PET NA PET - Danilo Tasić: Volim Partizan, AEK sa Kipra i bugarski Levski

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.05.20. | 08:38

Srpski košarkaš rado se seti utakmica u Konstantinu protiv večitih Partizana i Zvezde!

Srpska košarkaška scena prvo ga upoznaje kao igrača niškog Konstantina. Potom se ređaju inostrani angažmani u Rumuniji, Poljskoj, na Kipru gde je postao prvak države. Sa Levskim je uspeo da osvoji bugarski kup, a veruje, da se završilo takmičenje, da bi Lukoil postao šampion države.

Košarkaš Danilo Tasić kad je počela epidemija izazvana virusom COVID 19 vratio se U Srbiju. U karantinu je proveo 28 dana, ali se polako vraća sportskim aktivnostima. Počeo je sa treninzima, ali i pregovorima sa Lukoilom o nastavku saradnje. Ističe da se snašao u Bugarskoj u kojoj je košarkaška sezona proglašena za nultu, bez novog šampiona države. Voleo bi da produži ugovor sa Levskim, a do tada biće učesnik MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa u podne i gost u rubrici “Pet na pet”. 

Izabrane vesti

Danas igraju Vojvodina i Bačka... Pogledajte odličan izbor kvota za ovaj i ostale prijateljske susrete na koje danas možete da se kladite

1. Da li ste se svojevremeno bavili još nekim sportskim aktivnostima?

“Kao i svi dečaci okušao sam se u fudbalu. Međutim, uz stariju sestru zavoleo sam košarku i tu sam ostao”.

2. Ko vam je bio uzor u tinejdžerskim danima?

”Pre svih sestra Dara Kovačević. Potom, neki igrači iz NBA lige koju sad toliko ne pratim, a Dejan Bodiroga je za sva vremena”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

Moram da izdvojim tri kluba. Beogradski Partizan, AEK sa Kipra sa kojim sam uzeo šampionsku titulu i bugarski Levski. Sa Lukoilom sam osvojio kup”.

4. Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Kada sam kao mlad igrač niškog Konstantina prvi put igrao Superligu Srbije. Tada smo igrali protiv Zvezde i Partizana. Te utakmice se ne zaboravljaju”.

5. Da li imate životni ili sportski moto?

“U sportu je sreća bitan factor jer uz pomoć sreće neke stvari se poklope. Međutim, upornost, predan rad su ključ uspeha”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu BREST – BATE. Borisov je u samom vrhu tabele sa 19 bodova, šest više od Dinama. Brest je dobio dva meča pa izgubio od Enegetika sa 2:1. BATE je bez poraza na sedam poslednjih utakmica, u poslednjih pet je trijumfovao. Naravno, međusobni skor je na strani Borisova, 9:4:24.

Najavu ovog, ali i ostalnih udarnih parova, naravno uz sve MOZZART kvote pogledajte u rubrici "Najava dana"

“Probajte sa dvojkom, uz tri plus”.

PIŠE: Đurđe MEČANIN

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na petDanilo Tasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara