""
""

Perasović posle katastrofe: Igrali smo sve gluplje i gluplje kako su minuti prolazili! Što se mene tiče, moj mandat je završen

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.09.15. | 15:15

"Uopšte ne mislim da igrači nisu hteli da igraju, prvi krivac sam ja jer nisam izvukao maksimum iz ove ekipe", rekao je selektor Vatrenih

Posle (ne)očekivanog poraza od Češke i potpunog sloma u osmini finala Evropskog prvenstva u Lilu, trener hrvatske nacionalne selekcije Velimir Perasović rekao je da su njegovi igrači igrali sve "gluplje i gluplje kako je vreme prolazilo", ali i preuzeo krivicu za ispadanje Vatrenih već na startu nokaut faze.
"Najgora moguća utakmica. Pogotovo u drugom poluvremenu, Česi su prelomili utakmicu, posle toga nismo mogli da se oporavimo, prestali smo da igramo i jedino što možemo je da se izvinimo našim navijačima zbog ovakve igre", rekao je Perasović, a potom otkrio sledeće:
"Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završen, preuzimam krivicu za ovaj poraz", prenosi HRT.
"Ja mislim da nikome nije jasno kako smo mogli da pustimo ovu utakmicu niz vodu. Nakon pet minuta igre, kao da smo se ukočili i da nismo imali nikakve koncentracije, ni snage više. Oni su videli da nemamo rešenja, samo su pritiskali, a mi smo igrali sve gluplje i gluplje. Kada izgubiš 25 lopti mislim da to dovoljno govori o kvalitetu igre".

Izabrane vesti

O želji svojih igrača kaže:
"Uopšte ne mislim da igrači nisu hteli da igraju, prvi krivac sam ja jer nisam izvukao maksimum iz ove ekipe. Za mene je ova utakmica veliko iznenađenje s obzirom na prikazano u pripremama i tokom šampionata. Nijednu utakmicu nismo odigrali na ovakav način", završio je Perasović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Velimir PerasovićKošarkaška reprezentacija HrvatskeKošarkaška reprezentacija ČeškeEvrobasket 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara