Screenshot - twitter.com/lokobasket
Screenshot - twitter.com/lokobasket

Paunić i naredne sezone u Krasnodaru

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 17:06

Iskusni srpski košarkaš produžio ugovor sa Lokomotivom Kubanj

Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba, Ivan Paunić ostaje u Lokomotivi Kubanj. On je sa klubom iz Krasnodara potpisao saradnju na još jednu sezonu.

Paunić je član Lokosa od 2020. godine, pa će po svemu sudeći navršiti tri godine u klubu. Uprkos činjenici da tim iz Krasnodara neće igrati na međunarodnoj sceni, iskusni bek je odlučio da ostane u dobro poznatoj sredini.

Izabrane vesti

Ovaj 35-godišnji košarkaš je u sezoni za nama upisao 26 nastupa u VTB ligi i beležio 3,8 poena i 2,2 skoka po nastupu. U Evrokupu je do suspenzije koja je izrečena ruskim klubovima upisao 10 nastupa uz prosek od 2,9 poena i skok.

Karijeru je počeo u Partizanu pre 18 godina, a igrao je i za Vojvodinu i Megu u Srbiji. Branio je boje Mornara i Budućnosti u Crnoj Gori, a ostvario je uspešnu karijeru u inostranstvu. Pre 14 godine potpisao je za Ostende, a potom nastupao i za Aris, Nižnji, Virtus Bolonju, ukrajinski Azovmaš, Gipuskou, Fuenlabradu, Astanu, Tofaš i Čemidor iz Teherana.

Bio je šampion Juba lige sa Partizanom, a u Crnoj Gori čao član Budućnosti osvojio duplu krunu.

Ostvario se i u dresu reprezentacije Srbije. Posle mahom zlatnih medalja sa omladinskim selekcijama, kao i zlata i srebra na Univerzijadama, bio je član A selekcije koja je 2009. godine uzela srebro na Evrobasketu u Poljskoj.



tagovi

KK Lokomotiva KubanjIvan PaunićVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara