""
""

Petrović: Igrači su u transu, sada bismo dobili i Lejkerse!

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.09.13. | 17:30

"Kada je došlo vreme istine videli ste novu Bosnu. Heroji su igrači, koji su dobili ovaj meč u nemogućim uslovima. Uveren sam da imamo dovoljno goriva za novu pobedu. Obećavam ludilo protiv Litvanije", rekao je selektor BiH

Iako je bila na samo pet minuta od poraza, reprezentacija Bosne i Hercegovine uspela je da napravi još jedan senzacionalan podvig i ostvari novi trijumf nad bivšim sunarodnicima. Ovog puta pala je Makedonija, koja se sada nalazi na korak od ispadanja. Jedan od najzaslužnijih igrača za drugu pobedu jeste krilni centar Bruklin Netsa, Mirza Teletović, koji je meč završio sa 22 poena i sedam skokova.
"Uložili smo mnogo energije u ovaj meč, jer je za nas svaki meč kvalifikacioni. Ja sam od onih ljudi koji znaju kako izgleda biti i na vrhu i na dnu. Znam da mi ne ide šut, nemam problem da priznam sebi to, ali se zato mnogo trudim u odbrani i skok. Navijači ne mogu od mene da očekuju da igram u vrhunskoj formi, bar ne još", Mirza Teletović.

Selektor Bosne i Hercegovine, Aco Petrović, u svom prepoznatljivom stilu započeo je konferenciju za novinare posle meča.
"Moram da budem pametan. Ne želim sada da pričam o sudijama, ne želim da budem kažnjen pred vrlo bitan meč koji nas očekuje. Niko nije očekivao da ćemo pobediti Makedoniju, a mi smo se za to pripremali. Bili smo bolji za 25 poena, a vi razmislite zašto nismo. Nalazimo se tamo gde smo želeli, na utakmicu od prolaza dalje", rekao je Petrović.

Izabrane vesti

Hrvatski stručnjak smatra da njegovi puleni sada pucaju od samopouzdanja.
"Kada je došlo vreme istine videli ste novu Bosnu. Heroji su igrači, koji su dobili ovaj meč u nemogućim uslovima. Uveren sam da imamo dovoljno goriva za novu pobedu. Mi smo u transu sada, obećavam ludilo! Mi smo ekipa koja bi u ponedeljak imala šanse i da se na terenu pojave sami Lejkersi", zaključio je selektor BiH pred susret sa Litvanijom, koji je na programu u ponedeljak od 17 sati i 45 minuta.

(FOTO: Star Sport - Peđa Milosavljević)


tagovi

Aco PetrovićBiHEurobasket 2013eurobasket2013EvropaMirza Teletović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara