""
""

Petar Božić otvara obnovljeni teren u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 14:19

U prisustvu najtrofejnijeg igrača i bivšeg trenera Partizana sutra će biti otvoren još jedan teren obnovljen u okviru velike MOZZARTOVE društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“

Zahvaljujući akciji kompanije MOZZART, ljubitelji košarke na Savskom vencu svoje vreme moći će da provode na renoviranom igralištu u Ulici Stjepana Filipovića. Ušuškan između zgrada, teren predstavlja pravu oazu i izazov za zaljubljenike u magičnu igru pod obručima. Teren će poneti ime rođenog Beograđanina, bivšeg košarkaša i najtrofejnijeg igrača Partizana Petra Božića.

Izabrane vesti

Božić je igračku karijeru počeo u Beobanci, nastavio u Radničkom Jugopetrol i Hemofarmu. Sledećih osam godina (2004-2012) proveo je u Partizanu s kojim je osvojio osam titula prvaka države, pet titula Jadranske lige, pet trofeja Kupa Radivoja Koraća. Božić je igrač koji je odigrao najviše utakmica u istoriji Partizana, čak 387. Igračku karijeru je završio u Metalcu iz Valjeva, nakon čega se priključuje stručnom štabu Partizana u kom je bio i glavni trener.

Petar Božić će otvoriti 36. teren obnovljen u okviru najveće akcije na omasovljenju sporta u Srbiji, „Sto terena za jednu igru“ koju kao deo društveno odgovornog poslovanja realizuje kompanija MOZZART. 

Tim povodom vas pozivamo da u četvrtak, 24. novembra, u 14.00 prisustvujete svečanom otvaranju terena u blizini Partizanovog stadiona, na adresi Stjepana Filipovića 28.

Kompanija MOZZART pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici biće nagrađeni.

Dragi Beograđani, očekujemo vas! 


tagovi

Petar Božićdeo tvog života100 terena za jednu igru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara