu sa 3-7, a Zvezda ispala sa 4-6, Zvezda je imala 2 pobede u gostima u samo 5 utakmica, a Partizan sa sve top 16 fazom 1 pobedu u 12 utakmica, i to gle čuda, baš protiv Željka Obradovića.
G

Gostdemog

pre preko 1 godinu

evo ja sam sad izvukao za 8.5 sezona ova jsos nije gotova, 31 pobedu za sad, to je oko 3.5 po sezoni.
S

Skeptik

pre preko 1 godinu

Bar 5 puta vise od vas, u to bas, bas, najmanje...
C

Crna mamba

pre preko 1 godinu

Podatak je takav da smo ove godine deknuli valensiju, olimpijakos, albu, asvel i vas. To je skoro pola od svih pobeda na strani. Tek nam dolazi Kampaco i slede gostovanja koja idu na loptu Zalgiris, Armani, Virtus. Znaci top 8
O

Oni gube kod kuce

pre preko 1 godinu

Oni imaju jako malo pobeda kod kuce sto nije ni cudno jer jedva sakupe stotinjak navijaca u Pionir.
K

KORITA.OSTOJINA

pre preko 1 godinu

NE POMAZE LOVA MAJKO SA KORITA OSTOJINA, LEK SU MI STARA MOJA MEDNA USTA ZORANOVA.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

30/77 od 2012. do sad, ove sezone 4/5 na strani i to je sve što treba da znaš o Zvezdi u EL
p

poz

pre preko 1 godinu

Zvezda ima preko 30 pobeda na strani, odnosno 10ak više od kkp uz bolji procenat
m

mesar

pre preko 1 godinu

druze Zvezda ima vise pobeda u gostima u prosla dva meseca nego Partizan u dve godine
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Крива је Звезда,јер сте промашили са "јефтиним" странцима.
m

miile

pre preko 1 godinu

ko je bio prvak Evrope,a igrao u Fuenlabradi kao domaćin.....a niste ni bili rođeni,tako sam i mislio
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Analiza u tekstu nije obuhvatila prošli vek.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Срећна ти нова 2023. година!
Z

Zmo

pre preko 1 godinu

Kk proslost?Hahahahahaha
G

Gost677

pre preko 1 godinu

Zvezda ima za 5 sezona toliko pobeda u gostima... Pa sad vi vidite...
M

Mala razlika

pre preko 1 godinu

Samo što Zvezdine timove ne možeš porediti sa Partizanovim u dobu Duleta Vujoševića. Dule je igrao sa Perom Božićem, jednim strancem tipa Bejk Step, najviše dva povratnika tipa Rašić, Šćepanović ili Lončar i gomilom klinaca. Zvezda je imala veoma respektabilne timove u Evroligi.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Sad igras minimum 17 utakmica u gostima, a nekad si imao 5 po sezoni...
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

@mala razlika - sad Zvezda igra sa top 16 (17) ekipa, a vi se sa tim vasima niste ni plasirali u top 16 u 70% ucesca @Gost999 Jeste, ima 17 gostovanja, protiv najjacih ekipa u Evropi, a ne protiv Skajlajnersa, Prokoma, Budiveljnika, Cibone, Cedevite, Ritasa i slicnih sa kojima ste vi igrali.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

A od pobeda na strani 90% njih je protiv Zeljkovih bivsih timova.
S

Samo neko kmecanje

pre preko 1 godinu

Kakav spin pa Partizan ima samo 1 pobedu manje od CZ sto ce se vec u narednom kolu izjednaciti. Kad covek cita ove tekstove pomisli da CZ u najmanju ruku ima 10 pobeda vise i da je 1. na tabeli a kad se pogleda tabela vidi se da su skoro jednaki (bice od narednog kola).
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ако ти тако кажеш, сигурно ће тако бити. Иначе, последњи пут сте нас победили у гостима у доба диносауруса.
Č

Čika Činjenica

pre preko 1 godinu

Šta koristiš ti care? Zvezda u par sezona ima duplo više pobeda od JSD iz ZG u gostima za 13 godina! Lako možeš provjeriti "spineru"!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Црвена звезда је имала ужасан почетак,од доласка Душка који је скор? Након старта сезоне 1-6 ми смо у игри за 8 ...Да нам нису узели победу против Барсе били би 6-7. Пораз јуче и изгубићете 27.1 то је то за вас од топ8 ... Напред Звездо!
A

Andrija Ca

pre preko 1 godinu

Aj da te pustimo da veruješ u to.
H

Hastaluego

pre preko 1 godinu

Poluprazna hala u Valensiji nije zelela da gleda Evrokup derbi, a i znali su unapred da će njihov klub ostvariti pobedu, pa su štedeli pare za narednu utakmicu. Inače Zvezda na strani ima više od 30 pobeda na strani, a i ukupno više od 10 pobeda od Partizana u Evroligi, tako da vidi se ko je institucija u Srbiji.
H

