Perkins kritikuje medije: Jokić je najbolji centar koji je ikad dodirnuo prokletu loptu, a mi pričamo o Lebronu i Tejtumu

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 02:40

„Trebalo bi bolje da radimo na njegovoj promociji i marketingu, trebalo bi da bude više na televiziji. Ne bi trebalo da čekamo finale da bismo cenili Jokića“, kaže Kendrik Perkins

Nekadašnji košarkaš Oklahome i Klivlenda, a danas sportski komentator i analitičar ESPN-a i NBC Sportsa, Kendrik Perkins, smatra da Nikola Jokić nije dovoljno zaustupljen u javmosti i da mnogo više prostora u nacionalnim medijima dobijaju igrači koji beleže manje uspeha u ovom trenutku.

Jokić je i u drugom meču finalne serije, bez obzira na poraz od Majamija, potvrdio klasu sa 41 ubačenim poenom i 11 skokova, ali to nažalost nije bilo dovoljno da Nagetsi ostvare drugo slavlje.

Izabrane vesti

Perkins je direktno kritikovao ESPN, gde je u emisiji The Pat McAfee Show dao vrlo jasan odgovor na pitanje - da li bi Jokića trebalo da bude više na televiziji?

„Apsolutno. On je najveštiji centar koji je ikada dodirnuo prokletu košarkašku loptu... Ali mi smo krivi. To smo mi mediji, mi na mrežama, ESPN, trebalo bi bolje da radimo na njegovoj promociji i marketingu, trebalo bi da bude više na televiziji. Ne bi trebalo da čekamo finale da bismo cenili Jokića. Moramo da uradimo bolji posao, uključujući i mene, da ga bolje plasiramo. Manje o Lejkersima, Lebronu Džejmsu i Džejsonu Tejtumu, a više o Jokiću“, rekao je Perkins.

Zanimljivo, upravo je Perkins pre nekoliko meseci implicirao priču o tome kako glasači za MVP nagradu favorizovaju „bele“ igrače, aludirajući na Jokića, ali je očigledno promenio priču i shvata da srpski as zaslužuje mnogo više pažnje od celokupne tamošnje javnosti.

Treći finalni meč NBA lige igra se između srede i četvrtka, kada će domaćin biti Majami. Trenutni rezultat u seriji je 1-1.


tagovi

Kendrik PerkinsNikola JokićLebron DžejmsDžejson Tejtum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara