Komentari na vest

Pešić objavio spisak: Povratak Stefana Jovića u reprezentaciju Srbije!

k

krahh

pre preko 1 godinu

Trifa Ogi Vanjica i Luča sa Danilovicem su krivi za kraj.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Sto povodom toga niko ne postavlja glavno pitanje. Sta ce samoizbrani Danilovic na celu KSS pogotovu posle kriminala sa kupom.
C

Covo reaguj

pre preko 1 godinu

JOVIC U ZVEZDU UZ VILDOZU! MARKOVICU OTKAZ! TO NAM TREBA!
v

vukajlo

pre preko 1 godinu

Ne pali se, Jović je imao otvorenu ponudu Zvezde, ali je njegov zahtev bio takav da ga ne mogu ispuniti ni mnogo bogatiji evroligaški klubovi. Prema tome ne palite se bezveze, od toga nema ništa.
@

@vukajlo

pre preko 1 godinu

Kakve uslove i kakve iznose? Čovek traži ugovor na godinu dana kako bi u junu imao opcije u slučaju dobre sezone da ubode još jedan jak ugovor a Zvezda mu nudi ugovor na 3 sezone da se de facto oprosti od bilo kakve šanse da ide preko već da u istoj završi karijeru. I to je tačka sporenja.
V

Vukajlo

pre preko 1 godinu

Nije nagadjanje, tražio je previše, a zvezda je davala tek nešto više od oolovine tog iznosa Ne bi bilo oristojno iznositi javno cifre
r

realan 2

pre preko 1 godinu

to je uradio na prvenstvu, vodio povredjene igrace pa je bilo borbe... sad mu na spisku covek bez utakmice godinu i po dana...
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Jovic mozda nije u formi, nema klub, ali u nedostatku Micica, Jaramaza, Avramovica, Teodosica (na kojeg ocigledno ne racuna) mi boljeg nemamo.
A

A ON?

pre preko 1 godinu

A Stefan Peno, koji igra Evrokup?
G

GDE SU?

pre preko 1 godinu

Peno, Birčević, Todorović, Nikola "Nick" Rakočević?
Z

Zeljkoglu

pre preko 1 godinu

Sto ih ne dovedete u Partizane kad su dobri?
Z

ZBUNJEN

pre preko 1 godinu

Zašto letos nije pozvan Boban, a sada jeste Jović?
B

Bg

pre preko 1 godinu

Jovic ima zelju da i dalje igra kosarku a Bobi da glumi u nastavku Dzon Vika
B

Bigi13

pre preko 1 godinu

Da li prolazimo dalje sa svim pobedama?

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ako sve pobedimo, i Grčku tamo, onda prilazimo sigurno. Ako izgubimo samo od Grčke, onda prilazimo vrv ali izavisimo od Belgije...
p

plavac

pre preko 1 godinu

koga bre više interesuju ovi splavari
B

Bg

pre preko 1 godinu

Legendarni termini kad hoces da pljujes a uopste nisi upucen pa kazes splavari, menadzerske kombinacije i namestaljka.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Realno... @ taj isti Đorđević (pored par kikseva koji mu se spočitavaju) je doneo srebro sa Svetskog, srebro sa Olimpijade i srebro sa Evropskog ( sa III timom i praktično bez pleja). Takođe, sa Virtusom je uzeo titulu Armaniju a sa Fenerom Efesu.
i

istina a sta je tek uradio

pre preko 1 godinu

kao igrac.....mi stariji znamo....ali eto ne valja...ok ...
@

@@Re

pre preko 1 godinu

taj isti Djordjević je na SP na koji su svi odveli B sastave osim nas je završio peti i nije obezbedio OI. MVP NBA lige mu je igrao četvorku, i ne samo to, nego nije bio ni startna četvorka kako bi kum Birča imao minute, nakon "brutalne" sezone u Bonu. 2017 je u finalu EP izgubio od Slovenije koja je imala Dragića i klinca od 17 godina koji se pride u povredio u finalu. Sa Virtusom nije uspeo u više navrata da izbori Evroligu, brukao se porazima od Partizana i Darušafake u Top 16 Evrokupa, bio izgažen u svim finalima osim tog poslednjeg protiv Armanija, i to dve nedelje pošto je Armani igrao F4 Evrolige na kojem je na jednu loptu izgubio finale, dok se on sa Virtusom za plej-of spremao od marta jer je tad već ispao iz svih takmičenja. Ista priča u Feneru, završio sezonu u decembru u Evropi. Dovoljno je pogledati šta Itudis radi sa tom ekipom sada. Jedan jedini put da Fener nije ušao među 8 u poslednjih 15 godina upravo prošle godine. Čak je i Kokoškov uspeo to pre njega. Uostalom šta ja pričam, mislim da su vlasnici i uprave timova dobar sud dali o tome. Otkaz u Armaniju, otkaz u Trevizu, otkaz u Panatinaikosu, otkaz u Bajernu, otkaz u Virtusu, otkaz u Fenerbahčeu. Pa nemoguće da niko od njih nema pojma a da ste samo vi pametni.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Da li je realno da neko upoređuje Pešića i Djordjevića u trenerskom poslu? To je kao da upoređuješ Murinja i Petrića, sreće mi!!!
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

@@Rez-Piši kako jeste a ne kako tebi odgovara.I mi kad smo igrali u b sastavima smo osvajali medalje,ima nešto u tome,evo španci osvojiše EP niko im nije davao šansu.Jokić tada nije bio MVP NBA lige,gde god da je igrao ništa bolje ne bi prošli.I tada niko nije davao šansu špancima,previše matori,ovo,ono.Imali smo jednog raspoloženog igrača sa preko 20poena,prvi sledeći 8poena zato smo izgubili.Podcenili smo Argentinu,dva puta Italiju i dobili smo po nosu.Tebi je najveći problem Birčević koji je igrao tri minuta protiv Španije i ni minut protiv Argentine,u redu.Šutnuo čovek jednu trojku pogodio je i onda klupa baš kao i Vanja.Jović 25minuta 4poena,Micić 19minuta 5poena.Taj Dragić nam je za poluvreme dao 26poena,35do kraja,tamo gde je on stao nastavili su Prepelić i Rendolf kako si njih zaboravio,uz pomenutog klinca,plus Jaka B lažić,svako je dao svoj doprinos,pet godina kasnije isti tim igra osim Rendolfa.Sa Bajernom je igrao dva polufinala Evrokupa,oba puta ispao od kasnijih osvajača Unikahe i Darušafake.Osvojio kup Nemačke prvi posle 50godina za Bajern.Jednu sezonu ispao u polufinalu lige,drugu je dobio otkaz.U PANA.dobio otkaz jer je ispao od Baskonije,gde je sada taj PANA.Petorka Fenera protiv Efesa,nijedan igrač nije igrao kod Djordjevića,dakle svi su kupljeni za ovu sezonu,toliko o tome,previše povredjenih igrača ako nisi upućen,zato loša sezona.Virtus je i nedavno izgubio od Partizana jel i to bruka ili samo kad Djordjević vodi isti.Osvojio Fiba LŠ sa njima,osvojio prvenstvo nakon 20godina,nije pobedio u jednoj utakmici već 4:0...Otkazi su normalna stvar,svi klubovi i reprezentacije žele rezultate odmah,nekad ti se posreći,nekad ne.
@

@@Rez

pre preko 1 godinu

Otkazi su normalna stvar, nekada ti se posreći nekada ne. Jedino se Salu nikada ne posreći izgleda.

RARITET

pre preko 1 godinu

Ako Efes ne pusti Micica,na kecu smo sa Uskokovicem iz Mege,Jovicem bez kluba i Topicem sa 16 god.Mogao si da progutas ponos Pesicu i zoves Teodosica,kad si vec to uradio sa Andjusicem i Dobricem ostavivsi ih zdrave u Beogradu.
G

Gost565

pre preko 1 godinu

24 igrača sad? Čini mi se da b ekipa igra protiv Britanije, dok večiti dolaze za vikend i Tursku ( što znači da je ono puštanje igrače zamazivanje očiju javnosti...)
I

IIIL

pre preko 1 godinu

A gde je Nikola Djurisic? On ima potencijal da postane najbolji bek šuter kakvog od Bogdana nemamo još, mislim kad je Topić pozvan mogao je i Djurisic…

RARITET

pre preko 1 godinu

Mislim da je povredjen,nije igrao u Areni sada.
X

X

pre preko 1 godinu

Nikola ti li si?
v

vukajlo

pre preko 1 godinu

Đurišić jeste perspektivan, al niti je šuter, niti ima bilo kakve veze po načinu igre sa Bogdanom. Mislum da je pivređen.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Teo nije profesionalni košarkaš, zato nije pozvan.
S

Skariolo

pre preko 1 godinu

trener koji je evropski sampion ne misli tako
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

on van aba lige ne gleda kosarku
m

miile voli mozzarta,a mozzart njega ne

pre preko 1 godinu

Đorđe Gagić,Stefan Birčević gde su na spusku? Haraju evropom!!!
k

kor. ime

pre preko 1 godinu

Gagić ok, ali Birčević... Igra u Rumuniji i imao jednu dobru utakmicu u Evropi i to kad je Cedevita zbog korone igrala sa 8 igrača...
D

DADADA

pre preko 1 godinu

KARI SVAKA ČAST I HVALA ZA SVE DO SADA NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI ALI NISI TI SAD ZA SELEKTORA
a

ak47

pre preko 1 godinu

Trifunovic... Bogu plakati
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Sve mogu da razumem, ali Trifunović u reprezentaciji...
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Sve vise mislim kako je blizu dan da cu uhvatiti sebe u razmisljanju kako bih voleo da izgubimo. Onda bi definitivno postali rep sa pozivnicama jer od poslednje 4 olimpijade nas nema na tri a mi se i dalje cudimo...od ova 24 za 20 je gotovo nebitno ko ce ostati jer su gotovo isti, dangubic ili zagorac, jaramaz ili jeremic, kuridza ili ristic, radanov ili pecarski...manje vise svi ko jedan
s

strandkidiki

pre preko 1 godinu

Brat Jerema
v

vertigo

pre preko 1 godinu

Kako nije sramota ovog Pesica, posle bruke na evropskom prvenstvu (sve osim zlata neuspeh) lik nastavlja po starom. Sad mu Andjusic,Luka Mitrovic i Dobric valjaju a pozvao bi i Avramovica rovitog da moze, pa da obnovi povredu. Bogati klubovi mogu lako da pljunu milion u slucaju ne daj boze povrede igraca. A sta ce Part i fmp koji su vec zatvorili budzete? Koliko vidim svi osim Jokica koji su bili na EP mogu da igraju u sledecem prozoru.
G

Glu

pre preko 1 godinu

Cuj ovog, sve osim zlata neuspeh. Druže, pa to danas mogu samo Ameri da izjave na svetskom i olimpijski igrama.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Šta onda reći za brukanje Đorđevića koji je pored ovih igrača imao i NBA igrače, Bogdanovića, Bobana Marijanovića i Bjelicu...Pritom ZDRAVOG Milutinova...I koji je završio???!?
G

Gostovic

pre preko 1 godinu

Micic Andjusic Lucic Kalinic Milutinov/Koprivica Jovic, Jaramaz, Guduric, Simanic, Kuridza Prejako
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Ja razumem frustraciju ali svrstati Koprivicu sa navedenim igracima nije ukusno. Covek od kosarkaskih elemenata ima samo nestvarnu visinu. Vidis to u svetskim kosarkaskim trendovima nije bitan faktor.
a

alfi

pre preko 1 godinu

meni Lucic u zivotu ne bi igrao vise...
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Jovic u zvezdu,Markovicu otkaz
S

Sale1

pre preko 1 godinu

covek zvani mala nevesta.Nigde ne igra ,nije u takmicarskoj formi a igra za Srbiju .. Opet ce biti katastrofa.Pesicu odlazi omatorio si
S

Sone3281

pre preko 1 godinu

Mislis kao Mitrovic u fudbalu? Sedi na tribinama u Njukastlu, Jovic cepa mreze u Frankfurtu, ali zato onaj sa tribina igra pre Jovica. Poznato nam je to ne brini
D

Dragan P

pre preko 1 godinu

Pa stručnjak što se nisi javio kada je Birčević igrao za reprezentaciju kod Djordjevića a nije imao takodje klub
G

Glu

pre preko 1 godinu

@Sone3281: Upravo si potvrdio da i čak tada je Mitrovic bolji bio. Gde je sad Mitar a gde vas šarlatan (ne mislim na klubove, nego na igre). Dečka je realno usr ala ona jedna utakmica od 5 golova, te sezone imao u prvenstvu 17 golova, znači skoro trećinu dao na jednoj utakmici... Gde je konstantnost? Kako igra u Firenci sada? Neće neće, pa stane... Manite se više Jovića. Što se tiče ovog Jovića u basketu, treba da igra dečko, ima iskustva koje nam je preko potrebno.
P

Patrioto

pre preko 1 godinu

Čovjek je rizikovao karijeru zbog reprezentacije!
Z

Zare15

pre preko 1 godinu

Ako si rekao da niko nije precrtan, otpisan...gde je Teodosic sada na spisku? Koliko znam, igra EL, nije povredjen?! Ili je ipak u pitanju sujeta, ili nas lazes jos od konferencije?
S

Snoopy

pre preko 1 godinu

Sujeta čija.m??? Teovog brata ili žene posto su bili baš odvestni sa izjavama i brat sa pesmom sto je pevao Pešiću
V

Vratite se na ovaj komentar posle Turske

pre preko 1 godinu

Jovic je izgleda standardniji u svom klubu, ispascemo zbog sujetnog starca, ajmo minusi
Z

Zare15

pre preko 1 godinu

Igra li Milos, ili njegov brat ili mozda supruga ?!