History channel

pre preko 1 godinu

Partizan ima titulu šampiona Evrope i još tri učešća na Final 4-u, to je nešto što je za Zvezdu nedostižno.
E

E svasta

pre preko 1 godinu

Vasa je uvek poluprazna uostalom to pokazuje i statistika evrolige
r

realan 2

pre preko 1 godinu

koji trofej se dodeljuje za broj pobeda? kakvo spinovanje... pehari se pisu a zeljko ih ima 9 a partizan 1...
R

Realizam

pre preko 1 godinu

Koliko imate učešća na f4? Da probamo ovako, koliko imate učešća u top8? Čekaj, čekaj, koliko imate učešća u top16 starog formata takmičenja? Ugasite se. A da, već ste ugašeni.
b

block out

pre preko 1 godinu

Za 14 godina 22 pobede? Znaci prosecno manje od 2 pobede u sezoni na strani, smesno. Secam se da je posle poraza u Nanteru, komentator na tv rekao da je partizan izgubio 25-26 meceva za redom na strani u EL, da li je to tacno ne znam?.Secam se da je to rekao.
G

Gost89v.p.

pre preko 1 godinu

Kao Partizanovac kazem da je ovo totalno sramotna statistika. Bas se i secam toga kad sam bio klinac, jos od pocetka 2000ih da nismo umeli da dobijemo mec u gostima, protiv bilo koga! Bilo je tu par izuzetaka ali se znalo da cim nasi sednu u avion, tu prestaje svaka nada o pobedi. Isto je tako bilo i juce, i prethodnih sedmica. Ono juce je bilo pretesko za gledati, malo je reci bruka i sramota, malo. Da ti opet u gostima gubis od 1-40min, toliku psihicku blokadu imas u glavi da ne umes prelomiti mec, a nude ti se konstantno?! Sta je sa igracima? Panter opet promasuje i gubi odlucujuce lopte, Papapetru kao da je s Marsa pao, Ledej ne postoji na terenu, Avramovicu se ruke tresu dok prenosi loptu, Lesor opet luta, Naneli standardno tuzan, a Zeljko kao nemi posmatrac. Jos zakuca za klupu Madara, Vukcevica, a verujem da oni ne mogu gore od ovih na terenu. Ostace on najbolji ikad, ali opet kazem kao pre mesec dana, odavno je vreme za penziju. Drugu sezonu za redom ti ne znas da ih naucis odbrani, a realno niko od njih i ne igra odbranu. Takodje mislim da je mnogo i do trenera koji im nabija pritisak svojim urlanjem. Bez obzira na imena i to sto smo na papiru jaki, odradjena je katastrofalna selekcija igraca i jucerasnjim porazom smo se oprostili ne samo od Top8, vec i od cele sezone. Da dobijemo Czv u Aba nema teorije, jer su 2 klase iznad nas i mislim da ce Zeljko verovatno i otici uskoro, jer i sam vidi sta (ni)je uradio do sada. Ja bih i ekipu raspustio nakon poraza jucerasnjeg, jer realno sad je sve do kraja sezone nepotrebno igrati, cisto bacanje para. Mzt i Cibonu mogu dobiti i klinci. I opet kazem, verujem da bi neki drugi trener sa tim budzetom izvrsio mnogo bolju selekciju, a i sa ovim igracima bi cak bolje igrao. Setimo se Trinkijerija i to je to. Hvala i prijatno
д

дуда

pre preko 1 godinu

Као делија кажем свака ти частКоректно све.Мењајте тренера и проиграће екипа.Као и код нас
д

дуда

pre preko 1 godinu

Као делија кажем свака ти частКоректно све.Мењајте тренера и проиграће екипа.Као и код нас
m

meda96

pre preko 1 godinu

Svaka ti je brate ka njegoseva, lepo je procitati ovako realne kometare…
0

011.011

pre preko 1 godinu

Zvezda dpsta bolje igra gostovanja u EL, ne sada, vec sveukupno.Svake godine barem 4-6 pobeda na strani.Za mene cak kao Zvezdasa i iznenadjujuce, ipak, partizan tradicionalno igra bolje kuci od Zvezde i istorijski u EL.
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

Prokom, Roal, Ural, Olimpija.....pa i Lotomatika, Milano.....hahahahaha Inače grobari do ove sezone govorili kako je euroliga bila jača nekada nego sad kad ima 18 ekipa, vidim te košarkaške sile protiv kojih su igrali koji danas ni ne postoje 🤣
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa ne postoji ni Zvezda, pa nikom nista😂
T

Tim sistem

pre preko 1 godinu

Dečko, znaš li ti šta je bila Cibona, a šta je sada? Znaš li šta je bio Skavolini, a šta je sada? Znaš li šta je bio Huventud, a šta je sada? Da li si čuo za Jugoplastiku? Veliki broj timova koji su nekada bili pojam košarke u Evropi ili ne postoji ili je sveden na nivo lokalnog kluba. Ništa neobično, zato nemoj da pričaš o stvarima koje ne znaš.
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

@tim sistem.....a čekaj ovi klubovi koje sam ja naveo su bili sile? Znam ja dobro te klubove koje si ti spomenuo, al ja pričam o ovima, čuj Ural, Olimpija, Prokom 🤦
T

TzT

pre preko 1 godinu

Dobro zapazanje do ove godine EL je bila smesna, a najjaca ona koju je klub jsd-ovaca igrao, sa Krkom i Prokomom.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Morala je pobeda juce, uopste nije Valensija prejak tim, ali lepo kaze Beric, Partizan je jedan tim kuci, drugi na strani. Zasto je to tako ne znam, jer imamo lepu sansu za TOP 8, ali kada ne pobedis Asvel, Baskoniju, Valensiju, sta da pricamo... Moraju da pobede na strani, evo im prilika protiv drzavnog projekta...
д

дуда

pre preko 1 godinu

Можда и ви некад победите нас ред је после година толиких.Посебно сада кад смо некомплетни.али играте код нас кући тако да...а у аба са кампацом немате шансе никакве
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Nema prilike za Marinikino i Ostojino opoziciono pastorče!
s

smehoteka

pre preko 1 godinu

boston seltiksi 🤣🤣🤣
G

Gost1987

pre preko 1 godinu

Pa jel moguce to, pa kako to da oni koji su avangarda, najbolja ekipa u Srbiji imaju takav ucinak, neko bi rekao da je to nemoguce, ali u stvarnosti lepo je objasnjenjeno, ekipa koji igra samo kuci i sve uspehe treba tome da pripise, tako da bolje da se zovu kk domacin
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Samo na buku i muljažu dobijaju. Tradicionalno.
S

Samo kmecite

pre preko 1 godinu

Zato cemo da pregazimo domacine na sledecem gostovanju taman da se spuste malo na zemlju, mnogo su poleteli. Uskoro stize otresnjenje i povratak u realnost.
G

Gostгост

pre preko 1 godinu

Ни сами не верујете у ово што си ти написао.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Baš ćete tu da se vadite, kako da ne. Sinovci, i sami znate da je Kalemegdan u Junu mnogo godina unazad. Sportski pozdrav.
ž

žeks82

pre preko 1 godinu

mi smo vas odavno vratili u realnost ...
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Samo 22 pobede, a tek prva sezona u sadasnjem formatu. Ranije je bilo neuporedivo manje utakmica. Nego pored silnih pobeda zvezdi je f4 misaona imenica
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Вама је Ф4 КЛС мисаона именица. Пусти ти ЕЛ, и ту смо испред вас.
Ц

Црвено-бијела Херцеговина

pre preko 1 godinu

Хахаха, па ФК "Младост" Гацко има више побједа на страни од њих!
P

Pop Gacko

pre preko 1 godinu

Ti si lud brate, oplakah! 🤣
K

Kopre Nedri

pre preko 1 godinu

I Drina Zvornik ima bolje procente 😄
ц

црвено бијела Бањалук

pre preko 1 godinu

Па и Прњавор има.више ааахахах
2

25

pre preko 1 godinu

Nije ti pametno to što radiš.
H

Hutrev1

pre preko 1 godinu

Cekaj pa zar oni nisu veliki evroligaski klub, kako 22 pobede na gostovanjima u 14 godina. Vidi imaju i dosta manji procenat pobeda od Zvezde, ko bi rekao
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Tipicni "sendvicar" Nema veze sto se igralo u drugacijem formatu. Kao da poredis Kup sampiona i Ligu Sampiona odnosno broj utakmica.
K

Katakombana

pre preko 1 godinu

Zvezda ima sigirno jedno 30-40pobede u gostima
P

Prokom trefl

pre preko 1 godinu

Grgure legendo, pa za vas je još veća sramota što imate samo toliko pobeda u formatu gde ste igrali sa mnogo lošijim ekipama nego danas. Da podsetim, igrali ste sa Nanterom, Prokomom, Opel skajlajnersima, Zelenom gorom, Lotomatikom, Strazburom i sličnom boranijom. I u taokvoj konkurenciji niste mogli ni do dve pobede godišnje u proseku. Prava insitucija, nema šta. Hahahaha.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Realno, oni su i u Srbiji na gostovanju.
@

@Gost...

pre preko 1 godinu

Realno, Tirana i dalje ceka svoje. Od 1945.-e.
K

KJ

pre preko 1 godinu

A dobro oni su institucija....